ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ ΙΓΝΑΤΙΑ

Κάτοχος Μεταπτυχιακού, Πανεπιστήμιο Αιγαίου, Ηλικία έως 30 ετών

Η αγγελία μου

Πληροφορικός (ΑΕΙ), κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος, παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα πληροφορικής και αναλαμβάνει την προετοιμασία μαθητών Γ' Λυκείου κ' ΕΠΑ.Λ. για πανελλήνιες εξετάσεις. Ακόμη αναλαμβάνει τη μελέτη μαθητών Δημοτικού και Γυμνασίου και την εκπόνηση εργασιών και βοήθεια φοιτητών σε μαθήματα προγραμματισμού. Μονομελή και Διμελή τμήματα. Περιοχή: Όλο το νησί της Λέσβου. Προσιτές τιμές.

Σε ποιους απευθύνομαι

Μαθητές Δημοτικού σχολείου, Μαθητές Γυμνασίου, Μαθητές Λυκείου, Φοιτητές

Μαθήματα που διδάσκω

Πληροφορική, Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον (Γ'Λυκείου), Δομημένος Προγραμματισμός (Γ' ΕΠΑ.Λ), Δίκτυα (Β' κ' Γ' ΕΠΑ.Λ), Αρχές Οικονομικής Θεωρίας (Γ' ΕΠΑ.Λ), Όλα τα μαθήματα Δημοτικού, Όλα τα μαθήματα Γυμνασίου, Άλγεβρα (Λυκείου), Μαθήματα Προγραμματισμού C, html, php, sql, Python, Matlab, Λογισμικό SPSS (Τριτοβάθμια εκπαίδευση)

Περιοχή προβολής

Λέσβος

Συνοικίες Δήμοι

Μυτιλήνη, Πάμφιλα, Παναγιούδα, Θερμή, Λουτρά, Μόρια, Μιστεγνά, Περιοχή Γέρας, Καλλονή, Αγία Παρασκευή, Δάφια, Φίλια, Σκαλοχώρι, Σκουτάρος, Πέτρα, Στύψη, Μόλυβος.

Έτη διδακτικής εμπειρίας

Από 5 μέχρι 10 έτη

Επαγγελματική Εμπειρία

Διδακτική εμπειρία σε φροντιστήριο, στα δημόσια ΙΕΚ, στην ΕΠΑΣ του ΟΑΕΔ και σε ιδιαίτερα μαθήματα σε μαθητές Λυκείου για προετοιμασία στις Πανελλήνιες εξετάσεις και σε φοιτητές για την προετοιμασία στην εξεταστική

Πρόσθετα

  • Προσωπικές Σημειώσεις: Ναι
  • Φροντιστηριακές Σημειώσεις: Ναι
  • Διδασκαλία σε Γκρούπ: Ναι
  • Προετοιμασία για Πανελλαδικές Εξετάσεις: Ναι
  • Εκπόνηση Εργασιών: Ναι

Απευθυνόμενοι στους γονείς

Στο idiaitera-mathimata.net δεν θα βρείτε εκατοντάδες εκπαιδευτικούς στην περιοχή σας που δηλώνουν απλά ότι μπορούν να διδάξουν το παιδί σας. Θα βρείτε λίγους οι οποίοι:
  • Έχουν διαθέσιμους τους βασικούς τίτλους σπουδών που επικαλούνται. Εάν το θέλετε, μπορούμε να ζητήσουμε εμείς για σας, την επιβεβαίωση κάθε τίτλου σπουδών που επικαλλούνται οι εκπαιδευτικοί. Από τον Αύγουστο 2014 πριν την ανάρτηση κάθε νέας προβολής επιβεβαιώνουμε τουλάχιστον το βασικό τους πτυχίο, καθώς και τα διδακτορικά τα οποία έχουν κατατεθεί στο Εθνικό Αρχείο Διαδακτορικών Διατριβών.
  • Παίρνουν στα σοβαρά τη δουλειά τους. Δεν διστάζουν να επενδύσουν στην αποτελεσματική προβολή τους, όπως δεν διστάζουν να επενδύσουν σε καλές σημειώσεις που θα αφήσουν στα παιδιά σας.
  • Τους εντοπίζετε εύκολα αναζητώντας στο google: ιδιαίτερα μαθήματα + περιοχή + μάθημα ή ιδιαίτερα μαθήματα +  μάθημα + περιοχή.

100 δημοφιλείς αναζητήσεις για ιδιαίτερα μαθήματα