ΔΕΡΒΙΣΗ ΔΗΜΗΤΡΑ

Απόφοιτος Α.Ε.Ι., Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, Ηλικία έως 30 ετών

Η αγγελία μου

Απόφοιτη Ειδικής Αγωγής του Πανεπιστημίου Μακεδονίας και κάτοχος IELTS (πτυχίο Αγγλικών) παραδίδει μαθήματα σε άτομα με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες και μαθητές τυπικής ανάπτυξης σε όλα τα επίπεδα.Επίσης,παραδίδει μαθήματα αγγλικών.'Αριστη γνώση της Αγγλικής Γλώσσας,

Σε ποιους απευθύνομαι

Παιδιά προσχολικής ηλικίας, Μαθητές Δημοτικού σχολείου, Μαθητές Γυμνασίου, Μαθητές Λυκείου, Ειδικές κατηγορίες, Ξενόγλωσσοι Μαθητές

Μαθήματα που διδάσκω

ΜΕΛΕΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ, ΑΓΓΛΙΚΑ

Περιοχή προβολής

Θεσσαλονίκη

Συνοικίες Δήμοι

ΟΛΗ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Έτη διδακτικής εμπειρίας

Λιγότερα από 5 έτη

Επαγγελματική Εμπειρία

Διετή εκπαιδευτική εμπειρία σε σχολικές μονάδες πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης,τριετή επαγγελματική εμπειρία σε παιδιά δημοτικού με ειδικές και μη εκπαιδευτικές ανάγκες και εξάμηνη εμπειρία σε άτομα με ειδικές ανάγκες στη Μεγάλη Βρετανία.

Τιμή ανά διδακτική ώρα

ΑΠΟ 7€

Πρόσθετα

  • Προσωπικές Σημειώσεις: Ναι
  • Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων: Ναι
  • Διδασκαλία σε Γκρούπ: Ναι
  • Διδασκαλία μαθητών με Μαθησιακές Δυσκολίες: Ναι

Απευθυνόμενοι στους γονείς

Στο idiaitera-mathimata.net δεν θα βρείτε εκατοντάδες εκπαιδευτικούς στην περιοχή σας που δηλώνουν απλά ότι μπορούν να διδάξουν το παιδί σας. Θα βρείτε λίγους οι οποίοι:
  • Έχουν διαθέσιμους τους βασικούς τίτλους σπουδών που επικαλούνται. Εάν το θέλετε, μπορούμε να ζητήσουμε εμείς για σας, την επιβεβαίωση κάθε τίτλου σπουδών που επικαλλούνται οι εκπαιδευτικοί. Από τον Αύγουστο 2014 πριν την ανάρτηση κάθε νέας προβολής επιβεβαιώνουμε τουλάχιστον το βασικό τους πτυχίο, καθώς και τα διδακτορικά τα οποία έχουν κατατεθεί στο Εθνικό Αρχείο Διαδακτορικών Διατριβών.
  • Παίρνουν στα σοβαρά τη δουλειά τους. Δεν διστάζουν να επενδύσουν στην αποτελεσματική προβολή τους, όπως δεν διστάζουν να επενδύσουν σε καλές σημειώσεις που θα αφήσουν στα παιδιά σας.
  • Τους εντοπίζετε εύκολα αναζητώντας στο google: ιδιαίτερα μαθήματα + περιοχή + μάθημα ή ιδιαίτερα μαθήματα +  μάθημα + περιοχή.

100 δημοφιλείς αναζητήσεις για ιδιαίτερα μαθήματα