ΣΤΥΛΙΔΟΥ ΒΙΛΕΛΜΙΝΗ

Κάτοχος Μεταπτυχιακού, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, Ηλικία έως 30 ετών

Η αγγελία μου

Είμαι απόφοιτος του τμήματος Χημείας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και κατέχω μεταπτυχιακό δίπλωμα του τμήματος Χημείας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου. Κατά τη διάρκεια των σπουδών μου παρακολούθησα πλήθος συνεδρίων σχετικά με μεθόδους διδασκαλίας σε παιδιά δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Σε ποιους απευθύνομαι

Μαθητές Δημοτικού σχολείου, Μαθητές Γυμνασίου, Μαθητές Λυκείου

Μαθήματα που διδάσκω

Χημεία, Φυσική, Μαθηματικά, Βιολογία

Περιοχή προβολής

Θεσσαλονίκη

Συνοικίες Δήμοι

Κέντρο, Άνω Πόλη, Άγιος Παύλος, Τούμπα, Χαριλάου, Καλαμαριά, Νεάπολη-Συκιές, Αμπελόκηποι, Σταυρούπολη

Έτη διδακτικής εμπειρίας

Λιγότερα από 5 έτη

Επαγγελματική Εμπειρία

Παραδίδω μαθήματα θετικών επιστημών (φυσική, χημεία, μαθηματικά, βιολογία) κατ'οίκον απο το 2013 μέχρι σήμερα. Έχω αναλάβει μαθητές όλων των βαθμίδων και επιπέδων με μεγάλη επιτυχία, καθώς προσαρμόζω την μέθοδο διδασκαλίας μου ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε μαθητή. Διατηρώ άριστη σχέση και επικοινωνία τόσο με τους μαθητές όσο και με τους γονείς τους. Προτεραιότητά μου είναι η εξέλιξη και η διαρκής επιμόρφωση.

Τιμή ανά διδακτική ώρα

8-15

Πρόσθετα

  • Προσωπικές Σημειώσεις: Ναι
  • Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων: Ναι
  • Προετοιμασία για Πανελλαδικές Εξετάσεις: Ναι
  • Μαθήματα μέσω Skype: Ναι

Απευθυνόμενοι στους γονείς

Στο idiaitera-mathimata.net δεν θα βρείτε εκατοντάδες εκπαιδευτικούς στην περιοχή σας που δηλώνουν απλά ότι μπορούν να διδάξουν το παιδί σας. Θα βρείτε λίγους οι οποίοι:
  • Έχουν διαθέσιμους τους βασικούς τίτλους σπουδών που επικαλούνται. Εάν το θέλετε, μπορούμε να ζητήσουμε εμείς για σας, την επιβεβαίωση κάθε τίτλου σπουδών που επικαλλούνται οι εκπαιδευτικοί. Από τον Αύγουστο 2014 πριν την ανάρτηση κάθε νέας προβολής επιβεβαιώνουμε τουλάχιστον το βασικό τους πτυχίο, καθώς και τα διδακτορικά τα οποία έχουν κατατεθεί στο Εθνικό Αρχείο Διαδακτορικών Διατριβών.
  • Παίρνουν στα σοβαρά τη δουλειά τους. Δεν διστάζουν να επενδύσουν στην αποτελεσματική προβολή τους, όπως δεν διστάζουν να επενδύσουν σε καλές σημειώσεις που θα αφήσουν στα παιδιά σας.
  • Τους εντοπίζετε εύκολα αναζητώντας στο google: ιδιαίτερα μαθήματα + περιοχή + μάθημα ή ιδιαίτερα μαθήματα +  μάθημα + περιοχή.

100 δημοφιλείς αναζητήσεις για ιδιαίτερα μαθήματα