ΛΑΖΑΡΗ ΑΘΑ

Κάτοχος Μεταπτυχιακού, Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Ηλικία άνω των 50 ετών

Η αγγελία μου

Μαθήματα Αγγλικών στα Βόρεια προάστια από καθηγήτρια με μακρόχρονη πείρα σε φροντιστήρια και στην Ελληνογερμανική Αγωγή, κάτοχο Master's in Education and Teaching Methods with distinction (Reading University. UK). Αγάπη για το παιδί, προσαρμογή στο μαθησιακό στυλ του μαθητή αλλά και οργάνωση με καλή εκμετάλλευση χρόνου ώστε να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα. Σίγουρη επιτυχία χωρίς εκπλήξεις σε όλα τα πτυχία (FCE,CPE,ECCE,TOEFL,ECPE,IELTS,IB). Ατομικά και groups. Μαθητές, φοιτητές, ενήλικες. Πτυχιακές και άλλες Πανεπιστημιακές εργασίες, μεταφράσεις.

Σε ποιους απευθύνομαι

Μαθητές Δημοτικού σχολείου, Μαθητές Γυμνασίου, Μαθητές Λυκείου, Φοιτητές, Ειδικές κατηγορίες, Ξενόγλωσσοι Μαθητές, Ενήλικες

Μαθήματα που διδάσκω

Αγγλικων

Περιοχή προβολής

Αθήνα - Βόρεια και Βορειοανατολικά

Συνοικίες Δήμοι

Αγία Παρασκευή, Χολαργός, Ψυχικό, Χαλάνδρι, Βριλήσσια, Μελίσσια, Πεντέλη, Κηφισιά, Γέρακας

Έτη διδακτικής εμπειρίας

Περισσότερα από 20 έτη

Επαγγελματική Εμπειρία

Καθηγήτρια Αγγλικών σε 7 φροντιστήρια και στην Ελληνογερμανική Αγωγή. Πρώην teacher trainer.

Τιμή ανά διδακτική ώρα

15 ευρώ, 10 ευρώ πρωινά μαθήματα, άλλες τιμές για groups, IB

Πρόσθετα

  • Προσωπικές Σημειώσεις: Ναι
  • Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων: Ναι
  • Διδασκαλία σε Γκρούπ: Ναι
  • Διδασκαλία μαθητών με Μαθησιακές Δυσκολίες: Ναι
  • Προετοιμασία για Πανελλαδικές Εξετάσεις: Ναι

Απευθυνόμενοι στους γονείς

Στο idiaitera-mathimata.net δεν θα βρείτε εκατοντάδες εκπαιδευτικούς στην περιοχή σας που δηλώνουν απλά ότι μπορούν να διδάξουν το παιδί σας. Θα βρείτε λίγους οι οποίοι:
  • Έχουν διαθέσιμους τους βασικούς τίτλους σπουδών που επικαλούνται. Εάν το θέλετε, μπορούμε να ζητήσουμε εμείς για σας, την επιβεβαίωση κάθε τίτλου σπουδών που επικαλλούνται οι εκπαιδευτικοί. Από τον Αύγουστο 2014 πριν την ανάρτηση κάθε νέας προβολής επιβεβαιώνουμε τουλάχιστον το βασικό τους πτυχίο, καθώς και τα διδακτορικά τα οποία έχουν κατατεθεί στο Εθνικό Αρχείο Διαδακτορικών Διατριβών.
  • Παίρνουν στα σοβαρά τη δουλειά τους. Δεν διστάζουν να επενδύσουν στην αποτελεσματική προβολή τους, όπως δεν διστάζουν να επενδύσουν σε καλές σημειώσεις που θα αφήσουν στα παιδιά σας.
  • Τους εντοπίζετε εύκολα αναζητώντας στο google: ιδιαίτερα μαθήματα + περιοχή + μάθημα ή ιδιαίτερα μαθήματα +  μάθημα + περιοχή.

100 δημοφιλείς αναζητήσεις για ιδιαίτερα μαθήματα