ΛΕΤΣΙΤΣ ΚΙΟΥΣΗ ΜΙΚΑ

Απόφοιτος Α.Ε.Ι., Πανεπιστήμιο Ευρώπης, Ηλικία 31 - 40 ετών

Η αγγελία μου

Σέρβα, πτυχιούχος φιλόλογος της ελληνικής γλώσσας Πανεπιστημίου Βελιγραδίου, παραδίδει μαθήματα σέρβικης γλώσσας, καθώς και μαθήματα ελληνικών για τους ξενόγλωσσους, παιδιά και ενήλικες.

Σε ποιους απευθύνομαι

Παιδιά προσχολικής ηλικίας, Μαθητές Δημοτικού σχολείου, Ειδικές κατηγορίες, Ξενόγλωσσοι Μαθητές, Ενήλικες

Μαθήματα που διδάσκω

Σέρβικα, Ελληνικά για ξενόγλωσσους

Περιοχή προβολής

Αττική - Ανατολικά

Συνοικίες Δήμοι

Κορωπί, Παιανία, Μαρκόπουλο, Αγία Μαρίνα, Λαγονήσι, Σπάτα...

Έτη διδακτικής εμπειρίας

Από 5 μέχρι 10 έτη

Επαγγελματική Εμπειρία

Εκτελούσα χρέη γραμματέα και καθηγήτριας ελληνικών στην Εταιρεία Σέρβο- Ελληνικής φιλίας στο Βελιγράδι. Εκεί έκανα μαθήματα σε group, επίσης έχω εμπειρία στα ιδιαίτερα μαθήματα σέρβικης γλώσσας στους Έλληνες. Σαν ειδικότητα έχω ελληνικά για ξενόγλώσσους, όπου έχω εμπειρία διδασκαλίας ειδικά σε παιδιά δημοτικού με ξενόγλωσσους γονείς.

Πρόσθετα

  • Προσωπικές Σημειώσεις: Ναι
  • Δωρεάν το 1ο Μάθημα: Ναι
  • Εκπόνηση Εργασιών: Ναι

Απευθυνόμενοι στους γονείς

Στο idiaitera-mathimata.net δεν θα βρείτε εκατοντάδες εκπαιδευτικούς στην περιοχή σας που δηλώνουν απλά ότι μπορούν να διδάξουν το παιδί σας. Θα βρείτε λίγους οι οποίοι:
  • Έχουν διαθέσιμους τους βασικούς τίτλους σπουδών που επικαλούνται. Εάν το θέλετε, μπορούμε να ζητήσουμε εμείς για σας, την επιβεβαίωση κάθε τίτλου σπουδών που επικαλλούνται οι εκπαιδευτικοί. Από τον Αύγουστο 2014 πριν την ανάρτηση κάθε νέας προβολής επιβεβαιώνουμε τουλάχιστον το βασικό τους πτυχίο, καθώς και τα διδακτορικά τα οποία έχουν κατατεθεί στο Εθνικό Αρχείο Διαδακτορικών Διατριβών.
  • Παίρνουν στα σοβαρά τη δουλειά τους. Δεν διστάζουν να επενδύσουν στην αποτελεσματική προβολή τους, όπως δεν διστάζουν να επενδύσουν σε καλές σημειώσεις που θα αφήσουν στα παιδιά σας.
  • Τους εντοπίζετε εύκολα αναζητώντας στο google: ιδιαίτερα μαθήματα + περιοχή + μάθημα ή ιδιαίτερα μαθήματα +  μάθημα + περιοχή.

100 δημοφιλείς αναζητήσεις για ιδιαίτερα μαθήματα