ΣΟΥΦΛΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ

Κάτοχος Μεταπτυχιακού, Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο

Η αγγελία μου

Ο Θανάσης Σούφλας δουλεύει ως καθηγητής γαλλικών στο Κολλέγιο Αθηνών-Ψυσικού και στο Byron College. Είναι εγκεκριμένος εξεταστής και διορθωτής από το CIEP και το Πανεπιστήμιο της Σορβόνης για τις εξετάσεις των διπλωμάτων DELF, DALF, Sorbonne. Είναι επίσης υποψήφιος διδάκτορας του Πανεπιστημίου Paris 4 - Paris-Sorbonne στη διδακτική της γαλλικής ως ξένη γλώσσα με ειδίκευση στην αξιολόγηση και τα διπλώματα γλωσσομάθειας. Είναι πτυχιούχος του τμήματος Γαλλικής γλώσσας και φιλολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών με σπουδές στη Γαλλία στα Πανεπιστήμια Lyon 3 - Jean Moulin και Lyon 2 - Lumière στο πλαίσιο του προγράμματος Socrates - Erasmus. Κατέχει επίσης μεταπτυχιακό τίτλο στη διδακτική της γαλλικής ως ξένης γλώσσας από το Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο με ειδίκευση στα γαλλικά για επαγγελματικούς και ακαδημαϊκούς σκοπούς. Αναλαμβάνει μαθητές όλων των επιπέδων και για όλα τα διπλώματα (DELF, DALF, Sorbonne, ΚΠΓ). Αναλαμβάνει επίσης την προετοιμασία μαθητών για το μάθημα των γαλλικών στο ΙΒ για την εισαγωγή μαθητών σε Αμερικάνικα και Αγγλικά Πανεπιστήμια και A-levels για τις εξετάσεις GCE για τα Βρετανικά Πανεπιστήμια.

Σε ποιους απευθύνομαι

Παιδιά προσχολικής ηλικίας, Μαθητές Δημοτικού σχολείου, Μαθητές Γυμνασίου, Μαθητές Λυκείου, Φοιτητές, Ξενόγλωσσοι Μαθητές, Ενήλικες

Μαθήματα που διδάσκω

Γαλλικών

Συνοικίες Δήμοι

Χαλάνδρι, Αγία Παρασκευή, Παπάγου, Νέο Ψυχικό, Παλαιό Ψυχικό, Φιλοθέη, Αμπελόκηποι, Γέρακας, Βριλήσσια, Μελίσσια, Κάντζα, Γλυκά Νερά, Παλλήνη, Νέα Πεντέλη, Παλαιά Πεντέλη, Διόνυσος, Δροσιά, Άνοιξη, Εκάλη, Κηφισιά, Νέα Ερυθραία, Μαρούσι, Πεύκη, Νέο Ηράκλειο, Κολωνάκι, Γκύζη, Λυκαβηττός, Ηλιούπολη, Καρέας, Αργυρούπολη, Γλυφάδα, Βούλα, Βουλιαγμένη

Έτη διδακτικής εμπειρίας

Από 10 μέχρι 20 έτη

Επαγγελματική Εμπειρία

2015 έως σήμερα: Καθηγητής γαλλικών στα δημοτικά σχολεία του Κολλεγίου Αθηνών και Ψυχικού.
2012 έως σήμερα: Επικεφαλής εξεταστικού κέντρου (Chef de centre) στην επαρχία και στην Αθήνα, ορισμένος από την υπηρεσία εξετάσεων του Γαλλικού Ινστιτούτου κατά τη διάρκεια των εξετάσεων DELF, DALF, Sorbonne.
2009 έως σήμερα: Εξεταστής και διορθωτής του Γαλλικού Ινστιτούτου στις εξετάσεις DELF, DALF, Sorbonne.
2009-2016: Διδασκαλία της γαλλικής γλώσσας στο κέντρο ξένων γλωσσών ASK Καλοδίκη στο Πολύγωνο.
2007-2009: Διδασκαλία της γαλλικής γλώσσας στο κέντρο ξένων γλωσσών Χάιδω Κιούρκου στην Παλλήνη.

Ηλικία

31 - 40 ετών

Πρόσθετα

  • Προσωπικές Σημειώσεις: Ναι
  • Φροντιστηριακές Σημειώσεις: Ναι
  • Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων: Ναι
  • Διδασκαλία σε Γκρούπ: Ναι
  • Διδασκαλία μαθητών με Μαθησιακές Δυσκολίες: Ναι
  • Προετοιμασία για Πανελλαδικές Εξετάσεις: Ναι
  • Μαθήματα μέσω Skype: Ναι
ΣΟΥΦΛΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ, Ιδιαίτερα Μαθήματα Γαλλικών - βόρεια προάστια

Τηλέφωνο Επικοινωνίας

6945374863

E mail

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ημερομηνία Έναρξης

10 Οκτώβριος 2016

Είδαν την αγγελία μου

2432

Δημοφιλείς Κατηγορίες