Απευθυνόμενοι στους γονείς

Στο idiaitera-mathimata.net δεν θα βρείτε εκατοντάδες εκπαιδευτικούς στην περιοχή σας που δηλώνουν απλά ότι μπορούν να διδάξουν το παιδί σας. Θα βρείτε λίγους οι οποίοι:

 • Έχουν διαθέσιμους τους τίτλους σπουδών που επικαλούνται. Εάν το θέλετε, μπορούμε να ζητήσουμε εμείς για σας, την επιβεβαίωση κάθε τίτλου σπουδών που επικαλλούνται οι εκπαιδευτικοί. Από τον Αύγουστο 2014 πριν την ανάρτηση κάθε νέας προβολής επιβεβαιώνουμε τουλάχιστον το βασικό τους πτυχίο, καθώς και τα διδακτορικά τα οποία έχουν κατατεθεί στο Εθνικό Αρχείο Διαδακτορικών Διατριβών.
 • Παίρνουν στα σοβαρά τη δουλειά τους. Δεν διστάζουν να επενδύσουν στην αποτελεσματική προβολή τους, όπως δεν διστάζουν να επενδύσουν σε καλές σημειώσεις που θα αφήσουν στα παιδιά σας.
 • Τους εντοπίζετε εύκολα αναζητώντας στο google: ιδιαίτερα μαθήματα + περιοχή + μάθημα ή ιδιαίτερα μαθήματα +  μάθημα + περιοχή.

Βοηθήστε μας να γίνουμε καλύτεροι και να επιλέγουμε για σας τους καλύτερους.

Εάν έχετε βρει για τα ιδιαίτερα του παιδιού σας εκπαιδευτικό μέσα από το idiaitera-mathimata.net αξιολογήστε τον άτυπα και στείλτε μας ένα email με τα σχόλιά σας. Μπορείτε να αναφερθείτε σε χαρακτηριστικά που φαινομενικά είναι λεπτομέρειες όπως η τακτικότητά του στην ώρα προσέλευσης, έναρξης και περάτωσης του μαθήματος, στον τόνο της φωνής του, στη γενικότερη στάση του, στην αποδοχή του από το παιδί σας, στους κανόνες που επέβαλε στην ώρα του μαθήματος κλπ αλλά να κάνετε και πιο ουσιώδεις παρατηρήσεις όπως η βελτίωση της απόδοσης του παιδιού στο σχολείο, η αύξηση του ενθουσιασμού για το συγκεκριμένο μάθημα, κλπ.

Εάν για κάποιον εκπαιδευτικό έχουμε επώνυμα θετικά σχόλια τότε αυτά του κοινοποιούνται και τα χρησιμοποιεί ως καλές συστάσεις. Ενδεικτικά κάποια από αυτά εμφανίζονται στο idiaitera-mathimata.net ως παραδείγματα.

Εάν για κάποιον εκπαιδευτικό έχουμε επανειλημμένα αρνητικά σχόλια τότε δεν του δίνουμε το δικαίωμα ανανέωσης της αγγελίας του. Υπάρχουν άλλωστε πολλά sites στα οποία μπορεί εύκολα και φτηνά να προβληθεί.

Ο κάθε εκπαιδευτικός (εάν μας το ζητήσει) ενημερώνεται ατομικά για τα σχόλια που τον αφορούν και σε καμιά περίπτωση δεν γνωρίζει τα αρνητικά σχόλια για τους άλλους εκπαιδευτικούς.

Η παραπάνω τακτική βοηθά να διατηρούνται στο idiaitera-mathimata.net μόνο αξιόλογοι εκπαιδευτικοί που αγαπούν αυτό που κάνουν, προσφέρουν τις καλύτερες υπηρεσίες και ο γονέας γνωρίζει οτι μπορούμε εμείς να ζητήσουμε από τον εκπαιδευτικό επιβεβαίωση για τους τίτλους που αναφέρει στην αγγελία του.

Εάν έχετε βρει ήδη εκπαιδευτικό (όχι από το idiaitera-mathimata.net) και είστε απόλυτα ικανοποιημένοι από τα ιδιαίτερα μαθήματα που κάνει στα παιδιά σας τότε συστήστε τον με ένα email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή συμπληρώστε τη φόρμα σύστασης εκπαιδευτικού.

Ευχαριστούμε θερμά για την ανταπόκριση και τα emails όλων σας.

Ενδεικτικές Συστάσεις Εκπαιδευτικών

 • Σαρδέλης Κωνσταντίνος Ιάσονας Δήμου

  Αφορά τον/την εκπαιδευτικό: Ιάσονα Δήμου

  Σχόλιο από: Σαρδέλης Κωνσταντίνος

  Ο Ιάσονας ήταν πραγματικά μια εξαιρετική επένδυση για τα χρήματα μου. Οργανωμένος(παρείχε σημειώσεις, πίνακες, μεθοδολογία, τυπολόγια) και με βαθιά γνώση στο αντικείμενο. Θυμάμαι χαρακτηριστικά για μια απορία σε θέμα εκτός ύλης έψαξε και τηλεφώνησε άμεσα ώστε να απαντήσει. Φιλικός και με αγάπη για την μάθηση, κάτι το οποίο μεταδίδει και στο ακροατήριο του.
  Τον συστήνω ανεπιφύλακτα.

