ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ ΟΛΓΑ

Κάτοχος Μεταπτυχιακού, Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Η αγγελία μου

Υποψήφια Διδάκτωρ Ιστορίας και Αρχαιολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών αναλαμβάνει την παράδοση φιλολογικών μαθημάτων σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου. Αναλαμβάνεται επίσης η προετοιμασία των υποψηφίων για εισαγωγή με κατατακτήριες στο τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας του ΕΚΠΑ, καθώς και η προετοιμασία των φοιτητών για τις εξετάσεις των εξαμήνων στα μαθήματα Αρχαιολογίας, Ιστορίας, Αρχαίας Ελληνικής/Λατινικής Φιλολογίας και Ιστορίας της Τέχνης. Η οργάνωση του μαθήματος καθώς και το εκπαιδευτικό υλικό προσαρμόζονται στις ανάγκες του κάθε μαθητή, με στόχο την πλήρη κατανόηση της διδακτικής ύλης και τη βέλτιστη προετοιμασία για τις εξετάσεις. Παραδίδονται ακόμη μαθήματα της Νεοελληνικής Γλώσσας σε ξένους, στοχεύοντας στην εκμάθηση της γλώσσας, αλλά παράλληλα και στη γνωριμία με τον ελληνική ιστορία και πολιτισμό μέσα από το κατάλληλα προσαρμοσμένο εκπαιδευτικό υλικό.

Σε ποιους απευθύνομαι

Μαθητές Δημοτικού σχολείου, Μαθητές Γυμνασίου, Μαθητές Λυκείου, Φοιτητές, Ξενόγλωσσοι Μαθητές

Μαθήματα που διδάσκω

Μαθήματα Δημοτικού σχολείου, Αρχαία και Νέα Ελληνικά, Ιστορία, Λατινικά, Έκθεση, Λογοτεχνία, Αρχαιολογία, Ιστορία της Τέχνης

Περιοχή προβολής

Αθήνα - Κέντρο

Συνοικίες Δήμοι

Ιλίσια, Ζωγράφου, Παγκράτι, Καισαριανή, Βύρωνας, Γουδί, Αμπελόκηποι, Ψυχικό, Αθήνα-Κέντρο, Γκύζη, Πετράλωνα, Κυψέλη, Γαλάτσι

Έτη διδακτικής εμπειρίας

Λιγότερα από 5 έτη

Επαγγελματική Εμπειρία

Ιδιαίτερα μαθήματα σε όλες τις τάξεις του Δημοτικού και φιλολογικά μαθήματα στις τάξεις Γυμνασίου-Λυκείου. Εκμάθηση της ελληνικής γλώσσας σε ξένους. Συνεργάτης-ερευνήτρια σε αρχαιολογικά ερευνητικά προγράμματα των Πανεπιστημίων Αθηνών και Θεσσαλίας (Βόλος). Δημοσίευση επιστημονικών άρθρων αρχαιολογικού και ιστορικού περιεχομένου. Επιμέλεια εργασιών προπτυχιακού και μεταπτυχιακού επιπέδου τμημάτων Ιστορίας και Αρχαιολογίας. Υλοποίηση εκπαιδευτικών προγραμμάτων για παιδιά Δημοτικού στο Μουσείο Άλεξ Μυλωνά-Μακεδονικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης και στο Αρχαιολογικό Μουσείο Αθηνών.

Ηλικία

31 - 40 ετών

Τιμή ανά διδακτική ώρα

10-15 Ευρώ

Πρόσθετα

  • Προσωπικές Σημειώσεις: Ναι
  • Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων: Ναι
  • Διδασκαλία σε Γκρούπ: Ναι
  • Προετοιμασία για Πανελλαδικές Εξετάσεις: Ναι
ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ ΟΛΓΑ, Φιλολογικά Μαθήματα - Αθήνα κέντρο

Τηλέφωνο Επικοινωνίας

6972039714

E mail

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ημερομηνία Έναρξης

06 Φεβρουάριος 2018

Είδαν την αγγελία μου

845

Δημοφιλείς Κατηγορίες