ΤΑΣΣΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΥΣΑΝΘΗ

Κάτοχος Μεταπτυχιακού, Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Ηλικία 31 - 40 ετών

Η αγγελία μου

Απόφοιτη του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών του τμήματος Γαλλικής Γλώσσας και φιλολογίας, κάτοχος μεταπτυχιακού στην επικοινωνία, απόφοιτος Γαλλικού σχολείου και κάτοχος Sorbonne 2 και sorbonne 3 παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα γαλλικών για όλα τα επίπεδα delf,dalf,sorbonne, προετοιμασία για πανελλήνιες καθώς και όλα τα μαθήματα του πανεπιστημίου του τμήματος Γαλλικής Γλώσσας και φιλολογίας Αθηνών. Απευθύνομαι σε μαθητές, φοιτητές, ενήλικες.

Σε ποιους απευθύνομαι

Μαθητές Δημοτικού σχολείου, Μαθητές Γυμνασίου, Μαθητές Λυκείου, Φοιτητές, Ειδικές κατηγορίες, Ενήλικες

Μαθήματα που διδάσκω

Μαθήματα Γαλλικών

Περιοχή προβολής

Αθήνα - Βόρεια και Βορειοανατολικά

Συνοικίες Δήμοι

Άγιος Στέφανος, Κρυονέρι, Άνοιξη, Σταμάτα, Εκάλη, Νέα Ερυθραία, Διόνυσος, Πολιτεία, Κηφισιά

Έτη διδακτικής εμπειρίας

Από 5 μέχρι 10 έτη

Επαγγελματική Εμπειρία

Διαθέτω 10χρονη εμπειρία στην παράδοση ιδιαίτερων μαθημάτων ατομικά και σε γκρουπ σε όλα τα διπλώματα των γαλλικών καθώς και σε πανεπιστημιακά μαθήματα. Παρέχονται συστάσεις

Τιμή ανά διδακτική ώρα

15-20 ευρώ

Πρόσθετα

  • Προσωπικές Σημειώσεις: Ναι
  • Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων: Ναι
  • Διδασκαλία σε Γκρούπ: Ναι
  • Διδασκαλία μαθητών με Μαθησιακές Δυσκολίες: Ναι
  • Προετοιμασία για Πανελλαδικές Εξετάσεις: Ναι

Απευθυνόμενοι στους γονείς

Στο idiaitera-mathimata.net δεν θα βρείτε εκατοντάδες εκπαιδευτικούς στην περιοχή σας που δηλώνουν απλά ότι μπορούν να διδάξουν το παιδί σας. Θα βρείτε λίγους οι οποίοι:
  • Έχουν διαθέσιμους τους βασικούς τίτλους σπουδών που επικαλούνται. Εάν το θέλετε, μπορούμε να ζητήσουμε εμείς για σας, την επιβεβαίωση κάθε τίτλου σπουδών που επικαλλούνται οι εκπαιδευτικοί. Από τον Αύγουστο 2014 πριν την ανάρτηση κάθε νέας προβολής επιβεβαιώνουμε τουλάχιστον το βασικό τους πτυχίο, καθώς και τα διδακτορικά τα οποία έχουν κατατεθεί στο Εθνικό Αρχείο Διαδακτορικών Διατριβών.
  • Παίρνουν στα σοβαρά τη δουλειά τους. Δεν διστάζουν να επενδύσουν στην αποτελεσματική προβολή τους, όπως δεν διστάζουν να επενδύσουν σε καλές σημειώσεις που θα αφήσουν στα παιδιά σας.
  • Τους εντοπίζετε εύκολα αναζητώντας στο google: ιδιαίτερα μαθήματα + περιοχή + μάθημα ή ιδιαίτερα μαθήματα +  μάθημα + περιοχή.

100 δημοφιλείς αναζητήσεις για ιδιαίτερα μαθήματα