ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΓΕΝΙΑ

Κάτοχος Μεταπτυχιακού, Πανεπιστήμιο Ευρώπης, Ηλικία 31 - 40 ετών

Η αγγελία μου

Παραδίδονται μαθήματα Αγγλικών & Ισπανικών για όλα τα επίπεδα. Μόνο πρωί & μεσημέρι.

Σε ποιους απευθύνομαι

Φοιτητές, Ενήλικες

Μαθήματα που διδάσκω

Αγγλικά, Ισπανικά

Περιοχή προβολής

Αθήνα - Δυτικά

Συνοικίες Δήμοι

Πετρούπολη, Ίλιον, Περιστέρι, Αιγάλεω

Έτη διδακτικής εμπειρίας

Από 10 μέχρι 20 έτη

Επαγγελματική Εμπειρία

Είμαι πτυχιούχος Αγγλικής και Ισπανικής με πολυετή παραμονή σε Αγγλία και Ισπανία. Διδάσκω τα τελευταία 15 χρόνια σε όλα τα επίπεδα και κάνω προετοιμασία για όλα τα πτυχία με πολύ μεγάλα ποσοστά επιτυχίας.

Τιμή ανά διδακτική ώρα

12-16 ευρώ, ανάλογα το επίπεδο

Πρόσθετα

  • Διδασκαλία σε Γκρούπ: Ναι
  • Δωρεάν το 1ο Μάθημα: Ναι

Απευθυνόμενοι στους γονείς

Στο idiaitera-mathimata.net δεν θα βρείτε εκατοντάδες εκπαιδευτικούς στην περιοχή σας που δηλώνουν απλά ότι μπορούν να διδάξουν το παιδί σας. Θα βρείτε λίγους οι οποίοι:
  • Έχουν διαθέσιμους τους βασικούς τίτλους σπουδών που επικαλούνται. Εάν το θέλετε, μπορούμε να ζητήσουμε εμείς για σας, την επιβεβαίωση κάθε τίτλου σπουδών που επικαλλούνται οι εκπαιδευτικοί. Από τον Αύγουστο 2014 πριν την ανάρτηση κάθε νέας προβολής επιβεβαιώνουμε τουλάχιστον το βασικό τους πτυχίο, καθώς και τα διδακτορικά τα οποία έχουν κατατεθεί στο Εθνικό Αρχείο Διαδακτορικών Διατριβών.
  • Παίρνουν στα σοβαρά τη δουλειά τους. Δεν διστάζουν να επενδύσουν στην αποτελεσματική προβολή τους, όπως δεν διστάζουν να επενδύσουν σε καλές σημειώσεις που θα αφήσουν στα παιδιά σας.
  • Τους εντοπίζετε εύκολα αναζητώντας στο google: ιδιαίτερα μαθήματα + περιοχή + μάθημα ή ιδιαίτερα μαθήματα +  μάθημα + περιοχή.

100 δημοφιλείς αναζητήσεις για ιδιαίτερα μαθήματα