ΒΛΑΧΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Κάτοχος Μεταπτυχιακού, Πανεπιστήμιο Ευρώπης, Ηλικία 31 - 40 ετών

Η αγγελία μου

Πτυχιούχος του τμήματος Γαλλικής Φιλολογίας του Πανεπιστημίου της Σορβόννης (Lettres Modernes-Paris 4) και κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών του τμήματος Γαλλικής Λογοτεχνίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ), παραδίδει ιδιαίτερα γαλλικών. Προετοιμασία για όλα τα διπλώματα: DELF-DALF-ΚΠΓ-Ειδικό μάθημα Πανελληνίων.

Σε ποιους απευθύνομαι

Παιδιά προσχολικής ηλικίας, Μαθητές Δημοτικού σχολείου, Μαθητές Γυμνασίου, Μαθητές Λυκείου, Φοιτητές, Ενήλικες

Μαθήματα που διδάσκω

ΓΑΛΛΙΚΩΝ

Περιοχή προβολής

Αθήνα - Νότια και Νοτιοανατολικά

Συνοικίες Δήμοι

ΒΑΡΗ, ΒΟΥΛΑ, ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ, ΑΛΙΜΟΣ, ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ, ΕΛΛΗΝΙΚΟ, ΦΑΛΗΡΟ, ΚΑΛΛΙΘΕΑ, ΜΟΣΧΑΤΟ, ΠΕΙΡΑΙΑΣ, ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ, ΝΙΚΑΙΑ, ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ, ΠΕΡΑΜΑ.

Έτη διδακτικής εμπειρίας

Από 10 μέχρι 20 έτη

Επαγγελματική Εμπειρία

Απόφοιτος του τμήματος Γαλλικής Φιλολογίας του Πανεπιστημίου της Σορβόννης (Lettres Modernes).
Κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών στη Γαλλική Λογοτεχνία του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (Master).
Πτυχιούχος της επαγγελματικής σχολής μετάφρασης και διερμηνείας,"Γλωσσολογία".
Proficiency in English (Cambridge,Michigan).
ECDL Core
Διδασκαλία από το 1998.
Μεταφραστής.

Πρόσθετα

  • Προσωπικές Σημειώσεις: Ναι
  • Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων: Ναι
  • Διδασκαλία σε Γκρούπ: Ναι
  • Προετοιμασία για Πανελλαδικές Εξετάσεις: Ναι

Απευθυνόμενοι στους γονείς

Στο idiaitera-mathimata.net δεν θα βρείτε εκατοντάδες εκπαιδευτικούς στην περιοχή σας που δηλώνουν απλά ότι μπορούν να διδάξουν το παιδί σας. Θα βρείτε λίγους οι οποίοι:
  • Έχουν διαθέσιμους τους βασικούς τίτλους σπουδών που επικαλούνται. Εάν το θέλετε, μπορούμε να ζητήσουμε εμείς για σας, την επιβεβαίωση κάθε τίτλου σπουδών που επικαλλούνται οι εκπαιδευτικοί. Από τον Αύγουστο 2014 πριν την ανάρτηση κάθε νέας προβολής επιβεβαιώνουμε τουλάχιστον το βασικό τους πτυχίο, καθώς και τα διδακτορικά τα οποία έχουν κατατεθεί στο Εθνικό Αρχείο Διαδακτορικών Διατριβών.
  • Παίρνουν στα σοβαρά τη δουλειά τους. Δεν διστάζουν να επενδύσουν στην αποτελεσματική προβολή τους, όπως δεν διστάζουν να επενδύσουν σε καλές σημειώσεις που θα αφήσουν στα παιδιά σας.
  • Τους εντοπίζετε εύκολα αναζητώντας στο google: ιδιαίτερα μαθήματα + περιοχή + μάθημα ή ιδιαίτερα μαθήματα +  μάθημα + περιοχή.

100 δημοφιλείς αναζητήσεις για ιδιαίτερα μαθήματα