ΚΑΡΑΚΟΖΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ

Απόφοιτος Α.Ε.Ι., Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης, Ηλικία έως 30 ετών

Η αγγελία μου

Αναλαμβάνω ιδιαίτερα μαθήματα ελληνικών και αγγλικών σε μαθητές πρώτης σχολικής ηλικίας με ή χωρίς μαθησιακές δυσκολίες και μαθητές Γυμνασίου, κυρίως στα φιλολογικά μαθήματα, καθώς και δημιουργική απασχόληση σε παιδιά προσχολικής ηλικίας.

Σε ποιους απευθύνομαι

Παιδιά προσχολικής ηλικίας, Μαθητές Δημοτικού σχολείου, Μαθητές Γυμνασίου

Μαθήματα που διδάσκω

Ελληνικών και Αγγλικών

Περιοχή προβολής

Θεσσαλονίκη

Συνοικίες Δήμοι

Θεσσαλονίκη Κέντρο, Αμπελόκηποι, Εύοσμος, Καλαμαριά, Νεάπολη, Πανόραμα, Πολίχνη, Πυλαία, Σταυρούπολη, Συκιές, Τούμπα, Τριανδρία, Χαριλάου, Λαγκαδάς, Πεύκα (Ρετζίκι), Ωραιόκαστρο.

Έτη διδακτικής εμπειρίας

Λιγότερα από 5 έτη

Επαγγελματική Εμπειρία

Διδασκαλία φιλολογικών μαθημάτων και αγγλικών σε μαθητή Γυμνασίου, δημιουργική απασχόληση σε παιδιά προσχολικής ηλικίας και πρώτης σχολικής ηλικίας με μαθησιακές δυσκολίες.

Τιμή ανά διδακτική ώρα

Κατόπιν Συννενόησης

Πρόσθετα

  • Προσωπικές Σημειώσεις: Ναι
  • Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων: Ναι
  • Διδασκαλία σε Γκρούπ: Ναι
  • Διδασκαλία μαθητών με Μαθησιακές Δυσκολίες: Ναι

Απευθυνόμενοι στους γονείς

Στο idiaitera-mathimata.net δεν θα βρείτε εκατοντάδες εκπαιδευτικούς στην περιοχή σας που δηλώνουν απλά ότι μπορούν να διδάξουν το παιδί σας. Θα βρείτε λίγους οι οποίοι:
  • Έχουν διαθέσιμους τους βασικούς τίτλους σπουδών που επικαλούνται. Εάν το θέλετε, μπορούμε να ζητήσουμε εμείς για σας, την επιβεβαίωση κάθε τίτλου σπουδών που επικαλλούνται οι εκπαιδευτικοί. Από τον Αύγουστο 2014 πριν την ανάρτηση κάθε νέας προβολής επιβεβαιώνουμε τουλάχιστον το βασικό τους πτυχίο, καθώς και τα διδακτορικά τα οποία έχουν κατατεθεί στο Εθνικό Αρχείο Διαδακτορικών Διατριβών.
  • Παίρνουν στα σοβαρά τη δουλειά τους. Δεν διστάζουν να επενδύσουν στην αποτελεσματική προβολή τους, όπως δεν διστάζουν να επενδύσουν σε καλές σημειώσεις που θα αφήσουν στα παιδιά σας.
  • Τους εντοπίζετε εύκολα αναζητώντας στο google: ιδιαίτερα μαθήματα + περιοχή + μάθημα ή ιδιαίτερα μαθήματα +  μάθημα + περιοχή.

100 δημοφιλείς αναζητήσεις για ιδιαίτερα μαθήματα