ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΛΙΑ

Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Ηλικία έως 30 ετών

Η αγγελία μου

Είμαι αριστούχος φοιτήτρια Ιταλικής γλώσσας και φιλολογίας στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και παραδίδω ιδιαίτερα για προετοιμασία των διπλωμάτων CELI και των κρατικών πιστοποιητικών γλωσσομάθειας. Επίσης, έχω άριστες γνώσης της αγγλικής γλώσσας(κάτοχος Proficiency) και παραδίδω ιδιαίτερα Αγγλικών από αρχάριους έως επιπέδου Lower.

Μαθήματα που διδάσκω

Ιταλικά, Αγγλικά

Περιοχή προβολής

Αθήνα - Νότια και Νοτιοανατολικά

Συνοικίες Δήμοι

Καλλιθέα, Ταύρος, Μοσχάτο, Ν.Σμύρνη, Π.Φάληρο, Άλιμος, Γλυφάδα, Βούλα, Αργυρούπολη, Ιλιούπολη, Πειραιάς, Αιγάλεω, Νίκαια

Απευθυνόμενοι στους γονείς

Στο idiaitera-mathimata.net δεν θα βρείτε εκατοντάδες εκπαιδευτικούς στην περιοχή σας που δηλώνουν απλά ότι μπορούν να διδάξουν το παιδί σας. Θα βρείτε λίγους οι οποίοι:
  • Έχουν διαθέσιμους τους βασικούς τίτλους σπουδών που επικαλούνται. Εάν το θέλετε, μπορούμε να ζητήσουμε εμείς για σας, την επιβεβαίωση κάθε τίτλου σπουδών που επικαλλούνται οι εκπαιδευτικοί. Από τον Αύγουστο 2014 πριν την ανάρτηση κάθε νέας προβολής επιβεβαιώνουμε τουλάχιστον το βασικό τους πτυχίο, καθώς και τα διδακτορικά τα οποία έχουν κατατεθεί στο Εθνικό Αρχείο Διαδακτορικών Διατριβών.
  • Παίρνουν στα σοβαρά τη δουλειά τους. Δεν διστάζουν να επενδύσουν στην αποτελεσματική προβολή τους, όπως δεν διστάζουν να επενδύσουν σε καλές σημειώσεις που θα αφήσουν στα παιδιά σας.
  • Τους εντοπίζετε εύκολα αναζητώντας στο google: ιδιαίτερα μαθήματα + περιοχή + μάθημα ή ιδιαίτερα μαθήματα +  μάθημα + περιοχή.

100 δημοφιλείς αναζητήσεις για ιδιαίτερα μαθήματα