ΣΤΑΜΑΤΑΚΗ ΕΛΕΝΗ

Απόφοιτη A.E.I., Πανεπιστήμιο Κρήτης

Η αγγελία μου

Είμαι απόφοιτος του Τμήματος Φιλολογίας, τομέα Γλωσσολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Κρήτης με βαθμό 8,01 (Λίαν Καλώς). Διαθέτω πιστοποίηση παρακολούθησης σεμιναρίων για την διδασκαλία σε παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες (σύνολο 65 ώρες, φορείς ΕΚΠΑ. και Α.Ι.Ε.) και τη χρήση Νέων Τεχνολογιών στην Εκπαίδευση. Επιπλέον την τρέχουσα περίοδο παρακολουθώ ετήσιο επιμορφωτικό σεμινάριο στο Ανοικτό Ίδρυμα Εκπαίδευσης (αναγνωρισμένος φορέας από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.) για τη Διδακτική Φιλολογικών Μαθημάτων (σύνολο 250 ώρες).

Σε ποιους απευθύνομαι

Μαθητές Γυμνασίου, Μαθητές Λυκείου

Μαθήματα που διδάσκω

Φιλολογικά μαθήματα - Προετοιμασία για πρότυπα

Περιοχή προβολής

Αθήνα - Βόρεια και Βορειοανατολικά

Συνοικίες Δήμοι

Αγία Παρασκευή, Βριλήσσια, Γέρακας, Γλυκά Νερά, Μαρούσι, Χαλάνδρι, Χολαργός, Ψυχικό

Έτη διδακτικής εμπειρίας

Λιγότερα από 5 έτη

Επαγγελματική Εμπειρία

Εργάζομαι από το 2016 σε Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης μεγάλου Ομίλου,όπου διδάσκω σε όλες τις τάξεις Γυμνασίου και Λυκείου, καθώς και τμήματα προετοιμασίας για εισαγωγή σε Πρότυπα Γυμνάσια και ιδιωτικά σχολεία. Επίσης παραδίδω φιλολογικά μαθήματα κατ'οίκον από το 2015 και εξής.Η διδασκαλία μου προσαρμόζεται στο επίπεδο και τις ανάγκες του κάθε μαθητή.Γι'αυτό καλλιεργώ κλίμα επικοινωνίας τόσο με το μαθητή όσο και με τον γονέα.Φροντίζω να ενημερώνομαι για τις εξελίξεις στην εκπαίδευση και να επιμορφώνομαι διαρκώς. Αυτή την περίοδο παρακολουθώ ετήσιο επιμορφωτικό σεμινάριο στο Ανοικτό Ίδρυμα Εκπαίδευσης (αναγνωρισμένος φορέας από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.) για τη Διδακτική Φιλολογικών Μαθημάτων. Στη διδασκαλία μου εντάσσω ενεργητικούς τρόπους μάθησης και νέες τεχνολογίες. Σκοπός μου είναι ο μαθητής να αγαπήσει τον τρόπο διδασκαλίας, ώστε να αφομοιώσει και την παρουσιαζόμενη γνώση.

Ηλικία

έως 30 ετών

Τιμή ανά διδακτική ώρα

15-20

Πρόσθετα

  • Προσωπικές Σημειώσεις: Ναι
  • Φροντιστηριακές Σημειώσεις: Ναι
  • Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων: Ναι
  • Διδασκαλία σε Γκρούπ: Ναι
  • Διδασκαλία μαθητών με Μαθησιακές Δυσκολίες: Ναι
  • Προετοιμασία για Πανελλαδικές Εξετάσεις: Ναι
  • Μαθήματα μέσω Skype: Ναι
ΣΤΑΜΑΤΑΚΗ ΕΛΕΝΗ, Φιλολογικά μαθήματα - Προετοιμασία για πρότυπα

Τηλέφωνο Επικοινωνίας

6976715166

E mail

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ημερομηνία Έναρξης

23 Φεβρουάριος 2018

Είδαν την αγγελία μου

339

Δημοφιλείς Κατηγορίες