ΕΛΕΝΑΝΙ ΕΜΑΝΤ

Η αγγελία μου

Παραδίδονται μαθήματα Αραβικής Γλώσσας από Αιγύπτιο καθηγητή, απόφοιτο του τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας, με δωδεκάχρονη εμπειρία στη διδασκαλία της Αραβικής Γλώσσας σε ξένους. Δυνατότητα εξειδικευμένης διδασκαλίας για εφαρμογές στην τεχνολογία, το εταιρικό δίκαιο και την επικοινωνία με τις υπηρεσίες του Δημόσιου Τομέα στις Αραβικές χώρες.

Μαθήματα που διδάσκω

Αραβικά

Περιοχή προβολής

Αθήνα - Βόρεια και Βορειοανατολικά

Απευθυνόμενοι στους γονείς

Στο idiaitera-mathimata.net δεν θα βρείτε εκατοντάδες εκπαιδευτικούς στην περιοχή σας που δηλώνουν απλά ότι μπορούν να διδάξουν το παιδί σας. Θα βρείτε λίγους οι οποίοι:
  • Έχουν διαθέσιμους τους βασικούς τίτλους σπουδών που επικαλούνται. Εάν το θέλετε, μπορούμε να ζητήσουμε εμείς για σας, την επιβεβαίωση κάθε τίτλου σπουδών που επικαλλούνται οι εκπαιδευτικοί. Από τον Αύγουστο 2014 πριν την ανάρτηση κάθε νέας προβολής επιβεβαιώνουμε τουλάχιστον το βασικό τους πτυχίο, καθώς και τα διδακτορικά τα οποία έχουν κατατεθεί στο Εθνικό Αρχείο Διαδακτορικών Διατριβών.
  • Παίρνουν στα σοβαρά τη δουλειά τους. Δεν διστάζουν να επενδύσουν στην αποτελεσματική προβολή τους, όπως δεν διστάζουν να επενδύσουν σε καλές σημειώσεις που θα αφήσουν στα παιδιά σας.
  • Τους εντοπίζετε εύκολα αναζητώντας στο google: ιδιαίτερα μαθήματα + περιοχή + μάθημα ή ιδιαίτερα μαθήματα +  μάθημα + περιοχή.

100 δημοφιλείς αναζητήσεις για ιδιαίτερα μαθήματα