ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΔΑΦΝΗ

Κάτοχος Μεταπτυχιακού, Πανεπιστήμιο Αμερικής, Ηλικία 41 - 50 ετών

Η αγγελία μου

ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ Αγγλικών για παιδιά και ενηλικες ΜΗΤΡΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ επίσης,Ιδιαίτερα για την προετοιμασία των ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ Michigan, Cambridge, TOEFL, IELTS (20 ευρώ, συζητήσιμη) και ΙΒ-History, Theory of Knowledge, Psychology, Philosophy (Αλλη τιμή). Μόνο σοβαρές προτάσεις., τιμή 20€, συζητήσιμη 6957/202078

Σε ποιους απευθύνομαι

Μαθητές Δημοτικού σχολείου, Μαθητές Γυμνασίου, Μαθητές Λυκείου, Φοιτητές, Ξενόγλωσσοι Μαθητές, Ενήλικες

Μαθήματα που διδάσκω

Αγγλικών

Περιοχή προβολής

Αθήνα - Βόρεια και Βορειοανατολικά

Συνοικίες Δήμοι

Κηφισια, Μαρουσι, Εκαλη, Νεα Ερυθραια, Μελισσια, Φιλοθεη, Ψυχικο

Έτη διδακτικής εμπειρίας

Από 5 μέχρι 10 έτη

Επαγγελματική Εμπειρία

Διδασκαλια Ιδιαιτερων προσωπικων μαθηματων, οπως και μικρα γκρουπ. Ολες τις ηλικες και επιπεδα, οπως και συζητηση και δημιουργικη εκμαθηση μεσω θεατρου και παραμηθιου. Ιδιαιτερα και για IB. Μητρικη Γλωσσα. Αμερικανιδα

Τιμή ανά διδακτική ώρα

20 ευρώ την ώρα

Πρόσθετα

  • Προσωπικές Σημειώσεις: Ναι
  • Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων: Ναι
  • Διδασκαλία σε Γκρούπ: Ναι

Απευθυνόμενοι στους γονείς

Στο idiaitera-mathimata.net δεν θα βρείτε εκατοντάδες εκπαιδευτικούς στην περιοχή σας που δηλώνουν απλά ότι μπορούν να διδάξουν το παιδί σας. Θα βρείτε λίγους οι οποίοι:
  • Έχουν διαθέσιμους τους βασικούς τίτλους σπουδών που επικαλούνται. Εάν το θέλετε, μπορούμε να ζητήσουμε εμείς για σας, την επιβεβαίωση κάθε τίτλου σπουδών που επικαλλούνται οι εκπαιδευτικοί. Από τον Αύγουστο 2014 πριν την ανάρτηση κάθε νέας προβολής επιβεβαιώνουμε τουλάχιστον το βασικό τους πτυχίο, καθώς και τα διδακτορικά τα οποία έχουν κατατεθεί στο Εθνικό Αρχείο Διαδακτορικών Διατριβών.
  • Παίρνουν στα σοβαρά τη δουλειά τους. Δεν διστάζουν να επενδύσουν στην αποτελεσματική προβολή τους, όπως δεν διστάζουν να επενδύσουν σε καλές σημειώσεις που θα αφήσουν στα παιδιά σας.
  • Τους εντοπίζετε εύκολα αναζητώντας στο google: ιδιαίτερα μαθήματα + περιοχή + μάθημα ή ιδιαίτερα μαθήματα +  μάθημα + περιοχή.

100 δημοφιλείς αναζητήσεις για ιδιαίτερα μαθήματα