ΤΣΑΚΑΛΩΦΑ ΕΥΣΤΡΑΤΙΑ

Απόφοιτη A.E.I., Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

Η αγγελία μου

Είμαι απόφοιτος Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του ΑΠ.Θ. με βαθμό "Λίαν Καλώς". Είμαι επίσης κάτοχος Proficiency Michigan, και Cambridge Advanced. Έχω παρακολουθήσει πληθώρα σεμιναρίων για την εκπαίδευση και τη γλωσσολογία και έχω συμμετάσχει σε έρευνες. Η πτυχιακή μου αφορά την διδασκαλία της προφοράς με τη χρήση της μουσικής. Είμαι επίσης Απόφοιτος Ωδείο με πτυχίο Πιάνου "Άριστα 10".

Σε ποιους απευθύνομαι

Παιδιά προσχολικής ηλικίας, Μαθητές Δημοτικού σχολείου, Μαθητές Γυμνασίου, Μαθητές Λυκείου, Φοιτητές, Ξενόγλωσσοι Μαθητές, Ενήλικες

Μαθήματα που διδάσκω

Αγγλικών, Μουσικής και Πιάνου

Περιοχή προβολής

Θεσσαλονίκη

Συνοικίες Δήμοι

Φάληρο, Αγία Τριάδα, Ανάληψη, Γαλλικό Ινστιτούτο, Κέντρο

Έτη διδακτικής εμπειρίας

Λιγότερα από 5 έτη

Επαγγελματική Εμπειρία

Έχω ολοκληρώσει την πρακτική μου άσκηση στο 3ο Πρότυπο Πειραματικό σχολείο Εύοσμου, όπου παρακολούθησα μαθήματα για όλες τις τάξεις του δημοτικού και δίδαξα σε μαθητές πέμπτης και έκτης. Εκεί εφάρμοσα τις γνώσεις μου για τη διδασκαλία της προφοράς σε συνδυασμό με το λεξιλόγιο και τη γραμματική σε παιδιά με μεγάλη επιτυχία. Από το Σεπτέμβρη του 2017 έως το Φεβρουάριο του 2018 δούλεψα σε φροντιστήριο ξένων γλωσσών τόσο με παιδιά όσο και με ενήλικες. Αυτή την περίοδο εργάζομαι εθελοντικά με τους καθηγητές της σχολής στο εργαστήριο φωνητικής του Α.Π.Θ. (αναλύοντας δεδομένα προφορικού λόγου). Έχω κάνει πρακτική στο Νέο Ωδείο Θεσσαλονίκης διδάσκοντας πιάνο σε παιδιά όλων των ηλικιών.

Ηλικία

έως 30 ετών

Τιμή ανά διδακτική ώρα

10-15 /ώρα

Πρόσθετα

  • Διδασκαλία σε Γκρούπ: Ναι
  • Εκπόνηση Φοιτητικών Εργασιών: Ναι
ΤΣΑΚΑΛΩΦΑ ΕΥΣΤΡΑΤΙΑ, Ιδιαίτερα Αγγλικών, Μουσικής και Πιάνου - Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνο Επικοινωνίας

6971610275

E mail

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ημερομηνία Έναρξης

13 Μάρτιος 2018

Είδαν την αγγελία μου

134

Δημοφιλείς Κατηγορίες