ΜΑΡΟΥ ΕΙΡΗΝΗ

Απόφοιτος Ιδιωτικής Σχολής, Πανεπιστήμιο Ευρώπης, Ηλικία 31 - 40 ετών

Η αγγελία μου

Απόφοιτος του τμήματος τρίγλωσσης επαγγελματικής μετάφρασης του πανεπιστήμιου του Στρασβούργου ( ελληνικά, γαλλικά και αγγλικά) και του τμήματος Γλώσσας και Πολιτισμού του πανεπιστημίου της Σαλαμάνκα (Ισπανία) και κάτοχος άδειας διδασκαλίας, παραδίδω μαθήματα αγγλικών, γαλλικών και ισπανικών όλων των επιπέδων σε παιδιά, εφήβους, φοιτητές και ενήλικες.

Σε ποιους απευθύνομαι

Παιδιά προσχολικής ηλικίας, Μαθητές Δημοτικού σχολείου, Μαθητές Γυμνασίου, Μαθητές Λυκείου, Φοιτητές, Ξενόγλωσσοι Μαθητές, Ενήλικες

Μαθήματα που διδάσκω

ΑΓΓΛΙΚΑ, ΓΑΛΛΙΚΑ, ΙΣΠΑΝΙΚΑ

Περιοχή προβολής

Αθήνα - Κέντρο

Συνοικίες Δήμοι

ΚΟΛΩΝΑΚΙ, ΕΞΑΡΧΕΙΑ, ΖΩΓΡΑΦΟΥ, ΓΚΥΖΗ, ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ, ΚΟΥΚΑΚΙ, ΨΥΧΙΚΟ, ΦΙΛΟΘΕΗ, ΚΑΛΟΓΡΕΖΑ, ΧΑΛΑΝΔΡΙ, ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Έτη διδακτικής εμπειρίας

Από 10 μέχρι 20 έτη

Επαγγελματική Εμπειρία

Διδάσκω σε φροντιστήρια ξένων γλωσσών και εργάζομαι ως εξετάστρια του Ινστιτούτου Θερβάντες στα διπλώματα DELE της ισπανικής γλώσσας.
Επίσης αναλαμβάνω ενδοεταιρικά μαθήματα και παραδίδω ιδιαίτερα μαθήματα σε ατομικό και ομαδικό επίπεδο.
Αναλαμβάνω την προετοιμάσια για τις εξετάσεις διπλωμάτων και τα κρατικά πιστοποιητικά γλωσσομάθειας.

Τιμή ανά διδακτική ώρα

Ανάλογα το επίπεδο

Πρόσθετα

  • Προσωπικές Σημειώσεις: Ναι
  • Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων: Ναι
  • Διδασκαλία σε Γκρούπ: Ναι
  • Διδασκαλία μαθητών με Μαθησιακές Δυσκολίες: Ναι
  • Προετοιμασία για Πανελλαδικές Εξετάσεις: Ναι
  • Εκπόνηση Εργασιών: Ναι

Απευθυνόμενοι στους γονείς

Στο idiaitera-mathimata.net δεν θα βρείτε εκατοντάδες εκπαιδευτικούς στην περιοχή σας που δηλώνουν απλά ότι μπορούν να διδάξουν το παιδί σας. Θα βρείτε λίγους οι οποίοι:
  • Έχουν διαθέσιμους τους βασικούς τίτλους σπουδών που επικαλούνται. Εάν το θέλετε, μπορούμε να ζητήσουμε εμείς για σας, την επιβεβαίωση κάθε τίτλου σπουδών που επικαλλούνται οι εκπαιδευτικοί. Από τον Αύγουστο 2014 πριν την ανάρτηση κάθε νέας προβολής επιβεβαιώνουμε τουλάχιστον το βασικό τους πτυχίο, καθώς και τα διδακτορικά τα οποία έχουν κατατεθεί στο Εθνικό Αρχείο Διαδακτορικών Διατριβών.
  • Παίρνουν στα σοβαρά τη δουλειά τους. Δεν διστάζουν να επενδύσουν στην αποτελεσματική προβολή τους, όπως δεν διστάζουν να επενδύσουν σε καλές σημειώσεις που θα αφήσουν στα παιδιά σας.
  • Τους εντοπίζετε εύκολα αναζητώντας στο google: ιδιαίτερα μαθήματα + περιοχή + μάθημα ή ιδιαίτερα μαθήματα +  μάθημα + περιοχή.

100 δημοφιλείς αναζητήσεις για ιδιαίτερα μαθήματα