ΜΑΡΚΟΥ ΙΩΑΝΝΑ

Απόφοιτη A.E.I., Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο

Η αγγελία μου

Είμαι Πτυχιούχος ΄΄Σπουδών Ελληνικού Πολιτισμού΄΄ της Σχολής Ανθρωπιστικών Σπουδών του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου με βαθμό Λίαν καλώς,2006-2013,η χρονική περίοδος σπουδών μου είναι αυτή, γιατί εργαζόμουν παράλληλα με τις σπουδές σε 2 εργασίες.Είμαι Πιστοποιημένη Εκπαιδευτικός Ενηλίκων από τον ΕΟΠΠΕΠ. Είμαι κάτοχος Διπλώματος Δημοσίου ΙΕΚ Βόλου, τομέα Διοίκησης και Οικονομίας,΄΄Ειδικός Μηχανογραφημένου Λογιστηρίου΄΄. Είμαι πιστοποιημένη στην Γνώση Αγγλικής Γλώσσας.Επίσης έχω Πιστοποιητικό Πληροφορικής:ECDLCORE.Έχω υποβάλλει συνολικά 48 Δοκιμιακές Επιστημονικές Εργασίες στο Πανεπιστήμιο στους τομείς:1) Φιλολογίας(Αρχαίας, Βυζαντινής και Νεοελληνικής)2) Φιλοσοφίας,3)Ιστορίας,4)Ιστορίας Τέχνης,5) Ιστορίας Μουσικής και ανάλυσης έργων της (Ελληνικής και Ευρωπαϊκής),6) Αρχαίου και Νεοελληνικού Θεάτρου και Κινηματογράφου,7) Λαϊκού Πολιτισμού,8) Κοινωνιολογίας,9) Κοινωνικού και Πολιτικού Δημοσίου και ιδιωτικού Βίου. Έχω πιστοποιηθεί μέσω πολλών σεμιναρίων σε Γνώσεις Παιδαγωγικού και Εκπαιδευτικού Χαρακτήρα και όχι μόνο. Έχω διδακτική Εμπειρία σε Ενήλικες και σε παιδιά.

Σε ποιους απευθύνομαι

Μαθητές Δημοτικού σχολείου, Μαθητές Γυμνασίου, Μαθητές Λυκείου, Φοιτητές, Ενήλικες

Μαθήματα που διδάσκω

ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ, ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ ΛΥΚΕΙΩΝ, ΑΡΧΕΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΛΥΚΕΙΩΝ, ΚΟΙΝΩΝΙΟΛΟΓΙΑ, ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΕΧΝΗΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΑΓΩΓΗ

Περιοχή προβολής

Εύβοια

Συνοικίες Δήμοι

Δήμος Χαλκίδας, Δήμος Νέας Αρτάκης, Βασιλικό Χαλκίδας

Έτη διδακτικής εμπειρίας

Από 5 μέχρι 10 έτη

Επαγγελματική Εμπειρία

Έχω παραδώσει ιδιαίτερα Μαθήματα όλων των Ειδικοτήτων σε μαθητές Δημοτικού και Γυμνασίου. Σε μαθητές Λυκείου ,πλην της Προετοιμασίας για Πανελλαδικές,σε Φιλολογικά μαθήματα ,στην Πολιτική Παιδεία , στη Κοινωνιολογία, σε επιλεγόμενα μαθήματα Λυκείου, στην Ιστορία Τέχνης. Έχω προετοιμάσει Αποφοίτους ΙΕΚ για την Πιστοποίησή τους. Έχω διδάξει σε Δημόσια και Ιδιωτικό ΙΕΚ Μαθήματα Λογιστικής, Πολιτισμού και Πληροφορικής. Σε Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας το μάθημα:΄΄Πολιτισμική Αγωγή΄΄.Σε Κέντρα Δια Βίου Μάθησης Κύμης-Αλιβερίου έχω αναλάβει και σχεδιάσει το Πρόγραμμα:΄΄Αξιοποίηση Πολιτισμικής Κληρονομιάς΄΄.Έχω αναλάβει την εντατικότατη Προετοιμασία Φοιτήτριας της Παντείου στο μάθημα:΄΄Χρηματοοικονομική Λογιστική΄΄ του Β έτους Σπουδών της που δεν το είχε περάσει για 2 εξάμηνα και μαζί μου το πέρασε με 6.Έχω έμφυτο ταλέντο στο να εκπαιδεύω και να συντονίζω στην Εκπαίδευση, το οποίο όμως το έχω καλλιεργήσει αρκετά με ατομική μου προσπάθεια. Αγαπώ πολύ το επάγγελμα-λειτούργημα της Εκπαιδευτικού.

Ηλικία

41 - 50 ετών

Πρόσθετα

  • Προσωπικές Σημειώσεις: Ναι
  • Φροντιστηριακές Σημειώσεις: Ναι
  • Διδασκαλία σε Γκρούπ: Ναι
  • Δωρεάν το 1ο Μάθημα: Ναι
  • Εκπόνηση Φοιτητικών Εργασιών: Ναι
ΜΑΡΚΟΥ ΙΩΑΝΝΑ, Ιδιαίτερα Μαθήματα Χαλκίδα

Τηλέφωνο Επικοινωνίας

6974106632

E mail

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ημερομηνία Έναρξης

11 Οκτώβριος 2017

Είδαν την αγγελία μου

1587

Δημοφιλείς Κατηγορίες