ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

Απόφοιτος Α.Ε.Ι., Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Ηλικία 31 - 40 ετών

Η αγγελία μου

Καθηγήτρια Μαθηματικός,με πολυετή πείρα, παραδίδει μαθήματα σε μαθητές Δημοτικού - Γυμνασίου - Λυκείου καθώς και σε φοιτητές.

Σε ποιους απευθύνομαι

Μαθητές Δημοτικού σχολείου, Μαθητές Γυμνασίου, Μαθητές Λυκείου, Φοιτητές

Μαθήματα που διδάσκω

Μαθηματικά, Οικονομικά Μαθηματικά, Στατιστική, Φυσική

Περιοχή προβολής

Αθήνα - Κέντρο

Συνοικίες Δήμοι

Περιστέρι, Αμπελόκηποι, Παγκράτι, Γουδί, Ζωγράφου, Γαλάτσι, Χολαργός, Μαρούσι, Αγία Παρασκευή, Γέρακας, Ψυχικό.

Έτη διδακτικής εμπειρίας

Από 10 μέχρι 20 έτη

Επαγγελματική Εμπειρία

Φροντιστηριακά μαθήματα και εκπόνηση εργασιών για το Ανοικτό Πανεπιστήμιο σε φοιτητές του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων, στα μαθήματα Επιχειρησιακή Στατιστική και Επιχειρησιακά Μαθηματικά , σε φοιτητές του τμήματος Πληροφορικής στα μαθήματα Γραμμική Αλγεβρα και Διακριτά Μαθηματικά και σε φοιτητές του τμήματος Φυσικών Επιστημών.Επιπλέον μαθήματα για φοιτητές ΤΕΙ, τμημάτων Λογιστικής,Διοίκησης Επιχειρήσεων,Διαχείρισης Εφοδιαστικής Αλυσίδας, μαθήματα μαθηματικών και φυσικής για τη σχολή Εμποροπλοιάρχων καθώς και μαθήματα σε φοιτητές του Οικονομικού Πανεπιστημιού.

Φροντιστηριακά μαθήματα σε μαθητές δημοτικού-γυμνασίου – λυκείου, μαθηματικών κατεύθυνσης για τους μαθητές λυκείου, καθώς και στα μαθήματα θετικών επιστημών για τους μαθητές δημοτικού -γυμνασίου.

Τιμή ανά διδακτική ώρα

10 - 15 Ευρώ

Πρόσθετα

  • Προσωπικές Σημειώσεις: Ναι
  • Φροντιστηριακές Σημειώσεις: Ναι
  • Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων: Ναι
  • Διδασκαλία σε Γκρούπ: Ναι
  • Διδασκαλία μαθητών με Μαθησιακές Δυσκολίες: Ναι
  • Προετοιμασία για Πανελλαδικές Εξετάσεις: Ναι
  • Εκπόνηση Εργασιών: Ναι

Απευθυνόμενοι στους γονείς

Στο idiaitera-mathimata.net δεν θα βρείτε εκατοντάδες εκπαιδευτικούς στην περιοχή σας που δηλώνουν απλά ότι μπορούν να διδάξουν το παιδί σας. Θα βρείτε λίγους οι οποίοι:
  • Έχουν διαθέσιμους τους βασικούς τίτλους σπουδών που επικαλούνται. Εάν το θέλετε, μπορούμε να ζητήσουμε εμείς για σας, την επιβεβαίωση κάθε τίτλου σπουδών που επικαλλούνται οι εκπαιδευτικοί. Από τον Αύγουστο 2014 πριν την ανάρτηση κάθε νέας προβολής επιβεβαιώνουμε τουλάχιστον το βασικό τους πτυχίο, καθώς και τα διδακτορικά τα οποία έχουν κατατεθεί στο Εθνικό Αρχείο Διαδακτορικών Διατριβών.
  • Παίρνουν στα σοβαρά τη δουλειά τους. Δεν διστάζουν να επενδύσουν στην αποτελεσματική προβολή τους, όπως δεν διστάζουν να επενδύσουν σε καλές σημειώσεις που θα αφήσουν στα παιδιά σας.
  • Τους εντοπίζετε εύκολα αναζητώντας στο google: ιδιαίτερα μαθήματα + περιοχή + μάθημα ή ιδιαίτερα μαθήματα +  μάθημα + περιοχή.

100 δημοφιλείς αναζητήσεις για ιδιαίτερα μαθήματα