ΚΑΤΣΙΚΑΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Κάτοχος Μεταπτυχιακού, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης

Η αγγελία μου

Πραγματοποιούνται ιδιαίτερα μαθήματα σε Φυσική, Χημεία και Μαθηματικά στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Σε όλες τις περιπτώσεις παρέχεται εκπαιδευτικό υλικό (σημειώσεις, ασκήσεις, διαγωνίσματα) χωρίς επιπλέον οικονομική επιβάρυνση του μαθητή. Για τα προαναφερθέντα μαθήματα, υπάρχει η δυνατότητα παροχής βοήθειας τόσο σε μαθητές/τριες προκειμένου να ανταποκριθούν στις βασικές απαιτήσεις του μαθήματος, όσο και σε μαθητές/τριες προκειμένου να αριστεύσουν. Όσο αφορά το μάθημα της Φυσικής παρέχεται εκτενής προετοιμασία για τις Πανελλήνιες εξετάσεις της Γ Λυκείου που ξεκινά από τους καλοκαιρινούς μήνες.
Σε όλες τις περιπτώσεις το μάθημα προσαρμόζεται στον τρόπο με τον οποίο ο/η μαθητής/τρια αφομοιώνει πιο αποτελεσματικά την ύλη. Η τακτική αυτή είναι απαραίτητη από τον διδάσκοντα στις θετικές επιστήμες. Ένας/μια μαθητής/τρια που δυσκολεύεται να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των μαθημάτων αυτών, χρειάζεται πρώτα από όλα κάποιον να του/της εξηγήσει και δείξει ποιος είναι ο σωστός τρόπος προσέγγισης των ασκήσεων και θεωρημάτων. Αφού επιτευχθεί αυτό, ξαφνικά όλα φαίνονται πιο εύκολα και κατανοητά. Δίνεται ιδιαίτερη βαρύτητα σε αυτό το βήμα ώστε η απόδοση στο τέλος να αγγίξει το 100%.
Μαθήματα Φυσικής, Χημείας και Μαθηματικών που διδάσκονται ανά τάξη:
ΓΥΜΝΑΣΙΟ (Α,Β,Γ τάξη) Φυσική, Χημεία, Μαθηματικά
Α,Β,Γ ΛΥΚΕΙΟΥ Φυσική

Σε ποιους απευθύνομαι

Μαθητές Δημοτικού σχολείου, Μαθητές Γυμνασίου, Μαθητές Λυκείου, Φοιτητές

Μαθήματα που διδάσκω

Φυσική, Χημεία, Μαθηματικά

Περιοχή προβολής

Θεσσαλονίκη

Συνοικίες Δήμοι

Καλαμαριά, Θέρμη, Τούμπα, Κέντρο

Έτη διδακτικής εμπειρίας

Από 5 μέχρι 10 έτη

Επαγγελματική Εμπειρία

Από τον Σεπτέμβριο του 2012 έως σήμερα ασχολήθηκα με την διδασκαλία Φυσικής – Χημείας - Μαθηματικών σε ιδιαίτερα μαθήματα, επιπέδου Γυμνασίου και Λυκείου. Παράλληλα ασχολήθηκα με την συμβουλευτική υποστήριξη και βοήθεια σε φοιτητικές εργασίες σχετικές με θέματα Φυσικής, Φυσικού περιβάλλοντος, Διδακτικής των θετικών επιστημών και Παιδαγωγικής.

Ηλικία

έως 30 ετών

Τιμή ανά διδακτική ώρα

8-12

Πρόσθετα

  • Προσωπικές Σημειώσεις: Ναι
  • Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων: Ναι
  • Διδασκαλία σε Γκρούπ: Ναι
  • Προετοιμασία για Πανελλαδικές Εξετάσεις: Ναι
  • Μαθήματα μέσω Skype: Ναι
  • Εκπόνηση Φοιτητικών Εργασιών: Ναι
ΚΑΤΣΙΚΑΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, Φυσική, Μαθηματικά, Χημεία - Θεσσαλονίκη

Τηλέφωνο Επικοινωνίας

6984335528

E mail

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ημερομηνία Έναρξης

23 Αύγουστος 2017

Είδαν την αγγελία μου

1735

Δημοφιλείς Κατηγορίες