Απευθυνόμενοι στους γονείς

Στο idiaitera-mathimata.net δεν θα βρείτε εκατοντάδες εκπαιδευτικούς στην περιοχή σας που δηλώνουν απλά ότι μπορούν να διδάξουν το παιδί σας. Θα βρείτε λίγους οι οποίοι:
  • Έχουν διαθέσιμους τους τίτλους σπουδών που επικαλούνται. Εάν το θέλετε, μπορούμε να ζητήσουμε εμείς για σας, την επιβεβαίωση κάθε τίτλου σπουδών που επικαλλούνται οι εκπαιδευτικοί. Από τον Αύγουστο 2014 πριν την ανάρτηση κάθε νέας προβολής επιβεβαιώνουμε τουλάχιστον το βασικό τους πτυχίο, καθώς και τα διδακτορικά τα οποία έχουν κατατεθεί στο Εθνικό Αρχείο Διαδακτορικών Διατριβών.
  • Παίρνουν στα σοβαρά τη δουλειά τους. Δεν διστάζουν να επενδύσουν στην αποτελεσματική προβολή τους, όπως δεν διστάζουν να επενδύσουν σε καλές σημειώσεις που θα αφήσουν στα παιδιά σας.
  • Τους εντοπίζετε εύκολα αναζητώντας στο google: ιδιαίτερα μαθήματα + περιοχή + μάθημα ή ιδιαίτερα μαθήματα +  μάθημα + περιοχή.
Βοηθήστε μας να γίνουμε καλύτεροι και να επιλέγουμε για σας τους καλύτερους.

Εάν έχετε βρει για τα ιδιαίτερα του παιδιού σας εκπαιδευτικό μέσα από το idiaitera-mathimata.net αξιολογήστε τον άτυπα και στείλτε μας ένα email με τα σχόλιά σας. Μπορείτε να αναφερθείτε σε χαρακτηριστικά που φαινομενικά είναι λεπτομέρειες όπως η τακτικότητά του στην ώρα προσέλευσης, έναρξης και περάτωσης του μαθήματος, στον τόνο της φωνής του, στη γενικότερη στάση του, στην αποδοχή του από το παιδί σας, στους κανόνες που επέβαλε στην ώρα του μαθήματος κλπ αλλά να κάνετε και πιο ουσιώδεις παρατηρήσεις όπως η βελτίωση της απόδοσης του παιδιού στο σχολείο, η αύξηση του ενθουσιασμού για το συγκεκριμένο μάθημα, κλπ.

Εάν για κάποιον εκπαιδευτικό έχουμε επώνυμα θετικά σχόλια τότε αυτά του κοινοποιούνται και τα χρησιμοποιεί ως καλές συστάσεις.

Εάν για κάποιον εκπαιδευτικό έχουμε επανειλημμένα αρνητικά σχόλια τότε δεν του δίνουμε το δικαίωμα ανανέωσης της αγγελίας του. Υπάρχουν άλλωστε πολλά sites στα οποία μπορεί εύκολα και φτηνά να προβληθεί.

Ο κάθε εκπαιδευτικός ενημερώνεται ατομικά για τα σχόλια που τον αφορούν και σε καμιά περίπτωση δεν γνωρίζει τα σχόλια για τους άλλους εκπαιδευτικούς.

Η παραπάνω τακτική βοηθά να διατηρούνται στο idiaitera-mathimata.net μόνο αξιόλογοι εκπαιδευτικοί που αγαπούν αυτό που κάνουν, προσφέρουν τις καλύτερες υπηρεσίες και ο γονέας γνωρίζει οτι μπορούμε εμείς να ζητήσουμε από τον εκπαιδευτικό επιβεβαίωση για τους τίτλους που αναφέρει στην αγγελία του.

Εάν έχετε βρει ήδη εκπαιδευτικό (όχι από το idiaitera-mathimata.net) και είστε απόλυτα ικανοποιημένοι από τα ιδιαίτερα μαθήματα που κάνει στα παιδιά σας τότε συστήστε τον με ένα email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή συμπληρώστε τη φόρμα σύστασης εκπαιδευτικού.

Ευχαριστούμε θερμά για την ανταπόκριση και τα emails όλων σας.