ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΜΑΡΙΑ

Απόφοιτος Α.Ε.Ι., Πανεπιστήμιο Ευρώπης, Ηλικία 31 - 40 ετών

Η αγγελία μου

Είμαι απόφοιτος του Πανεπιστημίου της Μπολώνιας και κάτοχος του διπλώματος DITALS για τη διδασκαλία της Ιταλικής ως ξένη γλώσσα.
Διαθέτω επάρκεια και άδεια διδασκαλίας από το Υπουργείο.

Σε ποιους απευθύνομαι

Μαθητές Γυμνασίου, Μαθητές Λυκείου, Φοιτητές, Ενήλικες

Μαθήματα που διδάσκω

Ιταλικά

Περιοχή προβολής

Θεσσαλονίκη

Συνοικίες Δήμοι

Κέντρο, Χαριλάου, Τούμπα, Πυλαία, Καλαμαριά, Συκιές, Νεάπολη, Πολίχνη, Ν.Ευκαρπία, Εύοσμος, Ασβεστοχώρι, Ωραιόκαστρο, Περαία, Τρίλοφος, Ν.Ρύσιο, Αγ. Τριάδα, Ν. Μηχανιώνα

Έτη διδακτικής εμπειρίας

Από 5 μέχρι 10 έτη

Επαγγελματική Εμπειρία

Εργάζομαι σε κέντρα ξένων γλωσσών από το 2006 και αναλαμβάνω ιδιαίτερα μαθήματα σε πολύ προσιτές τιμές.

Τιμή ανά διδακτική ώρα

Τιμές πολύ προσιτές

Απευθυνόμενοι στους γονείς

Στο idiaitera-mathimata.net δεν θα βρείτε εκατοντάδες εκπαιδευτικούς στην περιοχή σας που δηλώνουν απλά ότι μπορούν να διδάξουν το παιδί σας. Θα βρείτε λίγους οι οποίοι:
  • Έχουν διαθέσιμους τους βασικούς τίτλους σπουδών που επικαλούνται. Εάν το θέλετε, μπορούμε να ζητήσουμε εμείς για σας, την επιβεβαίωση κάθε τίτλου σπουδών που επικαλλούνται οι εκπαιδευτικοί. Από τον Αύγουστο 2014 πριν την ανάρτηση κάθε νέας προβολής επιβεβαιώνουμε τουλάχιστον το βασικό τους πτυχίο, καθώς και τα διδακτορικά τα οποία έχουν κατατεθεί στο Εθνικό Αρχείο Διαδακτορικών Διατριβών.
  • Παίρνουν στα σοβαρά τη δουλειά τους. Δεν διστάζουν να επενδύσουν στην αποτελεσματική προβολή τους, όπως δεν διστάζουν να επενδύσουν σε καλές σημειώσεις που θα αφήσουν στα παιδιά σας.
  • Τους εντοπίζετε εύκολα αναζητώντας στο google: ιδιαίτερα μαθήματα + περιοχή + μάθημα ή ιδιαίτερα μαθήματα +  μάθημα + περιοχή.

100 δημοφιλείς αναζητήσεις για ιδιαίτερα μαθήματα