ΚΟΥΤΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Κάτοχος πτυχίου κρατικής σχολής

Η αγγελία μου

Είμαι απόφοιτος του Γενικού Λυκείου Μετεώρων Θεσσαλονίκης, κάτοχος του Πτυχίου της Κρατικής Σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων (Σ.Τ.Ε) της Περαίας Θεσσαλονίκης καθώς επίσης έχω στην κατοχή μου και την βεβαίωση Κρεοπώλη, από την Κρατική Σχολή Επαγγελμάτων Κρέατος Θεσσαλονίκης. Έχω παρακολουθήσει αρκετά Σεμινάρια πάνω στον κλάδο μου όπως Υγιεινή και Ασφάλεια Τροφίμων,Οργάνωση και Διαχείριση Τουριστικών Γεγονότων,Κρέας και νέες τάσεις,Εκμάθηση Ιταλικής Ορολογίας και Υγιεινή και Ασφάλεια σε εργασιακούς χώρους.

Σε ποιους απευθύνομαι

Φοιτητές, Ενήλικες

Μαθήματα που διδάσκω

Ιδιαίτερα μαθήματα μαγειρικής

Περιοχή προβολής

Θεσσαλονίκη

Συνοικίες Δήμοι

Δήμος Θεσσαλονίκης

Έτη διδακτικής εμπειρίας

Περισσότερα από 20 έτη

Επαγγελματική Εμπειρία

Από το 1998 έως και το 2018 έχω εργαστεί σε κάποια από τα καλύτερα 5 Αστέρων Ξενοδοχεία στην Βόρειο Ελλάδα.Μερικά από αυτά είναι το Pallini Hotel, το Athos Palace και το Sunny Resorts στην Χαλκιδική,το Grand Hotel και Porto Palace στην Θεσσαλονίκη και φυσικά το μεγαλύτερο σχολείο για εμένα και εκείνο το οποίο με ανέδειξε περισσότερο ήταν η 15ετή συνεργασία μου με το Electra Palace and Resorts Hotel της Θεσσαλονίκης.Σε όλα αυτά τα 20 χρόνια προϋπηρεσίας μου έχω εκπαιδεύσει πάρα πολλούς μαθητές δίνοντας τους γερές βάσεις για την συνέχεια της καριέρας τους.

Ηλικία

31 - 40 ετών

Τιμή ανά διδακτική ώρα

1-5 άτομα τιμή κατόπιν συνεννοήσεως

Πρόσθετα

  • Διδασκαλία σε Γκρούπ: Ναι
ΚΟΥΤΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, Ιδιαίτερα Μαθήματα Μαγειρικής - Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνο Επικοινωνίας

6932502490

E mail

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ημερομηνία Έναρξης

15 Ιανουάριος 2018

Είδαν την αγγελία μου

305

Δημοφιλείς Κατηγορίες