ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΝΑ

Απόφοιτη A.E.I., Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

Η αγγελία μου

Είμαι απόφοιτος του Τμήματος Φιλολογίας της Φιλοσοφικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και έχω ειδικευθεί στις κλασικές σπουδές.Εργάζομαι σε φροντιστήριο Μέσης εκπαίδευσης και παράλληλα φοιτώ στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα της Δημιουργικής Γραφής του Ελληνικού Ανοιχτού Πανεπιστημίου.

Σε ποιους απευθύνομαι

Μαθητές Γυμνασίου, Μαθητές Λυκείου, Φοιτητές

Μαθήματα που διδάσκω

Αρχαία Ελληνικά, Λατινικά

Συνοικίες Δήμοι

Θησείο, Πετράλωνα, Κολωνάκι, Εξάρχεια, Κυψέλη, Πειραιάς, Κορυδαλλός, Νίκαια, Νέα Σμύρνη, Παλαιό Φάληρο, Καλαμάκι, Γλυφάδα, Βριλήσσια, Χαλάνδρι, Ψυχικό, Αγία Παρασκευή.

Έτη διδακτικής εμπειρίας

Περισσότερα από 20 έτη

Επαγγελματική Εμπειρία

Έχω εργαστεί σε φροντιστήρια Μέσης εκπαίδευσης και από το 1999 ως σήμερα εργάζομαι στο Φροντιστήριο "Κέντρο Μελέτης" της Νέας Σμύρνης. Παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα Αρχαίων Ελληνικών και Λατινικών από το 1991 με εξειδίκευση τις Πανελλήνιες εξετάσεις. Έχω δημιουργήσει ένα πλήρες, οργανωμένο και μεθοδικό σώμα προσωπικών σημειώσεων, μεταφράσεων και ασκήσεων σε μορφή βιβλίων που παρέχω στους μαθητές μου. Δουλεύω με υπευθυνότητα, υπομονή και μεταδοτικότητα, καθώς και με ικανότητα προσαρμογής στις ιδιαίτερες απαιτήσεις του μαθητή. Ελέγχω τακτικά την πρόοδο και τις επιδόσεις του μαθητή με τεστ και διαγωνίσματα προοσαρμοσμένα στις απαιτήσεις της σχολικής πράξης και κυρίως των Πανελληνίων εξετάσεων.

Ηλικία

άνω των 50 ετών
ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΝΑ, Ιδιαίτερα Αρχαίων Ελληνικών, Λατινικών - Αθήνα

Τηλέφωνο Επικοινωνίας

6942854253

E mail

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ημερομηνία Έναρξης

13 Σεπτέμβριος 2017

Είδαν την αγγελία μου

1050

Δημοφιλείς Κατηγορίες