ΛΑΝΤΑΒΟΥ ΕΦΗ

Κάτοχος Μεταπτυχιακού, Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Ηλικία 31 - 40 ετών

Η αγγελία μου

Είμαι Υποψήφια Διδάκτωρ Φιλολογίας στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και αναλαμβάνω υπεύθυνα τη σχολική μελέτη μαθητών Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου στα φιλολογικά μαθήματα (Γλώσσα, Έκθεση, Λογοτεχνία, Ιστορία, Αρχαία Ελληνικά και Λατινικά). Φροντίζω ώστε οι μαθητές μου να νιώθουν ασφαλείς, δημιουργικοί και ξέγνοιαστοι μέσα στη διαδικασία της μάθησης, ώστε να αγαπήσουν το διάβασμα και να απολαμβάνουν τη μελέτη!

Σε ποιους απευθύνομαι

Μαθητές Δημοτικού σχολείου, Μαθητές Γυμνασίου, Μαθητές Λυκείου, Φοιτητές, Ειδικές κατηγορίες, Ξενόγλωσσοι Μαθητές, Ενήλικες

Μαθήματα που διδάσκω

'Εκθεση, Λογοτεχνία, Ιστορία, Αρχαία Ελληνικά, Λατινικά

Περιοχή προβολής

Αθήνα - Κέντρο

Συνοικίες Δήμοι

Κέντρο Αθήνας, Δυτικά και Βόρεια Προάστια

Έτη διδακτικής εμπειρίας

Από 5 μέχρι 10 έτη

Επαγγελματική Εμπειρία

Διαθέτω πολυετή εμπειρία τόσο στη σχολική μελέτη παιδιών και εφήβων όσο και στην παράδοση ομαδικών, καλλιτεχνικών μαθημάτων Δημιουργικής Γραφής (καλλιέργεια της γραπτής γλώσσας, ικανότητα για αφαιρετική / εννοιολογική και συνθετική σκέψη). Τα κύρια χαρακτηριστικά μου είναι η υπομονή, η επιμονή, η φιλικότητα και η γόνιμη οριοθέτηση, ενώ η καλή σχέση με τους γονείς των μαθητών μου αποτελεί το θεμέλιο του τρόπου εργασίας μου.

Τιμή ανά διδακτική ώρα

12 - 15 ευρώ

Πρόσθετα

  • Προσωπικές Σημειώσεις: Ναι
  • Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων: Ναι
  • Διδασκαλία σε Γκρούπ: Ναι
  • Διδασκαλία μαθητών με Μαθησιακές Δυσκολίες: Ναι
  • Προετοιμασία για Πανελλαδικές Εξετάσεις: Ναι

Απευθυνόμενοι στους γονείς

Στο idiaitera-mathimata.net δεν θα βρείτε εκατοντάδες εκπαιδευτικούς στην περιοχή σας που δηλώνουν απλά ότι μπορούν να διδάξουν το παιδί σας. Θα βρείτε λίγους οι οποίοι:
  • Έχουν διαθέσιμους τους βασικούς τίτλους σπουδών που επικαλούνται. Εάν το θέλετε, μπορούμε να ζητήσουμε εμείς για σας, την επιβεβαίωση κάθε τίτλου σπουδών που επικαλλούνται οι εκπαιδευτικοί. Από τον Αύγουστο 2014 πριν την ανάρτηση κάθε νέας προβολής επιβεβαιώνουμε τουλάχιστον το βασικό τους πτυχίο, καθώς και τα διδακτορικά τα οποία έχουν κατατεθεί στο Εθνικό Αρχείο Διαδακτορικών Διατριβών.
  • Παίρνουν στα σοβαρά τη δουλειά τους. Δεν διστάζουν να επενδύσουν στην αποτελεσματική προβολή τους, όπως δεν διστάζουν να επενδύσουν σε καλές σημειώσεις που θα αφήσουν στα παιδιά σας.
  • Τους εντοπίζετε εύκολα αναζητώντας στο google: ιδιαίτερα μαθήματα + περιοχή + μάθημα ή ιδιαίτερα μαθήματα +  μάθημα + περιοχή.

100 δημοφιλείς αναζητήσεις για ιδιαίτερα μαθήματα