ΧΡΙΣΤΟΓΛΟΥ ΝΙΚΟΛΕΤΑ

Κάτοχος Μεταπτυχιακού, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, Ηλικία έως 30 ετών

Η αγγελία μου

Βιολόγος ΑΠΘ, με τομέα σπουδών: Μοριακή Βιολογία, Γενετική και Βιοτεχνολογία και μεταπτυχικό στην υποβοηθούμενη αναπαραγωγή και την εμβρυολογία, παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα όλων των τάξεων γυμνασίου (μαθηματικά, φυσική, χημεία, βιολογία) και λυκείου (χημεία γενικής παιδείας και βιολογία όλων των τάξεων και κατεύθυνσης γ’ λυκείου) καθώς και ενηλίκων για πανελλαδικές εξετάσεις.
Προετοιμασία για εισαγωγικές εξετάσεις σε πειραματικά σχολεία.
Δωρεάν διδακτικό υλικό προσαρμοσμένο στις ανάγκες του εκάστοτε μαθητή για την βέλτιστη απόδοση και την επίτευξη των στόχων του.

Σε ποιους απευθύνομαι

Μαθητές Δημοτικού σχολείου, Μαθητές Γυμνασίου, Μαθητές Λυκείου, Ειδικές κατηγορίες

Μαθήματα που διδάσκω

Βιολογία, Χημεία, Φυσική, Μαθηματικά

Περιοχή προβολής

Θεσσαλονίκη

Συνοικίες Δήμοι

Θεσσαλονίκη Κέντρο, Βαρδάρης, Συκιές, Νεάπολη, Σταυρούπολη, Μενεμένη, Αμπελόκηποι, Εύοσμος, Άγιος Παύλος, Καλαμαριά, Ντεπώ, Νέα Κρήνη, Χαριλάου, Βούλγαρη, Πυλαία, Τούμπα, Τριανδρία.

Έτη διδακτικής εμπειρίας

Από 5 μέχρι 10 έτη

Επαγγελματική Εμπειρία

Διδακτική εμπειρία και παράδοση μαθημάτων όλων των τάξεων γυμνασίου (φυσική, χημεία, μαθηματικά, βιολογία) και λυκείου (βιολογία κατεύθυνσης & γενικής παιδείας) τόσο κατ' οίκων όσο και στο δήμο θεσσαλονίκης. Εμπειρία σε μελέτη με άτομα με μαθησιακές δυσκολίες και σε προετοιμασία μαθητών για εισαγωγή σε Πειραματικά Σχολεία.
Ευρεία εργαστηριακή εμπειρία ως βιολόγος σε διαγνωστικά εργαστήρια θεσσαλονίκης και λάρισας.

Τιμή ανά διδακτική ώρα

12-20 ευρώ / ώρα

Πρόσθετα

  • Προσωπικές Σημειώσεις: Ναι
  • Φροντιστηριακές Σημειώσεις: Ναι
  • Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων: Ναι
  • Διδασκαλία μαθητών με Μαθησιακές Δυσκολίες: Ναι
  • Προετοιμασία για Πανελλαδικές Εξετάσεις: Ναι

Απευθυνόμενοι στους γονείς

Στο idiaitera-mathimata.net δεν θα βρείτε εκατοντάδες εκπαιδευτικούς στην περιοχή σας που δηλώνουν απλά ότι μπορούν να διδάξουν το παιδί σας. Θα βρείτε λίγους οι οποίοι:
  • Έχουν διαθέσιμους τους βασικούς τίτλους σπουδών που επικαλούνται. Εάν το θέλετε, μπορούμε να ζητήσουμε εμείς για σας, την επιβεβαίωση κάθε τίτλου σπουδών που επικαλλούνται οι εκπαιδευτικοί. Από τον Αύγουστο 2014 πριν την ανάρτηση κάθε νέας προβολής επιβεβαιώνουμε τουλάχιστον το βασικό τους πτυχίο, καθώς και τα διδακτορικά τα οποία έχουν κατατεθεί στο Εθνικό Αρχείο Διαδακτορικών Διατριβών.
  • Παίρνουν στα σοβαρά τη δουλειά τους. Δεν διστάζουν να επενδύσουν στην αποτελεσματική προβολή τους, όπως δεν διστάζουν να επενδύσουν σε καλές σημειώσεις που θα αφήσουν στα παιδιά σας.
  • Τους εντοπίζετε εύκολα αναζητώντας στο google: ιδιαίτερα μαθήματα + περιοχή + μάθημα ή ιδιαίτερα μαθήματα +  μάθημα + περιοχή.

100 δημοφιλείς αναζητήσεις για ιδιαίτερα μαθήματα