ΓΑΛΗΝΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Κάτοχος Μεταπτυχιακού, Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Ηλικία 31 - 40 ετών

Η αγγελία μου

Ιδιαίτερα μαθήματα Αγγλικών, για όλα τα επίπεδα και διπλώματα, παρέχονται από έμπειρο καθηγητή Αγγλικών, απασχολούμενο σε γνωστή εταιρία δημιουργίας προγραμμάτων eLearning, απόφοιτο Αγγλικής Φιλολογίας Πανεπιστημίου Αθηνών, με μεταπτυχιακό από αμερικανικό πανεπιστήμιο του New Jersey, κάτοχο διπλώματος μεθοδολογίας CELTA του πανεπιστημίου του Cambridge, και εξεταστή προφορικών για το δίπλωμα ESB.

Σε ποιους απευθύνομαι

Μαθητές Δημοτικού σχολείου, Μαθητές Γυμνασίου, Μαθητές Λυκείου, Φοιτητές, Ξενόγλωσσοι Μαθητές, Ενήλικες

Μαθήματα που διδάσκω

Αγγλικών

Περιοχή προβολής

Αθήνα - Νότια και Νοτιοανατολικά

Συνοικίες Δήμοι

Κέντρο Αθηνών και νότια προάστια

Έτη διδακτικής εμπειρίας

Από 5 μέχρι 10 έτη

Επαγγελματική Εμπειρία

Εμπειρία 10 χρόνων στον τομέα των ιδιαιτέρων στα αγγλικά και εξειδίκευση στην προετοιμασία μαθητών για όλα τα πτυχία. Η εμπειρία μου ως εξεταστής προφορικών είναι ένα σημαντικό πλεονέκτημα για την σωστή εκμάθηση της γλώσσας και την δρομολόγηση των μαθητών για τις εξετάσεις. Πρωτοποριακές μέθοδοι διδασκαλίας βασιζόμενες στην μεθοδολογία CELTA του πανεπιστημίου του Cambridge.

Τιμή ανά διδακτική ώρα

Μέση τιμή 15 ευρώ (η τιμή διαμορφώνεται ανάλογα με το επίπεδο)

Πρόσθετα

  • Προσωπικές Σημειώσεις: Ναι
  • Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων: Ναι
  • Διδασκαλία σε Γκρούπ: Ναι
  • Προετοιμασία για Πανελλαδικές Εξετάσεις: Ναι

Απευθυνόμενοι στους γονείς

Στο idiaitera-mathimata.net δεν θα βρείτε εκατοντάδες εκπαιδευτικούς στην περιοχή σας που δηλώνουν απλά ότι μπορούν να διδάξουν το παιδί σας. Θα βρείτε λίγους οι οποίοι:
  • Έχουν διαθέσιμους τους βασικούς τίτλους σπουδών που επικαλούνται. Εάν το θέλετε, μπορούμε να ζητήσουμε εμείς για σας, την επιβεβαίωση κάθε τίτλου σπουδών που επικαλλούνται οι εκπαιδευτικοί. Από τον Αύγουστο 2014 πριν την ανάρτηση κάθε νέας προβολής επιβεβαιώνουμε τουλάχιστον το βασικό τους πτυχίο, καθώς και τα διδακτορικά τα οποία έχουν κατατεθεί στο Εθνικό Αρχείο Διαδακτορικών Διατριβών.
  • Παίρνουν στα σοβαρά τη δουλειά τους. Δεν διστάζουν να επενδύσουν στην αποτελεσματική προβολή τους, όπως δεν διστάζουν να επενδύσουν σε καλές σημειώσεις που θα αφήσουν στα παιδιά σας.
  • Τους εντοπίζετε εύκολα αναζητώντας στο google: ιδιαίτερα μαθήματα + περιοχή + μάθημα ή ιδιαίτερα μαθήματα +  μάθημα + περιοχή.

100 δημοφιλείς αναζητήσεις για ιδιαίτερα μαθήματα