ΣΚΟΡΔΙΑΛΟΣ ΜΑΝΟΛΗΣ

Απόφοιτος Α.Ε.Ι., Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Ηλικία έως 30 ετών

Η αγγελία μου

ΔΑΣΚΑΛΟΣ με εμπειρία σε ιδιωτικό σχολείο και 4ετή εμπειρία στα ιδιαίτερα μαθήματα, αριστούχος πτυχιούχος του Παιδαγωγικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Αθηνών και μεταπτυχιακός φοιτητής της "Ειδικής αγωγής" παραδίδε ι μαθήματα όλων των τάξεων του Δημοτικού κατ’ οίκον, ιδιαίτερα ή ομαδικά. Παραδίδονται, επίσης, μαθήματα Αρχαίων, Νέων Ελληνικών, Λογοτεχνίας και Έκθεσης σε μαθητές Γυμνασίου.

Ταυτόχρονα, κάτοχος των ανωτάτων πτυχίων στην Αγγλική, Γερμανική και Ιταλική Γλώσσα (Proficiency Cambridge, Grosses Deutsches Sprachdiplom, Celi 5 αντίστοιχα) με επάρκεια διδασκαλίας για όλες τις γλώσσες από το Υπουργείο Παιδείας , παραδίδει μαθήματα στις παραπάνω γλώσσες σε μαθητές σε όλα τα επίπεδα.
Ωριαία αμοιβή πολύ προσιτή. Δωρεάν το πρώτο μάθημα!!!

Σε ποιους απευθύνομαι

Μαθητές Δημοτικού σχολείου, Μαθητές Γυμνασίου

Μαθήματα που διδάσκω

Όλα τα μαθήματα Δημοτικού, Μαθηματικά, Γλώσσα, Αρχαία, Ιστορία, Λογοτεχνία, Έκθεση, Αγγλικά, Γερμανικά, Ιταλικά

Περιοχή προβολής

Πειραιάς

Συνοικίες Δήμοι

Νίκαια, Πειραιάς, Κορυδαλλός, Κερατσίνι, Αιγάλεω, Νεάπολη, κέντρο Αθήνας

Έτη διδακτικής εμπειρίας

Λιγότερα από 5 έτη

Επαγγελματική Εμπειρία

Εργασία σε ιδιωτικό Δημοτικό Σχολείο, 4ετής απασχόληση σε ιδιαίτερα μαθήματα όλων των τάξεων Δημοτικού και Γυμνασίου καθώς και σε μαθήματα Αγγλικών, Γερμανικών και Ιταλικών όλων των επιπέδων.

Τιμή ανά διδακτική ώρα

Συζητήσιμη και προσιτή

Πρόσθετα

  • Προσωπικές Σημειώσεις: Ναι
  • Διδασκαλία σε Γκρούπ: Ναι
  • Διδασκαλία μαθητών με Μαθησιακές Δυσκολίες: Ναι
  • Δωρεάν το 1ο Μάθημα: Ναι

Απευθυνόμενοι στους γονείς

Στο idiaitera-mathimata.net δεν θα βρείτε εκατοντάδες εκπαιδευτικούς στην περιοχή σας που δηλώνουν απλά ότι μπορούν να διδάξουν το παιδί σας. Θα βρείτε λίγους οι οποίοι:
  • Έχουν διαθέσιμους τους βασικούς τίτλους σπουδών που επικαλούνται. Εάν το θέλετε, μπορούμε να ζητήσουμε εμείς για σας, την επιβεβαίωση κάθε τίτλου σπουδών που επικαλλούνται οι εκπαιδευτικοί. Από τον Αύγουστο 2014 πριν την ανάρτηση κάθε νέας προβολής επιβεβαιώνουμε τουλάχιστον το βασικό τους πτυχίο, καθώς και τα διδακτορικά τα οποία έχουν κατατεθεί στο Εθνικό Αρχείο Διαδακτορικών Διατριβών.
  • Παίρνουν στα σοβαρά τη δουλειά τους. Δεν διστάζουν να επενδύσουν στην αποτελεσματική προβολή τους, όπως δεν διστάζουν να επενδύσουν σε καλές σημειώσεις που θα αφήσουν στα παιδιά σας.
  • Τους εντοπίζετε εύκολα αναζητώντας στο google: ιδιαίτερα μαθήματα + περιοχή + μάθημα ή ιδιαίτερα μαθήματα +  μάθημα + περιοχή.

100 δημοφιλείς αναζητήσεις για ιδιαίτερα μαθήματα