ΜΑΝΔΗΛΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ

Απόφοιτος Α.Ε.Ι., Πανεπιστήμιο Πατρών, Ηλικία έως 30 ετών

Η αγγελία μου

Πτυχιούχος φιλόλογος κλασικής Φιλολογίας, απόφοιτος του Πανεπιστημίου Πατρών, παραδίδει μαθήματα σε παιδιά Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου (εώς Β' Λυκείου).
Τα μαθήματα προσαρμόζονται στις ανάγκες και στο επίπεδο του μαθητή, με τελικό στόχο την ορθή κατανόηση και κατοχύρωση της διδακτέας ύλης και τη βελτίωση των επιδόσεων στο σχολείο.

Σε ποιους απευθύνομαι

Μαθητές Δημοτικού σχολείου, Μαθητές Γυμνασίου, Μαθητές Λυκείου

Μαθήματα που διδάσκω

Αρχαία Ελληνική Γλώσσα και Γραμματεία, Κείμενα Νεοελληνικής Λογοτεχνίας, Έκθεση και Λατινικά

Περιοχή προβολής

Αθήνα - Νότια και Νοτιοανατολικά

Συνοικίες Δήμοι

Γλυφάδα, Ελληνικό, Αργυρούπολη, Βούλα, Βουλιαγμένη

Έτη διδακτικής εμπειρίας

Λιγότερα από 5 έτη

Επαγγελματική Εμπειρία

-Ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθητές Γυμνασίου, Λυκείου και Δημοτικού.
-Καθηγητής στο φροντιστηριακό όμιλο Ευρογνώση – Διακρότημα. Μελέτη σχολικών μαθημάτων και μαθησιακή ενίσχυση σε μαθητές δημοτικού.
-Ιδιαίτερα μαθήματα σε συμφοιτητές, κατά τη διάρκεια της φοίτησής μου, για ενίσχυσή τους σε διάφορα μαθήματα της σχολής.

Τιμή ανά διδακτική ώρα

8-10 ευρώ ανά ώρα

Πρόσθετα

  • Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων: Ναι
  • Διδασκαλία μαθητών με Μαθησιακές Δυσκολίες: Ναι
  • Δωρεάν το 1ο Μάθημα: Ναι
  • Εκπόνηση Εργασιών: Ναι

Απευθυνόμενοι στους γονείς

Στο idiaitera-mathimata.net δεν θα βρείτε εκατοντάδες εκπαιδευτικούς στην περιοχή σας που δηλώνουν απλά ότι μπορούν να διδάξουν το παιδί σας. Θα βρείτε λίγους οι οποίοι:
  • Έχουν διαθέσιμους τους βασικούς τίτλους σπουδών που επικαλούνται. Εάν το θέλετε, μπορούμε να ζητήσουμε εμείς για σας, την επιβεβαίωση κάθε τίτλου σπουδών που επικαλλούνται οι εκπαιδευτικοί. Από τον Αύγουστο 2014 πριν την ανάρτηση κάθε νέας προβολής επιβεβαιώνουμε τουλάχιστον το βασικό τους πτυχίο, καθώς και τα διδακτορικά τα οποία έχουν κατατεθεί στο Εθνικό Αρχείο Διαδακτορικών Διατριβών.
  • Παίρνουν στα σοβαρά τη δουλειά τους. Δεν διστάζουν να επενδύσουν στην αποτελεσματική προβολή τους, όπως δεν διστάζουν να επενδύσουν σε καλές σημειώσεις που θα αφήσουν στα παιδιά σας.
  • Τους εντοπίζετε εύκολα αναζητώντας στο google: ιδιαίτερα μαθήματα + περιοχή + μάθημα ή ιδιαίτερα μαθήματα +  μάθημα + περιοχή.

100 δημοφιλείς αναζητήσεις για ιδιαίτερα μαθήματα