ΨΕΥΔΟΥ ΦΟΙΒΗ

Απόφοιτος Α.Ε.Ι., Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Ηλικία έως 30 ετών

Η αγγελία μου

Αριστούχος του τμήματος Φιλολογίας (Κλασική κατεύθυνση) του Πανεπιστημίου Αθηνών, με δεύτερη μητρική γλώσσα τα Γερμανικά, παραδίδει ιδιαίτερα φιλολογικά μαθήματα (Αρχαία, Έκθεση, Λογοτεχνία, Ιστορία) σε παιδιά Γυμνασίου και Α' Λυκείου και μαθήματα Γερμανικών.

Στόχος είναι η σφαιρική μορφωτική διαδικασία και κύριο μέσο η προσαρμογή των διδακτικών μεθόδων στις ανάγκες του κάθε παιδιού ξεχωριστά. Το δίπλωμα Υποκριτικής Τέχνης και η ενασχόλησή μου με το θέατρο στην εκπαίδευση μου δίνουν επιπλέον εφόδια για τη χρήση εναλλακτικών μεθόδων διδασκαλίας.

Σε ποιους απευθύνομαι

Μαθητές Γυμνασίου, Μαθητές Λυκείου

Μαθήματα που διδάσκω

Έκθεση, Αρχαία, Λογοτεχνία, Ιστορία, Γερμανικά

Περιοχή προβολής

Αθήνα - Νότια και Νοτιοανατολικά

Συνοικίες Δήμοι

Αθήνα - Κέντρο, Παγκράτι, Νέος Κόσμος, Άγιος Ιωάννης, Δάφνη, Νέα Σμύρνη, Άγιος Δημήτριος, Ηλιούπολη, Αργυρούπολη, Αμπελόκηποι

Έτη διδακτικής εμπειρίας

Λιγότερα από 5 έτη

Επαγγελματική Εμπειρία

Παράδοση ιδιαίτερων φιλολογικών μαθημάτων σε παιδιά Γυμνασίου και Λυκείου.

Τιμή ανά διδακτική ώρα

10-15 Ευρώ

Πρόσθετα

  • Προσωπικές Σημειώσεις: Ναι
  • Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων: Ναι
  • Διδασκαλία σε Γκρούπ: Ναι
  • Εκπόνηση Εργασιών: Ναι

Απευθυνόμενοι στους γονείς

Στο idiaitera-mathimata.net δεν θα βρείτε εκατοντάδες εκπαιδευτικούς στην περιοχή σας που δηλώνουν απλά ότι μπορούν να διδάξουν το παιδί σας. Θα βρείτε λίγους οι οποίοι:
  • Έχουν διαθέσιμους τους βασικούς τίτλους σπουδών που επικαλούνται. Εάν το θέλετε, μπορούμε να ζητήσουμε εμείς για σας, την επιβεβαίωση κάθε τίτλου σπουδών που επικαλλούνται οι εκπαιδευτικοί. Από τον Αύγουστο 2014 πριν την ανάρτηση κάθε νέας προβολής επιβεβαιώνουμε τουλάχιστον το βασικό τους πτυχίο, καθώς και τα διδακτορικά τα οποία έχουν κατατεθεί στο Εθνικό Αρχείο Διαδακτορικών Διατριβών.
  • Παίρνουν στα σοβαρά τη δουλειά τους. Δεν διστάζουν να επενδύσουν στην αποτελεσματική προβολή τους, όπως δεν διστάζουν να επενδύσουν σε καλές σημειώσεις που θα αφήσουν στα παιδιά σας.
  • Τους εντοπίζετε εύκολα αναζητώντας στο google: ιδιαίτερα μαθήματα + περιοχή + μάθημα ή ιδιαίτερα μαθήματα +  μάθημα + περιοχή.

100 δημοφιλείς αναζητήσεις για ιδιαίτερα μαθήματα