ΣΑΚΕΛΛΑΡΗ ΕΥΑΝΘΙΑ

Απόφοιτος Α.Ε.Ι., Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Ηλικία 31 - 40 ετών

Η αγγελία μου

Παραδίδονται μαθήματα αγγλικής γλώσσας κατ' οίκον από έμπειρη καθηγήτρια απόφοιτο του τμήματος της Αγγλική Γλώσσας και Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών και φοιτήτρια στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο στο μεταπτυχιακό τμήμα της αγγλικής γλώσσας.

Σε ποιους απευθύνομαι

Παιδιά προσχολικής ηλικίας, Μαθητές Δημοτικού σχολείου, Μαθητές Γυμνασίου, Μαθητές Λυκείου, Φοιτητές, Ενήλικες

Μαθήματα που διδάσκω

Ιδιαίτερα Αγγλικών

Περιοχή προβολής

Αθήνα - Βόρεια και Βορειοανατολικά

Συνοικίες Δήμοι

Χολαργός, Παπάγου, Αγία Παρασκευή, Ν. Ψυχικό, Π. Ψυχικό, Βριλήσσια, Φιλοθέη, Χαλάνδρι, Αμπελόκηποι.

Έτη διδακτικής εμπειρίας

Από 10 μέχρι 20 έτη

Επαγγελματική Εμπειρία

Διδάσκαλία σε φροντιστήρια, ιδιωτικά σχολεία, ιδιωτικά κολλέγια και μεγάλη πείρα σε ιδιάιτερα μαθήματα. Επίσης διδασκαλία ως εισηγήτρια σε εταιρεία που ειδικεύεται στην παράδοση μαθημάτων Αγγλικής γλώσσας σε στελέχη μεγάλων εταιρείών (Coca-cola, Novartis, Group 4,Eko, ΔΕΠΑ) στο λεκανοπέδιο της Αττικής.

Τιμή ανά διδακτική ώρα

Ανάλογα το επίπεδο (τιμές λογικές)

Πρόσθετα

  • Προσωπικές Σημειώσεις: Ναι
  • Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων: Ναι
  • Δωρεάν το 1ο Μάθημα: Ναι

Απευθυνόμενοι στους γονείς

Στο idiaitera-mathimata.net δεν θα βρείτε εκατοντάδες εκπαιδευτικούς στην περιοχή σας που δηλώνουν απλά ότι μπορούν να διδάξουν το παιδί σας. Θα βρείτε λίγους οι οποίοι:
  • Έχουν διαθέσιμους τους βασικούς τίτλους σπουδών που επικαλούνται. Εάν το θέλετε, μπορούμε να ζητήσουμε εμείς για σας, την επιβεβαίωση κάθε τίτλου σπουδών που επικαλλούνται οι εκπαιδευτικοί. Από τον Αύγουστο 2014 πριν την ανάρτηση κάθε νέας προβολής επιβεβαιώνουμε τουλάχιστον το βασικό τους πτυχίο, καθώς και τα διδακτορικά τα οποία έχουν κατατεθεί στο Εθνικό Αρχείο Διαδακτορικών Διατριβών.
  • Παίρνουν στα σοβαρά τη δουλειά τους. Δεν διστάζουν να επενδύσουν στην αποτελεσματική προβολή τους, όπως δεν διστάζουν να επενδύσουν σε καλές σημειώσεις που θα αφήσουν στα παιδιά σας.
  • Τους εντοπίζετε εύκολα αναζητώντας στο google: ιδιαίτερα μαθήματα + περιοχή + μάθημα ή ιδιαίτερα μαθήματα +  μάθημα + περιοχή.

100 δημοφιλείς αναζητήσεις για ιδιαίτερα μαθήματα