ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΟΥΡΑΝΙΑ

Απόφοιτος Α.Ε.Ι., Πανεπιστήμιο Πατρών, Ηλικία έως 30 ετών

Η αγγελία μου

ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΣ ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΣΕ ΜΑΘΗΤΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ (ΟΛΑ) ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ -ΛΥΚΕΙΟΥ. ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΣΗ ΓΙΑΤΙ Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΕΝΩ Η ΑΓΝΟΙΑ ΑΔΥΝΑΜΙΑ. Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΣΗΜΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΓΝΩΣΗ.

Σε ποιους απευθύνομαι

Μαθητές Δημοτικού σχολείου, Μαθητές Γυμνασίου, Μαθητές Λυκείου

Μαθήματα που διδάσκω

ΑΡΧΑΙΑ, ΛΑΤΙΝΙΚΑ, ΝΕΟΕΛ.ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ, ΕΚΘΕΣΗ, ΙΣΤΟΡΙΑ

Περιοχή προβολής

Αθήνα - Κέντρο

Συνοικίες Δήμοι

Πατήσια, Γαλάτσι, Νέα Ιωνία, Περιστέρι, Νέο Ηράκλειο, Νέα Φιλαδέλφεια, Νέα Χαλκηδόνα, Πευκάκια, Κέντρο, Ίλιον, Περισσός, Μαρούσι

Έτη διδακτικής εμπειρίας

Από 5 μέχρι 10 έτη

Επαγγελματική Εμπειρία

ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΩΣ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΧΟΝΤΑΣ ΑΡΚΕΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑΚΕΣ ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΜΑΘΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΙΑΣ ΟΡΘΗΣ ΚΛΙΜΑΚΑΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ .

Τιμή ανά διδακτική ώρα

7 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟ /ΩΡΑ κ 10 ΕΥΡΩ ΓΥΜΝΑΣΙΟ-ΛΥΚΕΙΟ/ΩΡΑ

Πρόσθετα

  • Προσωπικές Σημειώσεις: Ναι
  • Φροντιστηριακές Σημειώσεις: Ναι
  • Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων: Ναι

Απευθυνόμενοι στους γονείς

Στο idiaitera-mathimata.net δεν θα βρείτε εκατοντάδες εκπαιδευτικούς στην περιοχή σας που δηλώνουν απλά ότι μπορούν να διδάξουν το παιδί σας. Θα βρείτε λίγους οι οποίοι:
  • Έχουν διαθέσιμους τους βασικούς τίτλους σπουδών που επικαλούνται. Εάν το θέλετε, μπορούμε να ζητήσουμε εμείς για σας, την επιβεβαίωση κάθε τίτλου σπουδών που επικαλλούνται οι εκπαιδευτικοί. Από τον Αύγουστο 2014 πριν την ανάρτηση κάθε νέας προβολής επιβεβαιώνουμε τουλάχιστον το βασικό τους πτυχίο, καθώς και τα διδακτορικά τα οποία έχουν κατατεθεί στο Εθνικό Αρχείο Διαδακτορικών Διατριβών.
  • Παίρνουν στα σοβαρά τη δουλειά τους. Δεν διστάζουν να επενδύσουν στην αποτελεσματική προβολή τους, όπως δεν διστάζουν να επενδύσουν σε καλές σημειώσεις που θα αφήσουν στα παιδιά σας.
  • Τους εντοπίζετε εύκολα αναζητώντας στο google: ιδιαίτερα μαθήματα + περιοχή + μάθημα ή ιδιαίτερα μαθήματα +  μάθημα + περιοχή.

100 δημοφιλείς αναζητήσεις για ιδιαίτερα μαθήματα