ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ

Κάτοχος Διδακτορικού, Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, Ηλικία 31 - 40 ετών

Η αγγελία μου

Διπλωματούχος της σχολής Εφαρμοσμένων Μαθηματικών και Φυσικών Επιστημών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, με μεταπτυχιακές σπουδές και ιδιαίτερη αγάπη για τις θετικές επιστήμες, παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα μαθηματικών, φυσικής και χημείας σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου. Τρόπος διδασκαλίας προσαρμοσμένος στις ανάγκες του μαθητή. Υπευθυνότητα και μεταδοτικότητα. Τιμές λογικές.

Σε ποιους απευθύνομαι

Μαθητές Δημοτικού σχολείου, Μαθητές Γυμνασίου, Μαθητές Λυκείου, Ενήλικες

Μαθήματα που διδάσκω

Μαθηματικά, Φυσική, Χημεία

Περιοχή προβολής

Αθήνα - Νότια και Νοτιοανατολικά

Συνοικίες Δήμοι

Ηλιούπολη, Αργυρούπολη, Ελληνικό, Αγ.Δημήτριος, Δάφνη, Υμηττός, Ν.Σμύρνη, Π.Φάληρο, Βύρωνας, Γλυφάδα, Βούλα.

Έτη διδακτικής εμπειρίας

Από 10 μέχρι 20 έτη

Επαγγελματική Εμπειρία

Εμπειρία διδασκαλίας άνω των 10 ετών σε Δημοτικό, Γυμνάσιο, Γενικό και Επαγγελματικό Λύκειο σε μαθητές όλων των επιπέδων. Προετοιμασία για Πανελλήνιες εξετάσεις.

Πρόσθετα

  • Προσωπικές Σημειώσεις: Ναι
  • Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων: Ναι
  • Διδασκαλία σε Γκρούπ: Ναι
  • Προετοιμασία για Πανελλαδικές Εξετάσεις: Ναι

Απευθυνόμενοι στους γονείς

Στο idiaitera-mathimata.net δεν θα βρείτε εκατοντάδες εκπαιδευτικούς στην περιοχή σας που δηλώνουν απλά ότι μπορούν να διδάξουν το παιδί σας. Θα βρείτε λίγους οι οποίοι:
  • Έχουν διαθέσιμους τους βασικούς τίτλους σπουδών που επικαλούνται. Εάν το θέλετε, μπορούμε να ζητήσουμε εμείς για σας, την επιβεβαίωση κάθε τίτλου σπουδών που επικαλλούνται οι εκπαιδευτικοί. Από τον Αύγουστο 2014 πριν την ανάρτηση κάθε νέας προβολής επιβεβαιώνουμε τουλάχιστον το βασικό τους πτυχίο, καθώς και τα διδακτορικά τα οποία έχουν κατατεθεί στο Εθνικό Αρχείο Διαδακτορικών Διατριβών.
  • Παίρνουν στα σοβαρά τη δουλειά τους. Δεν διστάζουν να επενδύσουν στην αποτελεσματική προβολή τους, όπως δεν διστάζουν να επενδύσουν σε καλές σημειώσεις που θα αφήσουν στα παιδιά σας.
  • Τους εντοπίζετε εύκολα αναζητώντας στο google: ιδιαίτερα μαθήματα + περιοχή + μάθημα ή ιδιαίτερα μαθήματα +  μάθημα + περιοχή.

100 δημοφιλείς αναζητήσεις για ιδιαίτερα μαθήματα