ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Απόφοιτος Α.Ε.Ι., Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Ηλικία 41 - 50 ετών

Η αγγελία μου

Είμαι απόφοιτος του Φυσικού Τμήματος της Σχολής Θετικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχω άδεια Διδασκαλίας μαθημάτων της ειδικότητάς μου σε φροντιστήρια.

Σε ποιους απευθύνομαι

Μαθητές Δημοτικού σχολείου, Μαθητές Γυμνασίου, Μαθητές Λυκείου

Μαθήματα που διδάσκω

Φυσική, Χημεία, Μαθηματικά

Περιοχή προβολής

Αθήνα - Βόρεια και Βορειοανατολικά

Συνοικίες Δήμοι

Παπάγου, Χολαργός, Χαλάνδρι, Αγία Παρασκευή, Ψυχικό, Νέο Ψυχικό Βριλήσσια, Μαρούσι, Κηφισιά, Αμπελόκηποι, Πεύκη, Νέο Ηράκλειο, Νέα Φιλαδέλφεια, Νέα Χαλκηδόνα. Αμπελόκηποι, Γαλάτσι, Γκύζη, Εξάρχεια, Θησείο, Κέντρο Αθήνας, Κολωνάκι, Κυψέλη, Λυκαβηττός, Μοναστηράκι, Πανόρμου, Πατήσια, Πλάκα.

Έτη διδακτικής εμπειρίας

Περισσότερα από 20 έτη

Επαγγελματική Εμπειρία

Έχω διδάξει στο φροντιστήριο «ΚΥΤΤΑΡΟ» στο Χαϊδάρι, και στο φροντιστήριο «ΥΠΟΔΟΜΗ» στη Νέα Φιλαδέλφεια. Η εμπειρία μου με τους μαθητές, μου έδειξε ότι όλοι μπορούν να μάθουν και να αγαπήσουν τη ΦΥΣΙΚΗ, αρκεί να τους προσεγγίσουν με τον σωστό τρόπο.

Τιμή ανά διδακτική ώρα

10-20 € / ώρα ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ

Πρόσθετα

  • Προσωπικές Σημειώσεις: Ναι
  • Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων: Ναι
  • Διδασκαλία σε Γκρούπ: Ναι
  • Προετοιμασία για Πανελλαδικές Εξετάσεις: Ναι

Απευθυνόμενοι στους γονείς

Στο idiaitera-mathimata.net δεν θα βρείτε εκατοντάδες εκπαιδευτικούς στην περιοχή σας που δηλώνουν απλά ότι μπορούν να διδάξουν το παιδί σας. Θα βρείτε λίγους οι οποίοι:
  • Έχουν διαθέσιμους τους βασικούς τίτλους σπουδών που επικαλούνται. Εάν το θέλετε, μπορούμε να ζητήσουμε εμείς για σας, την επιβεβαίωση κάθε τίτλου σπουδών που επικαλλούνται οι εκπαιδευτικοί. Από τον Αύγουστο 2014 πριν την ανάρτηση κάθε νέας προβολής επιβεβαιώνουμε τουλάχιστον το βασικό τους πτυχίο, καθώς και τα διδακτορικά τα οποία έχουν κατατεθεί στο Εθνικό Αρχείο Διαδακτορικών Διατριβών.
  • Παίρνουν στα σοβαρά τη δουλειά τους. Δεν διστάζουν να επενδύσουν στην αποτελεσματική προβολή τους, όπως δεν διστάζουν να επενδύσουν σε καλές σημειώσεις που θα αφήσουν στα παιδιά σας.
  • Τους εντοπίζετε εύκολα αναζητώντας στο google: ιδιαίτερα μαθήματα + περιοχή + μάθημα ή ιδιαίτερα μαθήματα +  μάθημα + περιοχή.

100 δημοφιλείς αναζητήσεις για ιδιαίτερα μαθήματα