Απευθυνόμενοι στους εκπαιδευτικούς

Πέντε λόγοι για να ΜΗΝ βάλετε την αγγελία σας στο idiaitera-mathimata.net:

 1. Είναι ένα ακριβό site για μικρές αγγελίες μαθημάτων αν αναλογιστεί κανείς ότι υπάρχουν ιστοσελίδες που δέχονται και δωρεάν καταχωρήσεις αγγελιών. Δείτε την τιμή της αγγελίας στην αίτηση εγγραφής.
 2. Αφορά μόνο σε ιδιαίτερα μαθήματα. Δεν μπορεί η αγγελία σας να εμφανιστεί τυχαία, μπροστά σε κάποιον γονέα που ψάχνει για κάτι άλλο (π.χ. μεταχειρισμένο πλυντήριο). Τον γονέα αυτόν, στο idiaitera-mathimata.net, θα τον χάσετε.
 3. Θα ταλαιπωρηθείτε λίγο με την πιστοποίηση των στοιχείων που δηλώνετε. Κάθε γονιός, μέσα από το idiaitera-mathimata.net, έχει δικαίωμα να ζητήσει την έγγραφη πιστοποίηση των στοιχείων που δηλώνει ο εκπαιδευτικός. Έτσι, αν θέλετε να διατηρηθεί η αγγελία σας, θα πρέπει να μπείτε στην διαδικασία αποστολής πιστοποιητικών.
 4. Θα χάσετε κάποιους πελάτες. Θα πρέπει η αγγελία σας να είναι επώνυμη και δεν μπορείτε να χρησιμοποιείτε ψευδή στοιχεία εντυπωσιασμού. Έτσι θα χάσετε τους γονείς που παραπλανόνται εύκολα.
 5. Μπορεί να μην σας δοθεί το δικαίωμα ανανέωσης της αγγελίας σας. Αυτό θα συμβεί στην περίπτωση που μετά την λήξη του πρώτου έτους προβολής θα έχουμε επανειλημμένα και επώνυμα αρνητικά σχόλια από γονείς και μαθητές που σας προσέλαβαν ή εάν σας ζητηθεί να αποστείλετε αποδεικτικά των αναγραφομένων στη αγγελία σας και εσείς δεν το κάνετε.

Ένας λόγος για να βάλετε την αγγελία σας στο idiaitera-mathimata.net:

  1. Έχει αποτέλεσμα.
  2.  

   ΕΓΓΡΑΦΗ ΝΕΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