ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣ

Απόφοιτος Α.Ε.Ι., Ηλικία έως 30 ετών

Η αγγελία μου

Πτυχιούχος καθηγητής Μαθηματικών με ειδίκευση στη διδακτική των Μαθηματικών παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα Μαθηματικών, Άλγεβρας, Γεωμετρίας και Κατεύθυνσης σε μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου. Πληρωμή και κάθε μήνα μετά από διακανονισμό. Δυνατότητα μετακίνησης ανεξάρτητα από την απόσταση. Χρήση λευκού πίνακα.

Σε ποιους απευθύνομαι

Μαθητές Δημοτικού σχολείου, Μαθητές Γυμνασίου, Μαθητές Λυκείου

Μαθήματα που διδάσκω

Μαθηματικών

Συνοικίες Δήμοι

Περιστέρι, Αιγάλεω, Πετρούπολη, Ανθούπολη, Άγιοι Ανάργυροι, Ίλιον, Μπουρνάζι, Χαϊδάρι, Κολωνός, Ψυχικό, Φιλοθέη, Χαλάνδρι, Μαρούσι, Κηφισιά, Άλιμος, Ελληνικό, Γλυφάδα, Βούλα, Βάρη, Βουλιαγμένη

Επαγγελματική Εμπειρία

Πρακτική Άσκηση στο Πρότυπο Πειραματικό Σχολείο στο Κολωνάκι.
Ιδιαίτερα μαθήματα από το 2007 σε μαθητές Δημοτικού Γυμνασίου και Λυκείου.
Καθηγητης σε φροντιστηριο της Νεας Σμυρνης

Τιμή ανά διδακτική ώρα

Συζητήσιμη

Πρόσθετα

  • Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων: Ναι
  • Διδασκαλία σε Γκρούπ: Ναι
  • Διδασκαλία μαθητών με Μαθησιακές Δυσκολίες: Ναι
  • Προετοιμασία για Πανελλαδικές Εξετάσεις: Ναι

Απευθυνόμενοι στους γονείς

Στο idiaitera-mathimata.net δεν θα βρείτε εκατοντάδες εκπαιδευτικούς στην περιοχή σας που δηλώνουν απλά ότι μπορούν να διδάξουν το παιδί σας. Θα βρείτε λίγους οι οποίοι:
  • Έχουν διαθέσιμους τους βασικούς τίτλους σπουδών που επικαλούνται. Εάν το θέλετε, μπορούμε να ζητήσουμε εμείς για σας, την επιβεβαίωση κάθε τίτλου σπουδών που επικαλλούνται οι εκπαιδευτικοί. Από τον Αύγουστο 2014 πριν την ανάρτηση κάθε νέας προβολής επιβεβαιώνουμε τουλάχιστον το βασικό τους πτυχίο, καθώς και τα διδακτορικά τα οποία έχουν κατατεθεί στο Εθνικό Αρχείο Διαδακτορικών Διατριβών.
  • Παίρνουν στα σοβαρά τη δουλειά τους. Δεν διστάζουν να επενδύσουν στην αποτελεσματική προβολή τους, όπως δεν διστάζουν να επενδύσουν σε καλές σημειώσεις που θα αφήσουν στα παιδιά σας.
  • Τους εντοπίζετε εύκολα αναζητώντας στο google: ιδιαίτερα μαθήματα + περιοχή + μάθημα ή ιδιαίτερα μαθήματα +  μάθημα + περιοχή.

100 δημοφιλείς αναζητήσεις για ιδιαίτερα μαθήματα