ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΤΙΓΟΝΗ

Απόφοιτη A.E.I., Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Η αγγελία μου

Είμαι απόφοιτος του τμήματος Ιστορίας- Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών με βαθμό αποφοίτησης Λίαν Καλώς, Έχω παρακολουθήσει μεταπτυχιακά επιμορφωτικά προγράμματα (Πανεπιστήμιο Αθηνών, Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων,Πανεπιστήμιο Αιγαίου) για τις μαθησιακές δυσκολίες, τη δυσλεξία, την ειδική αγωγή, τη διδασκαλία της ελληνικής ως ξένης γλώσσας σε αλλοδαπούς. Έχω συγγράψει τα βιβλία που χρησιμοποιώ στο διδασκαλείο μου για τη διδασκαλία αρχαίων ελληνικών, έκθεσης και ιστορίας.

Σε ποιους απευθύνομαι

Μαθητές Γυμνασίου, Μαθητές Λυκείου, Ειδικές κατηγορίες, Ξενόγλωσσοι Μαθητές, Ενήλικες

Μαθήματα που διδάσκω

Αρχαία ελληνικά, Έκθεση, Λογοτεχνία, Ιστορία

Συνοικίες Δήμοι

Άγιοι Ανάργυροι, Ιλιον, Πετρούπολη, Καματερό, Μενίδι - Αχαρναί, Περιστέρι, Νέα φιλαδέλφεια, Νέα Χαλκηδόνα, Πατήσια, Περιστέρι, Νέα Ιωνία, Περισσός, Πευκάκια, Γαλάτσι, Νέο Ηράκλειο

Έτη διδακτικής εμπειρίας

Από 10 μέχρι 20 έτη

Επαγγελματική Εμπειρία

Είμαι φιλόλογος και διδάσκω σχεδόν 20 χρόνια αρχαία ελληνικά, έκθεση και ιστορία σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου. Έχω ιδιαίτερη εμπειρία στην προετοιμασία υποψηφίων για τις πανελλαδικές εξετάσεις και στη διδασκαλία φιλολογικών μαθημάτων σε μαθητές με μαθησιακές δυσκολίες Γυμνασίου και Λυκείου. Έχω συγγράψει τα βιβλία που χρησιμοποιώ στο διδασκαλείο μου "Αρωγή για το Λύκειο" για τη διδασκαλία αρχαίων ελληνικών (διδαγμένο και αδίδακτο κείμενο, γραμματική και συντακτικό), Έκθεση (Γυμνάσιο, Α-Β-Γ Λυκείου) και Ιστορία Γ λυκείου, ώστε να επιτυγχάνεται η συστηματική και εύκολη εμπέδωση της ύλης αλλά η κάλυψη κενών κυρίως στα μαθήματα των αρχαίων ελληνικών και της έκθεσης έκφρασης. Παράλληλα, παρέχω και ειδικά διαμορφωμένα βιβλία για τη διδασκαλία της νεας και αρχαίας ελληνικής γλώσσας σε μαθητές Γυμνασίου με μαθησιακές δυσκολίες, ώστε όχι μόνο να είναι δυνατή η αφομοίωση της γνώσης αλλά και τονώνεται η αυτοεκτίμηση του παιδιού. Επίσης, έχω διδάξει, και πλεον περιστασιακά διδάσκω την ελληνική γλώσσα σε αλλοδαπούς. Τα δύο τελευταία χρόνια η εμπειρία μου προσανατολίζεται σε αλλοδαπούς μαθητές γυμνασίου που αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα προβλήματα στον προφορικό και γραπτό λόγο.

Ηλικία

41 - 50 ετών

Τιμή ανά διδακτική ώρα

7 ευρώ σε group, από 15 ευρώ για ιδιαίτερα

Πρόσθετα

  • Φροντιστηριακές Σημειώσεις: Ναι
  • Διδασκαλία σε Γκρούπ: Ναι
  • Δωρεάν το 1ο Μάθημα: Ναι
  • Διδασκαλία μαθητών με Μαθησιακές Δυσκολίες: Ναι
  • Προετοιμασία για Πανελλαδικές Εξετάσεις: Ναι
  • Μαθήματα μέσω Skype: Ναι
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΤΙΓΟΝΗ, Αρχαία ελληνικά, Έκθεση, Λογοτεχνία, Ιστορία κέντρο και δυτικά προάτια

Τηλέφωνο Επικοινωνίας

6932552562

E mail

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ημερομηνία Έναρξης

18 Απρίλιος 2018

Είδαν την αγγελία μου

258

Δημοφιλείς Κατηγορίες