ΚΟΥΡΝΕΤΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ

Απόφοιτος Α.Ε.Ι., Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Ηλικία 31 - 40 ετών

Η αγγελία μου

ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ Γαλλικής Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών με δεκαέξι χρόνια εμπειρία, με μεταπτυχιακές σπουδές στην Διδακτική της Γαλλικής Γλώσσας στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο Πατρών, επιμορφωτικά σεμινάρια στο Γαλλικό Ινστιτούτο και στο Γαλλικό Κέντρο Γλωσσών Cavilam de Vichy, παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα ατομικά και ομαδικά, σε παιδιά, εφήβους και ενήλικες για όλα τα επίπεδα Delf Α1 - Β2 , Dalf C1 - C2 , Sorbonne Β1 - Β2 , Sorbonne C1 - C2 , για Κρατικό Πιστοποιητικό Γλωσσομάθειας Α1 - Γ2 ,για Γαλλικά σχολείου, σε φοιτητές Γαλλικής Φιλολογίας ( καθοδήγηση, συμβουλές μελέτης, σίγουρη επιτυχία, μαθήματα εξ'αποστάσεως ) για πανελλήνιες εξετάσεις, για κατατακτήριες εξετάσεις για την γαλλική φιλολογία, για προετοιμασία υποψηφίων για το διπλωματικό σώμα και για τη σχολή δημόσιας διοίκησης, για προετοιμασία και για σπουδές ή εργασία στο εξωτερικό, μάθημα και σε γκρουπ 2 - 3 άτομα,τιμές προσιτές ανάλογα επιπέδου και περιοχής.

Σε ποιους απευθύνομαι

Μαθητές Δημοτικού σχολείου, Μαθητές Γυμνασίου, Μαθητές Λυκείου, Φοιτητές, Ξενόγλωσσοι Μαθητές, Ενήλικες

Μαθήματα που διδάσκω

Γαλλικά

Περιοχή προβολής

Αθήνα - Νότια και Νοτιοανατολικά

Συνοικίες Δήμοι

Καλλιθέα, Παλαιό Φάληρο, Νέα Σμύρνη, Άλιμος, Γλυφάδα, Βούλα, Βουλιαγμένη....

Έτη διδακτικής εμπειρίας

Από 10 μέχρι 20 έτη

Επαγγελματική Εμπειρία

Συνεργασία με φροντιστήρια
Ελεύθερος Επαγγελματίας από το 2008 (απόδειξη παροχής υπηρεσιών)
Διετή Συνεργασία με τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα
Διετή Συνεργασία με το Φροντιστήριο Κολλίντζα
Δεκάχρονη Διδασκαλία Πανεπιστημιακών Μαθημάτων σε φοιτητές της Γαλλικής Φιλολογίας

Τιμή ανά διδακτική ώρα

13-20 ευρώ

Πρόσθετα

  • Προσωπικές Σημειώσεις: Ναι
  • Διδασκαλία σε Γκρούπ: Ναι
  • Προετοιμασία για Πανελλαδικές Εξετάσεις: Ναι
  • Εκπόνηση Εργασιών: Ναι

Απευθυνόμενοι στους γονείς

Στο idiaitera-mathimata.net δεν θα βρείτε εκατοντάδες εκπαιδευτικούς στην περιοχή σας που δηλώνουν απλά ότι μπορούν να διδάξουν το παιδί σας. Θα βρείτε λίγους οι οποίοι:
  • Έχουν διαθέσιμους τους βασικούς τίτλους σπουδών που επικαλούνται. Εάν το θέλετε, μπορούμε να ζητήσουμε εμείς για σας, την επιβεβαίωση κάθε τίτλου σπουδών που επικαλλούνται οι εκπαιδευτικοί. Από τον Αύγουστο 2014 πριν την ανάρτηση κάθε νέας προβολής επιβεβαιώνουμε τουλάχιστον το βασικό τους πτυχίο, καθώς και τα διδακτορικά τα οποία έχουν κατατεθεί στο Εθνικό Αρχείο Διαδακτορικών Διατριβών.
  • Παίρνουν στα σοβαρά τη δουλειά τους. Δεν διστάζουν να επενδύσουν στην αποτελεσματική προβολή τους, όπως δεν διστάζουν να επενδύσουν σε καλές σημειώσεις που θα αφήσουν στα παιδιά σας.
  • Τους εντοπίζετε εύκολα αναζητώντας στο google: ιδιαίτερα μαθήματα + περιοχή + μάθημα ή ιδιαίτερα μαθήματα +  μάθημα + περιοχή.

100 δημοφιλείς αναζητήσεις για ιδιαίτερα μαθήματα