 • Γεωργία Κόλλια παπαθανασιου λιανα

  Αφορά τον/την εκπαιδευτικό: Παπαθανασίου Λιάνα

  Σχόλιο από: Γεωργία Κόλλια

  Πολύ καλή καθηγήτρια με μεράκι, υπομονή και πολύ οργανωμένη! Την είχαμε στα λατινικά γ' λυκείου και είμαστε πολύ ικανοποιημένοι! την προτείνω ανεπιφύλαχτα!!!

 • Κωνσταντίνος Χαντζηιωάννου Βασίλης

  Αφορά τον/την εκπαιδευτικό: Κωνσταντίνος Χαντζηιωάννου

  Σχόλιο από: Βασίλης

  Εξαιρετικά μεταδοτικός εκπαιδευτικός. Με βοήθησε σημαντικά στην ολοκλήρωση του μεταπτυχιακού μου. Συστήνω ανεπιφύλακτα τον Κωνσταντίνο.
 • Χαρα Zεπατου κολυβας ευθυμιος

  Αφορά τον/την εκπαιδευτικό: Κολυβά Ευθύμιο

  Σχόλιο από: Χαρά Zεπάτου

  Πολύ καλός. Ότι λέει στην αγγελία του ισχύει.
 • Μαργαρης Δημητρης - Χρηστος Διακος

  Αφορά τον/την εκπαιδευτικό: Χρήστο Διάκο

  Σχόλιο από: Μάργαρη Δημήτριο

  Για τη σεζόν 2016-17 απασχόλησα τον καθηγητή Χρήστο Διάκο για ιδιαίτερα στον γιο μου σε μαθηματικά, οικονομία και πληροφορική. Είναι ένας από τους αξιότερους καθηγητές. Βοήθησε σε υπέρτατο βαθμό τον γιο μου. Διακρίνεται για την υψηλή επιστημονική του κατάρτιση, τον αξιόλογο χαρακτήρα του, την συνεπεία του και το γενικότερο διαπαιδαγωγικό του χαρακτήρα. Θεωρώ ότι είναι υπόδειγμα καθηγητή και ανθρώπου. Συστήνεται για όποιον θέλει ουσιαστική βοήθεια στο παιδί του.

 • Αδαμαντία Μοστράτου Ιάσων Δήμου

  Αφορά τον/την εκπαιδευτικό: Ιάσων Δήμου

  Σχόλιο από: Αδαμαντία Μοστράτου

  Η κόρη μου πάει Γ γυμνασίου και κάνει με τον κ. Ιάσονα μαθηματικά και φυσική.
  Έχει πολύ μεταδοτικότητα, είναι συνεπής και οργανωμένος καθηγητής.
  Η κόρη μου είναι πολύ ευχαριστημένη και αυτό φαίνεται στους βαθμούς της.
  Έχει τη δυνατότητα να εξηγεί τις μαθηματικές έννοιες απλά και με πολλούς τρόπους.
  Τον συστήνω ανεπιφύλαχτα.

 • Αφορά τον/την εκπαιδευτικό: Νικολάου Μιχάλης

  Σχόλιο από: Χασιώτης Σωτήρης

  Θα ήθελα με αυτή μου τη σύστασή να συγχαρώ έναν εξαίρετο καθηγητή του ιδιαιτέρα-μαθήματα.net, τον κύριο Νικολάου Μιχάλη.
  Πρόκειται για έναν άψογο επαγγελματία και άριστα καταρτισμένο μαθηματικό ο οποίος ταυτόχρονα ειδικεύεται στα μαθήματα Φυσικής και Ανάπτυξης Εφαρμογών καθώς κατέχει μεταπτυχιακό στην Πληροφορική Λογική και διδακτορικό στη Φυσική.
  Θεωρώ ότι όποιος γονέας επιθυμεί σίγουρη επιτυχία για τα παιδιά του ο κύριος Νικολάου αποτελεί τη σοφότερη επιλογή.
  Με εκτίμηση
  Χασιώτης Σωτήρης

 • Anna Podara - Nικολας Μαρτζίκος

  Αφορά τον/την εκπαιδευτικό: Nικόλα Μαρτζίκο

  Σχόλιο από: Anna Podara

  Καθηγητής Μαθηματικών - Εξαιρετική δουλειά!
 • Ariadni Smaragdaki Konstatina Anestou

  Αφορά τον/την εκπαιδευτικό: Κωσταντίνα Ανέστου

  Σχόλιο από: Αριάδνη Σμαραγδάκη

  Είναι αξιόλογη, όχι μόνο έχει μεταδοτικότητα αλλά έχει το χάρισμα ναι κάνει τα παιδιά να αγαπούν τα μαθηματικά.

 • Ζαχαρούλα Λυμπεροπούλου Nία Κουλτούκη

  Αφορά τον/την εκπαιδευτικό: Nία Κουλτούκη

  Σχόλιο από: Ζαχαρούλα Λυμπεροπούλου

  Σας συστήνω ανεπιφύλακτα μια νέα Μαθηματικό, που έκανε μαθήματα στην ανιψιά μας (Β Γυμνασίου). Είναι επιμελής, επικοινωνιακή, σωστή επαγγελματίας με πολλές γενικές γνώσεις και άκρως εξειδικευμένη στο τομέα των Μαθηματικών. Αν πιστεύετε οτι αξίζει να προωθούνται οι νέοι άνθρωποι και ειδικά όταν προσπαθούν τόσο πολύ, σίγουρα η Νία είναι ένας απο τους εκπαιδευτικούς που αναζητείτε. Εμείς είμαστε απόλυτα ευχαρστημένοι. Ελπίζω και εσείς. Ευχαριστώ πολύ