ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΑΓΓΕΛΙΝΑ

Απόφοιτη A.E.I., Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Η αγγελία μου

Είμαι απόφοιτη του Φιλολογικού Τμήματος της Φιλοσοφικής Σχολής Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με βαθμό Άριστα, 2009-2014. Έχω άδεια διδασκαλίας φιλολογικών μαθημάτων καθώς και πτυχίο Αγγλικής επιπέδου Proficiency από το Πανεπιστήμιο του Michigan. Ακόμη, έχω κάνει πολυετείς σπουδές μουσικής στο Εθνικό Ωδείο Αθηνών. Είμαι τελειόφοιτη στο πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών του Τμήματος Φιλολογίας με τίτλο "ΚΟΡΑΗΣ" και ειδίκευση στη Νεοελληνική Φιλολογία.

Σε ποιους απευθύνομαι

Μαθητές Δημοτικού σχολείου, Μαθητές Γυμνασίου, Μαθητές Λυκείου, Φοιτητές, Ξενόγλωσσοι Μαθητές

Μαθήματα που διδάσκω

Αρχαία, Έκθεση, Λατινικά, Λογοτεχνία, Ιστορία, Φιλολογικά

Συνοικίες Δήμοι

Άγιοι Ανάργυροι-Καματερό, Ίλιον, Νέα Ιωνία, Φιλαδέλφεια, Ηράκλειο, Γαλάτσι, Περιστέρι, Πετρούπολη, Άνω Λιόσια, Μεταμόρφωση, Μενίδι, Κηφισιά, Λυκόβρυση

Έτη διδακτικής εμπειρίας

Από 5 μέχρι 10 έτη

Επαγγελματική Εμπειρία

Παραδίδω φιλολογικά μαθήματα κατ΄ οίκον από το 2011, έχοντας αναλάβει ένα ευρύ ηλικιακό φάσμα καθώς και παιδιά όλων των βαθμίδων και επιπέδων δυσκολίας. Κύριος στόχος μου είναι η καλή επικοινωνία πρωτίστως με τους μαθητές και δευτερευόντως -αλλά όχι λιγότερο σημαντική- με τους γονείς, ώστε να υπάρχει ένα υγιές περιβάλλον αλληλοτροφοδότησης. Το κάθε μάθημα διαμορφώνεται πάντοτε με την ανάλογη μέριμνα για τις ανάγκες και απαιτήσεις του εκάστοτε μαθητή.

Ηλικία

έως 30 ετών

Τιμή ανά διδακτική ώρα

10 Ευρώ

Πρόσθετα

  • Προσωπικές Σημειώσεις: Ναι
  • Φροντιστηριακές Σημειώσεις: Ναι
  • Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων: Ναι
  • Προετοιμασία για Πανελλαδικές Εξετάσεις: Ναι
ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΑΓΓΕΛΙΝΑ, Φιλολογικά Μαθήματα - Αθήνα, Πειραιάς

Τηλέφωνο Επικοινωνίας

6989875944

E mail

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ημερομηνία Έναρξης

03 Μάιος 2018

Είδαν την αγγελία μου

332

Δημοφιλείς Κατηγορίες