ΦΕΛΟΥΚΑ ΜΑΡΙΑ

Απόφοιτη A.E.I., Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Η αγγελία μου

Είμαι πτυχιούχος του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών του τμήματος Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας. Έχω σπουδάσει και στο Πανεπιστήμιο Jean Monnet στο Saint Etienne στη Γαλλία. Είμαι κάτοχος άδειας διδασκαλίας κατ'οίκον από το Υπουργείο Παιδείας.Παραδίδω ατομικά ή και σε γκρουπ ιδιαίτερα μαθήματα Γαλλικών. Αναλαμβάνω την προετοιμασία για πτυχία όλων των επιπέδων σε παιδιά και ενηλίκους, τη δημιουργική απασχόληση σε μικρές ηλικίες με μεγάλη ποικιλία από οπτικοακουστικό υλικό, την ενισχυτική διδασκαλία για το μάθημα των Γαλλικών στο σχολείο, καθώς και την προετοιμασία για σπουδές στη Γαλλία (Νομική, Μόδα, Μαγειρική) με εξειδικευμένο λεξιλόγιο. Eιδικά πακέτα τιμών αναλόγως ωρών.

Σε ποιους απευθύνομαι

Παιδιά προσχολικής ηλικίας, Μαθητές Δημοτικού σχολείου, Μαθητές Γυμνασίου, Μαθητές Λυκείου, Φοιτητές, Ενήλικες

Μαθήματα που διδάσκω

Γαλλικά

Συνοικίες Δήμοι

Δήμοι Αθηναίων, Αγίου Δημητρίου, Αλίμου, Γλυφάδας, Ελληνικού, Αργυρούπολης, Καλλιθέας Μοσχάτου - Ταύρου, Νέας Σμύρνης, Παλαιού Φαλήρου, Παπάγου, Χολαργού, Πεντέλης Φιλοθέης - Ψυχικού, Χαλανδρίου, Βύρωνος, Γαλατσίου, Δάφνης - Υμηττού, Ζωγράφου, Ηλιουπόλεως, Καισαριανής, Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνος

Έτη διδακτικής εμπειρίας

Από 5 μέχρι 10 έτη

Επαγγελματική Εμπειρία

Από το 2011 μέχρι σήμερα παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα γαλλικών σε παιδιά και ενηλίκους με επιτυχία για όλα τα επίπεδα. Φροντίζω συνεχώς να επιμορφώνομαι παρακολουθώντας σεμινάρια στο Γαλλικό Ινστιτούτο.

Ηλικία

έως 30 ετών

Τιμή ανά διδακτική ώρα

10 ευρώ

Πρόσθετα

  • Προσωπικές Σημειώσεις: Ναι
  • Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων: Ναι
  • Διδασκαλία σε Γκρούπ: Ναι
  • Δωρεάν το 1ο Μάθημα: Ναι
  • Μαθήματα μέσω Skype: Ναι
ΦΕΛΟΥΚΑ ΜΑΡΙΑ, Ιδιαίτερα Μαθήματα Γαλλικών - Αθήνα

Τηλέφωνο Επικοινωνίας

6979216045

E mail

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ημερομηνία Έναρξης

11 Σεπτέμβριος 2017

Είδαν την αγγελία μου

844

Δημοφιλείς Κατηγορίες