ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑ ΕΥΑ

Απόφοιτος Α.Ε.Ι., Πανεπιστήμιο Ευρώπης, Ηλικία 41 - 50 ετών

Η αγγελία μου

Είμαι καθηγήτρια Ξένων Γλωσσών και Μεταφράστρια, μεγάλωσα στην Γερμανία, είμαι κάτοχος του Deutsches Abitur και απόφοιτος του Τμήματος Ξένων Γλωσσών Μετάφρασης και Διερμηνείας της Κολωνίας, Γερμανία. Εργάστηκα στο Πανεπιστήμιο του Έσσεν, Γερμανία στην Γερμανική Σχολή Αθηνών στο Κολλέγιο Αθηνών και το Κολλέγιο Ψυχικού.

Σε ποιους απευθύνομαι

Παιδιά προσχολικής ηλικίας, Μαθητές Δημοτικού σχολείου, Μαθητές Γυμνασίου, Μαθητές Λυκείου, Φοιτητές, Ενήλικες

Μαθήματα που διδάσκω

Γερμανικών και Ελληνικών

Περιοχή προβολής

Αθήνα - Βόρεια και Βορειοανατολικά

Συνοικίες Δήμοι

Μαρούσι, Χαλάνδρι, Βριλήσσια, Μελίσσια, Κηφισιά, Φιλοθέη, Ψυχικό

Έτη διδακτικής εμπειρίας

Περισσότερα από 20 έτη

Επαγγελματική Εμπειρία

Παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα Γερμανικών και Ελληνικών στην Αθήνα και πανευρωπαϊκά μέσω skype. Έχω 25ετή διδακτική εμπειρία σε ιδιωτικά σχολεία και Σχολές Ξένων Γλωσσών. Η διδασκαλεία της γλώσσας γίνεται με διαδραστικό τρόπο, εξατομικευμένα σύμφωνα με τις ανάγκες του κάθε μαθητή. Προετοιμάζω για όλα τα Διπλώματα, το Τμήμα Ξένων Γλωσσών Μετάφρασης και Διερμηνείας και την Γερμανική Σχολή Αθηνών.

Η γλώσσα κάνει τον άνθρωπο...
Die Sprache macht den Menschen erst zum Menschen!

Πρόσθετα

  • Προσωπικές Σημειώσεις: Ναι
  • Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων: Ναι
  • Διδασκαλία σε Γκρούπ: Ναι
  • Διδασκαλία μαθητών με Μαθησιακές Δυσκολίες: Ναι
  • Προετοιμασία για Πανελλαδικές Εξετάσεις: Ναι
  • Μαθήματα μέσω Skype: Ναι
  • Εκπόνηση Εργασιών: Ναι

Απευθυνόμενοι στους γονείς

Στο idiaitera-mathimata.net δεν θα βρείτε εκατοντάδες εκπαιδευτικούς στην περιοχή σας που δηλώνουν απλά ότι μπορούν να διδάξουν το παιδί σας. Θα βρείτε λίγους οι οποίοι:
  • Έχουν διαθέσιμους τους βασικούς τίτλους σπουδών που επικαλούνται. Εάν το θέλετε, μπορούμε να ζητήσουμε εμείς για σας, την επιβεβαίωση κάθε τίτλου σπουδών που επικαλλούνται οι εκπαιδευτικοί. Από τον Αύγουστο 2014 πριν την ανάρτηση κάθε νέας προβολής επιβεβαιώνουμε τουλάχιστον το βασικό τους πτυχίο, καθώς και τα διδακτορικά τα οποία έχουν κατατεθεί στο Εθνικό Αρχείο Διαδακτορικών Διατριβών.
  • Παίρνουν στα σοβαρά τη δουλειά τους. Δεν διστάζουν να επενδύσουν στην αποτελεσματική προβολή τους, όπως δεν διστάζουν να επενδύσουν σε καλές σημειώσεις που θα αφήσουν στα παιδιά σας.
  • Τους εντοπίζετε εύκολα αναζητώντας στο google: ιδιαίτερα μαθήματα + περιοχή + μάθημα ή ιδιαίτερα μαθήματα +  μάθημα + περιοχή.

100 δημοφιλείς αναζητήσεις για ιδιαίτερα μαθήματα