ΣΑΛΑΜΠΑΣΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

Απόφοιτος Α.Ε.Ι., Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, Ηλικία έως 30 ετών

Η αγγελία μου

Οδηγός μου το ενδιαφέρον για το συνάνθρωπο και η πεποίθηση πως μαθήματα που στηρίζονται στη γλώσσα, στον πολιτισμό και την ιστορία ενός τόπου βοηθούν το άτομο στην πνευματική και ηθική του ανέλιξη. Στοχεύω με συνεχής αξιολόγηση, συγκεκριμένα βήματα και στήριξη στο μαθητή, να αποκτήσει τις απαραίτητες ικανότητες προκειμένου να πετύχει τους στόχους του.

Σε ποιους απευθύνομαι

Μαθητές Δημοτικού σχολείου, Μαθητές Γυμνασίου, Μαθητές Λυκείου, Ειδικές κατηγορίες

Μαθήματα που διδάσκω

Αρχαία Ελληνικά, Λατινικά, Ιστορία, Νέα Ελληνικα: Έκθεση - Λογοτεχνία

Περιοχή προβολής

Θεσσαλονίκη

Συνοικίες Δήμοι

Καλαμαριά, Άγιος Ιωάννης, Ντεπώ, Κηφισιά, Ανάληψη, Βότση, Σχολή Τυφλών, Νέα Παραλία, Φάληρο, Χαριλάου, Κάτω Τούμπα, Άνω Τούμπα, Τριανδρία, Πυλαία, Πανόραμα, Κέντρο Θεσσαλονίκης

Έτη διδακτικής εμπειρίας

Λιγότερα από 5 έτη

Επαγγελματική Εμπειρία

Φιλόλογος με μεταπτυχιακές σπουδές στην Ειδική Αγωγή.

Από το 2011 έως και σήμερα παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου, Λυκείου, καθώς επίσης και σε μαθητές με μαθησιακές δυσκολίες με συνέπεια και επιτυχία στα θέματα των Πανελλαδικών Εξετάσεων. Στα πλαίσια του προγράμματος κατάρτισης «Εκπαίδευση μαθητών με νοητική ανεπάρκεια και εκπαίδευση μαθητών με μαθησιακές δυσκολίες» διατέλεσα την πρακτική μου άσκηση σε Τμήμα Ένταξης σε μαθητή Δημοτικού σχολείου με νοητική ανεπάρκεια, καθώς επίσης και σε μαθητή Λυκείου με Δυσλεξία.

Τιμή ανά διδακτική ώρα

10 έως 18 ευρώ. Κριτήριο: τάξη φοίτησης, αριθμός διδακτικών ωρών, ομάδα μαθητών

Πρόσθετα

  • Προσωπικές Σημειώσεις: Ναι
  • Φροντιστηριακές Σημειώσεις: Ναι
  • Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων: Ναι
  • Διδασκαλία σε Γκρούπ: Ναι
  • Διδασκαλία μαθητών με Μαθησιακές Δυσκολίες: Ναι
  • Δωρεάν το 1ο Μάθημα: Ναι
  • Προετοιμασία για Πανελλαδικές Εξετάσεις: Ναι

Απευθυνόμενοι στους γονείς

Στο idiaitera-mathimata.net δεν θα βρείτε εκατοντάδες εκπαιδευτικούς στην περιοχή σας που δηλώνουν απλά ότι μπορούν να διδάξουν το παιδί σας. Θα βρείτε λίγους οι οποίοι:
  • Έχουν διαθέσιμους τους βασικούς τίτλους σπουδών που επικαλούνται. Εάν το θέλετε, μπορούμε να ζητήσουμε εμείς για σας, την επιβεβαίωση κάθε τίτλου σπουδών που επικαλλούνται οι εκπαιδευτικοί. Από τον Αύγουστο 2014 πριν την ανάρτηση κάθε νέας προβολής επιβεβαιώνουμε τουλάχιστον το βασικό τους πτυχίο, καθώς και τα διδακτορικά τα οποία έχουν κατατεθεί στο Εθνικό Αρχείο Διαδακτορικών Διατριβών.
  • Παίρνουν στα σοβαρά τη δουλειά τους. Δεν διστάζουν να επενδύσουν στην αποτελεσματική προβολή τους, όπως δεν διστάζουν να επενδύσουν σε καλές σημειώσεις που θα αφήσουν στα παιδιά σας.
  • Τους εντοπίζετε εύκολα αναζητώντας στο google: ιδιαίτερα μαθήματα + περιοχή + μάθημα ή ιδιαίτερα μαθήματα +  μάθημα + περιοχή.

100 δημοφιλείς αναζητήσεις για ιδιαίτερα μαθήματα