ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ ΟΛΓΑ

Κάτοχος Μεταπτυχιακού, Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Η αγγελία μου

Υποψήφια Διδάκτωρ Ιστορίας και Αρχαιολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών αναλαμβάνει την παράδοση φιλολογικών μαθημάτων σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου, καθώς και την καθημερινή μελέτη μαθητών Δημοτικού. Παραδίδονται ακόμη μαθήματα της Νεοελληνικής γλώσσας σε ξένους. Χρήση προσωπικών σημειώσεων και εκπαιδευτικού υλικού. Η οργάνωση του μαθήματος προσαρμόζεται στις ανάγκες του κάθε μαθητή, ώστε να επιτυγχάνεται η βέλτιστη προετοιμασία για τις εξετάσεις.

Σε ποιους απευθύνομαι

Μαθητές Δημοτικού σχολείου, Μαθητές Γυμνασίου, Μαθητές Λυκείου, Ξενόγλωσσοι Μαθητές

Μαθήματα που διδάσκω

Αρχαία και Νέα Ελληνικά, Ιστορία, Λατινικά, Έκθεση, Λογοτεχνία

Περιοχή προβολής

Αθήνα - Κέντρο

Συνοικίες Δήμοι

Ιλίσια, Ζωγράφου, Παγκράτι, Καισαριανή, Βύρωνας, Γουδί, Αμπελόκηποι, Ψυχικό, Αθήνα-Κέντρο, Γκύζη, Πετράλωνα, Κυψέλη, Γαλάτσι

Έτη διδακτικής εμπειρίας

Λιγότερα από 5 έτη

Επαγγελματική Εμπειρία

Ιδιαίτερα μαθήματα σε όλες τις τάξεις του Δημοτικού και φιλολογικά μαθήματα στις τάξεις Γυμνασίου-Λυκείου. Εκμάθηση της ελληνικής γλώσσας σε ξένους. Δημοσίευση επιστημονικών άρθρων αρχαιολογικού και ιστορικού περιεχομένου. Επιμέλεια εργασιών προπτυχιακού και μεταπτυχιακού επιπέδου τμημάτων Ιστορίας και Αρχαιολογίας. Υλοποίηση εκπαιδευτικών προγραμμάτων για παιδιά Δημοτικού στο Μουσείο Άλεξ Μυλωνά-Μακεδονικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης και στο Αρχαιολογικό Μουσείο Αθηνών.

Ηλικία

31 - 40 ετών

Τιμή ανά διδακτική ώρα

10-15 Ευρώ

Πρόσθετα

  • Προσωπικές Σημειώσεις: Ναι
  • Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων: Ναι
  • Διδασκαλία σε Γκρούπ: Ναι
  • Προετοιμασία για Πανελλαδικές Εξετάσεις: Ναι
ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ ΟΛΓΑ, Φιλολογικά Μαθήματα - Αθήνα κέντρο

Τηλέφωνο Επικοινωνίας

6972039714

E mail

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ημερομηνία Έναρξης

06 Φεβρουάριος 2018

Είδαν την αγγελία μου

286

Δημοφιλείς Κατηγορίες