ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Κάτοχος Μεταπτυχιακού, Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, Ηλικία 31 - 40 ετών

Η αγγελία μου

Αναλαμβάνω μαθητές από το δεύτερο έτος σπουδών μου και μέχρι σήμερα.
Έχω διδάξει μαθητές Γυμνασίου, Λυκείου, IB (International Baccalaureate) καθώς και προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές της ΑΣΟΕΕ, του Πα.Πει. του Ανοιχτού Πανεπιστημίου κ.α.
Στις σπουδές μου στις ΗΠΑ υπήρξα βοηθός καθηγητή και παρέδιδα ιδιαίτερα μαθήματα Μαθηματικών, Οικονομικών και Χρηματοοικονομικών σε Έλληνες και ξένους φοιτητές.

Σε ποιους απευθύνομαι

Μαθητές Δημοτικού σχολείου, Μαθητές Γυμνασίου, Μαθητές Λυκείου, Φοιτητές

Μαθήματα που διδάσκω

Μαθηματικά, Οικονομικά, Χρηματοοικονομικά

Περιοχή προβολής

Αθήνα - Βόρεια και Βορειοανατολικά

Συνοικίες Δήμοι

Άγιος Στέφανος, Καπανδρίτι, Κρυονέρι, Σταμάτα, Άνοιξη, Δροσιά, Διόνυσος, Εκάλη, Νέα Ερυθραία, Κηφισιά, Μαρούσι, Χαλάνδρι, Χολαργό, Αγία Παρασκευή, Ψυχικό, Φιλοθέη

Έτη διδακτικής εμπειρίας

Από 5 μέχρι 10 έτη

Επαγγελματική Εμπειρία

Αναλαμβάνω μαθητές από το δεύτερο έτος σπουδών μου και μέχρι σήμερα. Έχω διδάξει μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου καθώς και προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές της ΑΣΟΕΕ, του Πα.Πει. και του Ανοιχτού Πανεπιστημίου. Στις σπουδές μου στις ΗΠΑ υπήρξα βοηθός καθηγητή και παρέδιδα ιδιαίτερα μαθήματα Μαθηματικών, Οικονομικών και Χρηματοοικονομικών σε Έλληνες και ξένους φοιτητές.

Τιμή ανά διδακτική ώρα

από 20

Πρόσθετα

  • Προσωπικές Σημειώσεις: Ναι
  • Διδασκαλία σε Γκρούπ: Ναι
  • Προετοιμασία για Πανελλαδικές Εξετάσεις: Ναι

Απευθυνόμενοι στους γονείς

Στο idiaitera-mathimata.net δεν θα βρείτε εκατοντάδες εκπαιδευτικούς στην περιοχή σας που δηλώνουν απλά ότι μπορούν να διδάξουν το παιδί σας. Θα βρείτε λίγους οι οποίοι:
  • Έχουν διαθέσιμους τους βασικούς τίτλους σπουδών που επικαλούνται. Εάν το θέλετε, μπορούμε να ζητήσουμε εμείς για σας, την επιβεβαίωση κάθε τίτλου σπουδών που επικαλλούνται οι εκπαιδευτικοί. Από τον Αύγουστο 2014 πριν την ανάρτηση κάθε νέας προβολής επιβεβαιώνουμε τουλάχιστον το βασικό τους πτυχίο, καθώς και τα διδακτορικά τα οποία έχουν κατατεθεί στο Εθνικό Αρχείο Διαδακτορικών Διατριβών.
  • Παίρνουν στα σοβαρά τη δουλειά τους. Δεν διστάζουν να επενδύσουν στην αποτελεσματική προβολή τους, όπως δεν διστάζουν να επενδύσουν σε καλές σημειώσεις που θα αφήσουν στα παιδιά σας.
  • Τους εντοπίζετε εύκολα αναζητώντας στο google: ιδιαίτερα μαθήματα + περιοχή + μάθημα ή ιδιαίτερα μαθήματα +  μάθημα + περιοχή.

100 δημοφιλείς αναζητήσεις για ιδιαίτερα μαθήματα