ΒΑΘΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Απόφοιτος Α.Ε.Ι., Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, Ηλικία 31 - 40 ετών

Η αγγελία μου

Ονομάζομαι Παρασκευή Βάθη. Είμαι φιλόλογος, κλασικής ειδίκευσης ,με επταετή εμπειρία στη διδασκαλία και συνεχή κατάρτιση στο αντικείμενο.
Διδάσκω σε ιδιαίτερα μαθήματα αρχαία ελληνικά, νεοελληνική γλώσσα σε μαθητές γυμνασίου και έκφραση έκθεση στο λύκειο προετοιμάζοντας μεθοδικά μαθητές για τις πανελλήνιες εξετάσεις. Παράλληλα, έχοντας άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας διδάσκω αγγλικά σε επίπεδο junior έως και upper-intermediate, B2.
Μέθοδος διδασκαλίας
Κάθε μαθητής έχει διαφορετική προσωπικότητα. Είναι λογικό, λοιπόν, να μαθαίνει αποτελεσματικά με διαφορετικό τρόπο 
Γι΄αυτό, προσαρμόζω τη διδασκαλία στον αποδοτικότερο τρόπο μάθησης του μαθητή, στο ρυθμό μάθησής του και στις μαθησιακές του ανάγκες προκειμένου να αφομοιώνει καλύτερα τις γνώσεις.
Στόχοι διδασκαλίας στην έκφραση έκθεση
΄Ο λόγος αποτελεί εξωτερίκευση της σκέψης μας΄
Έτσι, στην έκθεση έκφραση στόχος μου είναι μέσω των κατάλληλων ερεθισμάτων να προβληματιστεί ο μαθητής καλλιεργώντας τη σκέψη του ,την κριτική του ικανότητα και το γλωσσικό του αισθητήριο. Ταυτόχρονα, με την εξάσκησή του στον προφορικό και γραπτό λόγο αναπτύσσει τις γλωσσικές του δεξιότητες με σκοπό να εκφράζει τη σκέψη του με μεγαλύτερη ευχέρεια και να είναι ο λόγος του πιο αποτελεσματικός.

Σε ποιους απευθύνομαι

Μαθητές Δημοτικού σχολείου, Μαθητές Γυμνασίου, Μαθητές Λυκείου, Ενήλικες

Μαθήματα που διδάσκω

Έκθεση, Αρχαία Ελληνικά, Νέα ελληνικά, Αγγλικά

Περιοχή προβολής

Εύβοια

Συνοικίες Δήμοι

Χαλκίδα, Καράμπαμπας, Δροσιά Χαλκίδας, Βαθύ Αυλίδας, Παραλία Αυλίδας.

Έτη διδακτικής εμπειρίας

Από 5 μέχρι 10 έτη

Επαγγελματική Εμπειρία

Επαγγελματική εμπειρία

 • 2008-2016, Διδασκαλία φιλολογικών μαθημάτων σε ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθητές γυμνασίου, λυκείου. Προετοιμασία μαθητών για πανελλήνιες εξετάσεις στην έκφραση έκθεση.
 • 2013-2016,Διδασκαλία αγγλικών σε ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθητές επιπέδου junior έως και upper-intermediate,B2.
 • 2013-2014, Συνεργασία με «Κέντρο Παιδαγωγικής Ανάπτυξης Τomatis» στη Χαλκίδα για θέματα παιδαγωγικού και εκπαιδευτικού περιεχομένου για μαθητές με μαθησιακές δυσκολίες.
 • 2011-2014,Συγγραφή,διόρθωση και επιμέλεια κειμένων.

Τιμή ανά διδακτική ώρα

Από 10 ευρώ έως και 15 ευρώ

Πρόσθετα

 • Προσωπικές Σημειώσεις: Ναι
 • Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων: Ναι
 • Διδασκαλία σε Γκρούπ: Ναι
 • Δωρεάν το 1ο Μάθημα: Ναι
 • Προετοιμασία για Πανελλαδικές Εξετάσεις: Ναι
 • Μαθήματα μέσω Skype: Ναι

Απευθυνόμενοι στους γονείς

Στο idiaitera-mathimata.net δεν θα βρείτε εκατοντάδες εκπαιδευτικούς στην περιοχή σας που δηλώνουν απλά ότι μπορούν να διδάξουν το παιδί σας. Θα βρείτε λίγους οι οποίοι:
 • Έχουν διαθέσιμους τους βασικούς τίτλους σπουδών που επικαλούνται. Εάν το θέλετε, μπορούμε να ζητήσουμε εμείς για σας, την επιβεβαίωση κάθε τίτλου σπουδών που επικαλλούνται οι εκπαιδευτικοί. Από τον Αύγουστο 2014 πριν την ανάρτηση κάθε νέας προβολής επιβεβαιώνουμε τουλάχιστον το βασικό τους πτυχίο, καθώς και τα διδακτορικά τα οποία έχουν κατατεθεί στο Εθνικό Αρχείο Διαδακτορικών Διατριβών.
 • Παίρνουν στα σοβαρά τη δουλειά τους. Δεν διστάζουν να επενδύσουν στην αποτελεσματική προβολή τους, όπως δεν διστάζουν να επενδύσουν σε καλές σημειώσεις που θα αφήσουν στα παιδιά σας.
 • Τους εντοπίζετε εύκολα αναζητώντας στο google: ιδιαίτερα μαθήματα + περιοχή + μάθημα ή ιδιαίτερα μαθήματα +  μάθημα + περιοχή.

100 δημοφιλείς αναζητήσεις για ιδιαίτερα μαθήματα