ΣΟΥΦΛΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ

Κάτοχος Μεταπτυχιακού, Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο, Ηλικία 31 - 40 ετών

Η αγγελία μου

Ο Θανάσης Σούφλας δουλεύει ως καθηγητής γαλλικών στα δημοτικά σχολεία του Κολλεγίου Αθηνών και Ψυχικού. Είναι εγκεκριμένος εξεταστής και διορθωτής από το CIEP και το Πανεπιστήμιο της Σορβόνης για τις εξετάσεις των διπλωμάτων DELF, DALF, Sorbonne. Είναι επίσης υποψήφιος διδάκτορας του Πανεπιστημίου Paris 4 - Paris-Sorbonne στη διδακτική της γαλλικής ως ξένη γλώσσα με ειδίκευση στην αξιολόγηση και τα διπλώματα γλωσσομάθειας. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Γαλλικής γλώσσας και φιλολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών με σπουδές στη Γαλλία στα Πανεπιστήμια Lyon 3 - Jean Moulin και Lyon 2 - Lumière στο πλαίσιο του προγράμματος Socrates - Erasmus. Κατέχει επίσης μεταπτυχιακό τίτλο στη διδακτική της γαλλικής ως ξένης γλώσσας από το Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο με ειδίκευση στα γαλλικά για επαγγελματικόυς και ακαδημαϊκους σκοπούς.

Τιμή ανά διδακτική ώρα

20-25 ευρώ ανά ώρα ιδιαίτερο για ένα άτομο ανάλογα με το επίπεδο
15-20 ευρω ανά ώρα για μαθήματα μέσω skype ανάλογα με το επίπεδο
12,5-17 ευρώ ανά ώρα για μαθήματα σε γκρουπ 2-3 ατόμων, ανάλογα με το επίπεδο
10-15 ευρώ την ώρα για μαθήματα σε γκρουπ 4-6 ατόμων, ανάλογα με το επίπεδο
Παρακαλώ μόνο σοβαρές προτάσεις!

Σε ποιους απευθύνομαι

Παιδιά προσχολικής ηλικίας, Μαθητές Δημοτικού σχολείου, Μαθητές Γυμνασίου, Μαθητές Λυκείου, Φοιτητές, Ειδικές κατηγορίες, Ξενόγλωσσοι Μαθητές, Ενήλικες

Μαθήματα που διδάσκω

Γαλλικών

Περιοχή προβολής

Αθήνα - Βόρεια και Βορειοανατολικά

Συνοικίες Δήμοι

Χαλάνδρι, Αγία Παρασκευή, Παπάγου, Νέο Ψυχικό, Παλαιό Ψυχικό, Φιλοθέη, Αμπελόκηποι, Γέρακας, Βριλήσσια, Μελίσσια, Κάντζα, Γλυκά Νερά, Παλλήνη, Νέα Πεντέλη, Παλαιά Πεντέλη, Διόνυσος, Δροσιά, Άνοιξη, Εκάλη, Κηφισιά, Νέα Ερυθραία, Μαρούσι, Πεύκη, Νέο Ηράκλειο, Κολωνάκι, Γκύζη, Λυκαβητός, Ηλιούπολή, Καρέας, Αργυρούπολη, Γλυφάδα, Βούλα, Βουλιαγμένη

Έτη διδακτικής εμπειρίας

Από 10 μέχρι 20 έτη

Επαγγελματική Εμπειρία

Εργάζομαι ως καθηγητής γαλλικών στα δημοτικά του Κολλεγίου Αθηνών και Ψυχικού. Είμαι αναγνωρισμένος εξεταστής και διορθωτής από το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο της Γαλλίας (C.I.E.P.) και το Πανεπιστήμιο της Σορβόνης και συμμετέχω στις εξετάσεις που διενεργεί για λογαριασμό τους το Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος (DELF, DALF, Sorbonne). Έχω εργαστεί για μία δεκαετία σε Κέντρα ξένων γλωσσων και για 15 χρόνια σε ιδιαίτερα μαθήματα γαλλικών.

Πρόσθετα

 • Προσωπικές Σημειώσεις: Ναι
 • Φροντιστηριακές Σημειώσεις: Ναι
 • Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων: Ναι
 • Διδασκαλία σε Γκρούπ: Ναι
 • Διδασκαλία μαθητών με Μαθησιακές Δυσκολίες: Ναι
 • Προετοιμασία για Πανελλαδικές Εξετάσεις: Ναι
 • Μαθήματα μέσω Skype: Ναι
 • Εκπόνηση Εργασιών: Ναι

Απευθυνόμενοι στους γονείς

Στο idiaitera-mathimata.net δεν θα βρείτε εκατοντάδες εκπαιδευτικούς στην περιοχή σας που δηλώνουν απλά ότι μπορούν να διδάξουν το παιδί σας. Θα βρείτε λίγους οι οποίοι:
 • Έχουν διαθέσιμους τους βασικούς τίτλους σπουδών που επικαλούνται. Εάν το θέλετε, μπορούμε να ζητήσουμε εμείς για σας, την επιβεβαίωση κάθε τίτλου σπουδών που επικαλλούνται οι εκπαιδευτικοί. Από τον Αύγουστο 2014 πριν την ανάρτηση κάθε νέας προβολής επιβεβαιώνουμε τουλάχιστον το βασικό τους πτυχίο, καθώς και τα διδακτορικά τα οποία έχουν κατατεθεί στο Εθνικό Αρχείο Διαδακτορικών Διατριβών.
 • Παίρνουν στα σοβαρά τη δουλειά τους. Δεν διστάζουν να επενδύσουν στην αποτελεσματική προβολή τους, όπως δεν διστάζουν να επενδύσουν σε καλές σημειώσεις που θα αφήσουν στα παιδιά σας.
 • Τους εντοπίζετε εύκολα αναζητώντας στο google: ιδιαίτερα μαθήματα + περιοχή + μάθημα ή ιδιαίτερα μαθήματα +  μάθημα + περιοχή.

100 δημοφιλείς αναζητήσεις για ιδιαίτερα μαθήματα