ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ

Απόφοιτη A.E.I., Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

Η αγγελία μου

Είμαι αποφοιτος του τμήματος Γαλλικής γλώσσας και Φιλολογίας του ΑΠΘ με πολύχρονη εμπειρία.Aναλαμβάνω ολα τα πτυχία και επίπεδα. Εγω μεγάλη εμπειρία σε διδασκαλία ενηλίκων με εμφαση στον προφορικό λόγο και στην προετοιμασία για σπουδες η εργασία σε γαλλοφωνη χώρα. Η διδασκαλία , πλούσια σε οπτικοακουστικά μέσα, προσαρμόζεται στο γνωστικο προφίλ του εκάστοτε μαθητή. Επίσης γίνονται υπερεντατικά μαθήματα.

Σε ποιους απευθύνομαι

Μαθητές Δημοτικού σχολείου, Μαθητές Γυμνασίου, Μαθητές Λυκείου, Φοιτητές, Ενήλικες

Μαθήματα που διδάσκω

Γαλλικά

Περιοχή προβολής

Θεσσαλονίκη

Συνοικίες Δήμοι

Κεντρο, Ανωπολη, Συκιές, Ανάργυροι, Διοικητήριο, Σαραντα Εκκλησιές, Ευαγγελισμός, Σταυρούπολη, Μενεμένη, Ντεπω, Μπότσαρη, Μαρτιου, Ευζώνων, Ιπποκράτειο,

Έτη διδακτικής εμπειρίας

Από 10 μέχρι 20 έτη

Επαγγελματική Εμπειρία

Εχω εργαστεί σε φροντιστήρια ξένων γλωσσων Lingua Praxis, και Interligua καθώς και σε μεταφραστικο γραφείο, Τσαλιγούπουλος.Εχω 20ετη εμπειρία σε ιδιαίτερα μαθήματα και αναλαμβανω όλα τα επίπεδα. Επίσης προετοιμάζω ενήλικες για σπουδές η εργασία σε γαλλοφωνη χώρα. Στηρίζω διδακτικά φοιτητές γαλλικές φιλολογίας και φοιτητές με βιβλιογραφία γαλλόφωνη.

Ηλικία

41 - 50 ετών

Πρόσθετα

  • Προσωπικές Σημειώσεις: Ναι
  • Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων: Ναι
  • Διδασκαλία σε Γκρούπ: Ναι
  • Εκπόνηση Φοιτητικών Εργασιών: Ναι
ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ, Ιδιαίτερα Μαθήματα Γαλλικών - Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνο Επικοινωνίας

6943612400

E mail

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ημερομηνία Έναρξης

23 Ιανουάριος 2018

Είδαν την αγγελία μου

308

Δημοφιλείς Κατηγορίες