ΜΠΕΤΣΟΥ ΙΩΑΝΝΑ

Απόφοιτος Α.Ε.Ι., Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, Ηλικία 31 - 40 ετών

Η αγγελία μου

ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΑΓΓΛΙΚΗΣ ΦΙΛΟΛΟΓΙΑΣ ΤΟΥ ΑΠΘ ΤΟ 2005 ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ 2006. ΕΧΩ ΑΠΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΣΕ ΚΕΝΤΡΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΤΙΣ ΧΡΟΝΙΕΣ 2006,2007-2008 ΚΑΙ 2013-2015. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΜΕΑ ΩΣ ΩΡΟΜΙΣΘΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΡΙΑ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΙΣ ΧΡΟΝΙΕΣ 2009-2012. ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΠΑΡΑΔΙΔΩ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΗΛΙΚΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΚΑΙ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΠΤΥΧΙΩΝ.
Έχω εργαστεί σε ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟ ΙΕΚ ως καθηγήτρια αγγλικών.
ΕΠΙΣΗΣ παρακολουθώ 2ετές μεταπτυχιακό πρόγραμμα στο ΕΚΠΑ σχετικά με την εκπαίδευση και τις νέες τεχνολογίες. ΕΧΩ επιπλέον ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΚΑΙ ΗΜΕΡΙΔΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ.

Σε ποιους απευθύνομαι

Μαθητές Δημοτικού σχολείου, Μαθητές Γυμνασίου, Μαθητές Λυκείου, Φοιτητές, Ξενόγλωσσοι Μαθητές, Ενήλικες

Μαθήματα που διδάσκω

ΑΓΓΛΙΚΩΝ

Περιοχή προβολής

Αθήνα - Βόρεια και Βορειοανατολικά

Συνοικίες Δήμοι

Μαρούσι, Ηράκλειο, Λυκόβρυση - Πεύκη, Νέα Ερυθραία, Νέα Ιωνία, Μελίσσια

Έτη διδακτικής εμπειρίας

Από 5 μέχρι 10 έτη

Επαγγελματική Εμπειρία

ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟ 2006. ΕΧΩ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΣΕ ΚΕΝΤΡΑ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΩΣ ΩΡΟΜΙΣΘΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΡΙΑ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΑ. ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΚΑΝΩ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΗΛΙΚΙΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΠΤΥΧΙΩΝ. ΑΠΟ ΠΕΡΥΣΙ, ΕΧΩ ΔΙΔΑΞΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΩ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΑΡΚΕΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ.

Τιμή ανά διδακτική ώρα

8-15

Πρόσθετα

  • Προσωπικές Σημειώσεις: Ναι
  • Φροντιστηριακές Σημειώσεις: Ναι
  • Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων: Ναι
  • Διδασκαλία σε Γκρούπ: Ναι
  • Προετοιμασία για Πανελλαδικές Εξετάσεις: Ναι

Απευθυνόμενοι στους γονείς

Στο idiaitera-mathimata.net δεν θα βρείτε εκατοντάδες εκπαιδευτικούς στην περιοχή σας που δηλώνουν απλά ότι μπορούν να διδάξουν το παιδί σας. Θα βρείτε λίγους οι οποίοι:
  • Έχουν διαθέσιμους τους βασικούς τίτλους σπουδών που επικαλούνται. Εάν το θέλετε, μπορούμε να ζητήσουμε εμείς για σας, την επιβεβαίωση κάθε τίτλου σπουδών που επικαλλούνται οι εκπαιδευτικοί. Από τον Αύγουστο 2014 πριν την ανάρτηση κάθε νέας προβολής επιβεβαιώνουμε τουλάχιστον το βασικό τους πτυχίο, καθώς και τα διδακτορικά τα οποία έχουν κατατεθεί στο Εθνικό Αρχείο Διαδακτορικών Διατριβών.
  • Παίρνουν στα σοβαρά τη δουλειά τους. Δεν διστάζουν να επενδύσουν στην αποτελεσματική προβολή τους, όπως δεν διστάζουν να επενδύσουν σε καλές σημειώσεις που θα αφήσουν στα παιδιά σας.
  • Τους εντοπίζετε εύκολα αναζητώντας στο google: ιδιαίτερα μαθήματα + περιοχή + μάθημα ή ιδιαίτερα μαθήματα +  μάθημα + περιοχή.

100 δημοφιλείς αναζητήσεις για ιδιαίτερα μαθήματα