ΧΡΙΣΤΟΦΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ

Κάτοχος Μεταπτυχιακού, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, Ηλικία 31 - 40 ετών

Η αγγελία μου

Ονομάζομαι Μαρία Χριστοφίδου και είμαι φιλόλογος, πτυχιούχος της Φιλοσοφικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Μετά τις βασικές μου σπουδές ειδικεύτηκα στην Ειδική Αγωγή, και συγκεκριμένα στις διαταραχές της ανάγνωσης και της γραφής.

Με την εκπαίδευση ασχολούμαι 10 χρόνια, παραδίδοντας ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου. Παράλληλα, για 5 σχολικά έτη εργάστηκα ως αναπληρώτρια φιλόλογος στη δημόσια εκπαίδευση, τα δύο από αυτά στο Πρότυπο Πειραματικό Γυμνάσιο/Λύκειο του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

Έχοντας τις απαιτούμενες γνώσεις και εμπειρία, αναλαμβάνω υπεύθυνα και μαθητές με μαθησιακές δυσκολίες ή ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες.

Σε ποιους απευθύνομαι

Μαθητές Δημοτικού σχολείου, Μαθητές Γυμνασίου, Μαθητές Λυκείου, Ειδικές κατηγορίες, Ξενόγλωσσοι Μαθητές, Ενήλικες

Μαθήματα που διδάσκω

Αρχαία Ελληνικά, Νεοελληνική Γλώσσα - Έκθεση, Ιστορία, Λατινικά, Λογοτεχνία

Περιοχή προβολής

Θεσσαλονίκη

Συνοικίες Δήμοι

Δήμος Θεσσαλονίκης, Δήμος Καλαμαριάς, Ανατολικά περίχωρα Θεσσαλονίκης (Θέρμη, Τριάδι, Νέο Ρύσιο, Ταγαράδες, Νέα Ραιδεστός, Βασιλικά, Αγία Παρασκευή, Σουρωτή, Άγιος Αντώνιος, Τρίλοφος, Καρδία)

Έτη διδακτικής εμπειρίας

Από 5 μέχρι 10 έτη

Επαγγελματική Εμπειρία

Από το 2004 παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου.

Από το 2009 ως και το 2014 εργάστηκα ως αναπληρώτρια φιλόλογος στη Γενική Εκπαίδευση αλλά και στην Ειδική Αγωγή, στο πρόγραμμα εξειδικευμένης εκπαιδευτικής υποστήριξης για ένταξη μαθητών με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες.

Τιμή ανά διδακτική ώρα

από 9 € την ώρα

Πρόσθετα

  • Προσωπικές Σημειώσεις: Ναι
  • Φροντιστηριακές Σημειώσεις: Ναι
  • Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων: Ναι
  • Διδασκαλία σε Γκρούπ: Ναι
  • Διδασκαλία μαθητών με Μαθησιακές Δυσκολίες: Ναι
  • Προετοιμασία για Πανελλαδικές Εξετάσεις: Ναι
  • Εκπόνηση Εργασιών: Ναι

Απευθυνόμενοι στους γονείς

Στο idiaitera-mathimata.net δεν θα βρείτε εκατοντάδες εκπαιδευτικούς στην περιοχή σας που δηλώνουν απλά ότι μπορούν να διδάξουν το παιδί σας. Θα βρείτε λίγους οι οποίοι:
  • Έχουν διαθέσιμους τους βασικούς τίτλους σπουδών που επικαλούνται. Εάν το θέλετε, μπορούμε να ζητήσουμε εμείς για σας, την επιβεβαίωση κάθε τίτλου σπουδών που επικαλλούνται οι εκπαιδευτικοί. Από τον Αύγουστο 2014 πριν την ανάρτηση κάθε νέας προβολής επιβεβαιώνουμε τουλάχιστον το βασικό τους πτυχίο, καθώς και τα διδακτορικά τα οποία έχουν κατατεθεί στο Εθνικό Αρχείο Διαδακτορικών Διατριβών.
  • Παίρνουν στα σοβαρά τη δουλειά τους. Δεν διστάζουν να επενδύσουν στην αποτελεσματική προβολή τους, όπως δεν διστάζουν να επενδύσουν σε καλές σημειώσεις που θα αφήσουν στα παιδιά σας.
  • Τους εντοπίζετε εύκολα αναζητώντας στο google: ιδιαίτερα μαθήματα + περιοχή + μάθημα ή ιδιαίτερα μαθήματα +  μάθημα + περιοχή.

100 δημοφιλείς αναζητήσεις για ιδιαίτερα μαθήματα