ΚΟΥΤΟΥΛΑΚΗ ΑΔΑΜΑΝΤΙΑ

Απόφοιτος Α.Ε.Ι., Πανεπιστήμιο Κρήτης, Ηλικία 31 - 40 ετών

Η αγγελία μου

Πτυχιούχος Φυσικός από το Πανεπιστήμιο της Κρήτης (έτος 2007, βαθμός λίαν καλώς) και κάτοχος μεταπτυχιακού δίπλωματος από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο στον τομέα "Επιστήμη και Τεχνολογία Υλικών" (έτος 2009, βαθμός λίαν καλώς) παραδίδει ιδιαίτερα μαθήματα Φυσικής, Μαθηματικών και Χημείας σε μαθητές/τριες Γυμνασίου, Λυκείου και ΕΠΑΛ. Αναλαμβάνονται μαθητές/τριες δημοτικού για μελέτη. Επίσης παραδίδονται ιδιαίτερα μαθήματα σε πρωτοετής φοιτητές και ενήλικες. Δυνατότητα δημιουργίας γκρουπ 2-3 ατόμων.

Σε ποιους απευθύνομαι

Μαθητές Δημοτικού σχολείου, Μαθητές Γυμνασίου, Μαθητές Λυκείου, Φοιτητές, Ενήλικες

Μαθήματα που διδάσκω

Φυσική, Μαθηματικά, Χημεία

Περιοχή προβολής

Αθήνα - Κέντρο

Συνοικίες Δήμοι

Ζωγράφου, Παπάγου,Χολαργός, Χαλάνδρι , Αγία Παρασκευή, Γαλάτσι, Παγκράτι, Πατήσια , Κυψέλη, Γκύζη, Πολύγωνο, Αμπελόκηποι, Μετς, Γουδί, Παλαιό Φάληρο, Μαρούσι, Ηράκλειο, Ψυχικό, Δάφνη, Άγιος Δημήτριος, Κουκάκι, Πετράλωνα, Έξάρχεια, Σεπόλια, Κολωνάκι, Θησείο, Νέος Κόσμος, Νέο Ψυχικό, Φιλοθέη, Νέα Φιλοθέη, Νέα Ιωνία, Νέα Φιλαδέλφεια

Έτη διδακτικής εμπειρίας

Από 5 μέχρι 10 έτη

Επαγγελματική Εμπειρία

Από το 2007 διδάσκω τα μάθηματα της Φυσικής, των Μαθηματικών και της Χημείας μέσω ιδιαιτέρων μαθήμάτων. Από το Σεπτέμβριο του 2015 εργάζομαι στον όμιλο φροντιστηρίων "Νέο".

Τιμή ανά διδακτική ώρα

10 -15€ / ώρα

Πρόσθετα

  • Προσωπικές Σημειώσεις: Ναι
  • Φροντιστηριακές Σημειώσεις: Ναι
  • Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων: Ναι
  • Διδασκαλία σε Γκρούπ: Ναι
  • Δωρεάν το 1ο Μάθημα: Ναι
  • Μαθήματα μέσω Skype: Ναι

Απευθυνόμενοι στους γονείς

Στο idiaitera-mathimata.net δεν θα βρείτε εκατοντάδες εκπαιδευτικούς στην περιοχή σας που δηλώνουν απλά ότι μπορούν να διδάξουν το παιδί σας. Θα βρείτε λίγους οι οποίοι:
  • Έχουν διαθέσιμους τους βασικούς τίτλους σπουδών που επικαλούνται. Εάν το θέλετε, μπορούμε να ζητήσουμε εμείς για σας, την επιβεβαίωση κάθε τίτλου σπουδών που επικαλλούνται οι εκπαιδευτικοί. Από τον Αύγουστο 2014 πριν την ανάρτηση κάθε νέας προβολής επιβεβαιώνουμε τουλάχιστον το βασικό τους πτυχίο, καθώς και τα διδακτορικά τα οποία έχουν κατατεθεί στο Εθνικό Αρχείο Διαδακτορικών Διατριβών.
  • Παίρνουν στα σοβαρά τη δουλειά τους. Δεν διστάζουν να επενδύσουν στην αποτελεσματική προβολή τους, όπως δεν διστάζουν να επενδύσουν σε καλές σημειώσεις που θα αφήσουν στα παιδιά σας.
  • Τους εντοπίζετε εύκολα αναζητώντας στο google: ιδιαίτερα μαθήματα + περιοχή + μάθημα ή ιδιαίτερα μαθήματα +  μάθημα + περιοχή.

100 δημοφιλείς αναζητήσεις για ιδιαίτερα μαθήματα