ΜΠΟΓΙΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

Απόφοιτος Α.Ε.Ι., Πανεπιστήμιο Πατρών, Ηλικία 41 - 50 ετών

Η αγγελία μου

Μαθηματικός απόφοιτος του Πανεπιστημίου Πατρών με βαθμό “Λίαν Καλώς” (7,90) και κάτοχος MBA (Διοίκηση Επιχειρήσεων) με αγάπη για την διδασκαλία και τα παιδιά αλλά και πολυετή πείρα παραδίδει κατ’ οίκον μαθήματα στα ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ σε μαθητές
-Δημοτικού
-Γυμνασίου
-Α’, Β’ Λυκείου
-Γ’ Λυκείου (Γενικής Παιδείας)

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ: Πιστεύω ότι όλοι οι μαθητές μπορούν να μάθουν και να αγαπήσουν τα Μαθηματικά αρκεί να τους δείξουμε τον σωστό τρόπο προσέγγισης και την διαδικασία της σκέψης για να λύσουν οποιοδήποτε πρόβλημα.

ΣΤΟΧΟΣ: Με μεθοδικότητα, συνέπεια και υπευθυνότητα στοχεύω στην ανάπτυξη της κριτικής σκέψης, την κατανόηση των βασικών εννοιών και μεθόδων και την σταδιακή εμβάθυνση στην γνώση του αντικειμένου διδασκαλίας ώστε να αυξάνεται η αυτοπεποίθηση του μαθητή και με θετική προδιάθεση προς το αντικείμενο να ξεπερνά τον “φόβο” του για τα Μαθηματικά και τελικά να τα “αγαπήσει”.

ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ: Η αναλυτική διδασκαλία και η κατανόηση της θεωρίας με την επίλυση πολλών ασκήσεων και παραδειγμάτων, η κάλυψη τυχών ελλείψεων προηγουμένων ετών, ο τακτικός έλεγχος ότι ο μαθητής έχει κατανοήσει τις βασικές έννοιες και μεθόδους μέσα από σύντομα τεστ αλλά και η καλή επικοινωνία και συνεννόηση με τον μαθητή και η συνεργασία με τους γονείς του θεωρώ ότι θέτουν τις βάσεις ώστε κάθε μαθητής να πιστέψει στον εαυτό του και να πετύχει το στόχο του.

Μαθήματα που διδάσκω

Μαθηματικά

Περιοχή προβολής

Αθήνα - Κέντρο

Συνοικίες Δήμοι

Δήμοι: ΑΘΗΝΑΙΩΝ, ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗΔΟΝΑΣ, Ν. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, ΚΗΦΙΣΙΑΣ, ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ-ΠΕΥΚΗΣ, ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ, ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ, ΑΙΓΑΛΕΟΥ, ΙΛΙΟΥ, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ, ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ, ΜΟΣΧΑΤΟΥ-ΤΑΥΡΟΥ, ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗ ΡΕΝΤΗ και σε όλες τις περιοχές που εξυπηρετούνται από το ΜΕΤΡΟ ή ΗΣΑΠ

Επαγγελματική Εμπειρία

Μαθηματικός με επαγγελματική εμπειρία και στον ιδιωτικό τομέα σαν Marketing Manager παραδίδω μαθήματα υπεύθυνα και μεθοδικά από την απόκτηση του πτυχίου μου με πολύ καλά αποτελέσματα

Τιμή ανά διδακτική ώρα

ΔΗΜΟΤΙΚΟ: 10€/ώρα ΓΥΜΝΑΣΙΟ: 12€/ώρα ΛΥΚΕΙΟ: 15€/ώρα

Πρόσθετα

  • Προσωπικές Σημειώσεις: Ναι
  • Φροντιστηριακές Σημειώσεις: Ναι
  • Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων: Ναι
  • Δωρεάν το 1ο Μάθημα: Ναι

Απευθυνόμενοι στους γονείς

Στο idiaitera-mathimata.net δεν θα βρείτε εκατοντάδες εκπαιδευτικούς στην περιοχή σας που δηλώνουν απλά ότι μπορούν να διδάξουν το παιδί σας. Θα βρείτε λίγους οι οποίοι:
  • Έχουν διαθέσιμους τους βασικούς τίτλους σπουδών που επικαλούνται. Εάν το θέλετε, μπορούμε να ζητήσουμε εμείς για σας, την επιβεβαίωση κάθε τίτλου σπουδών που επικαλλούνται οι εκπαιδευτικοί. Από τον Αύγουστο 2014 πριν την ανάρτηση κάθε νέας προβολής επιβεβαιώνουμε τουλάχιστον το βασικό τους πτυχίο, καθώς και τα διδακτορικά τα οποία έχουν κατατεθεί στο Εθνικό Αρχείο Διαδακτορικών Διατριβών.
  • Παίρνουν στα σοβαρά τη δουλειά τους. Δεν διστάζουν να επενδύσουν στην αποτελεσματική προβολή τους, όπως δεν διστάζουν να επενδύσουν σε καλές σημειώσεις που θα αφήσουν στα παιδιά σας.
  • Τους εντοπίζετε εύκολα αναζητώντας στο google: ιδιαίτερα μαθήματα + περιοχή + μάθημα ή ιδιαίτερα μαθήματα +  μάθημα + περιοχή.

100 δημοφιλείς αναζητήσεις για ιδιαίτερα μαθήματα