ΚΟΣΜΕΤΣΑΣ ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ

Απόφοιτος Α.Ε.Ι., Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, Ηλικία έως 30 ετών

Η αγγελία μου

Μαθηματικός με υπομονή και εμπειρία.
Αναλαμβάνω την υποστήριξη και την καθοδήγηση μαθητών όλων των ηλικιών ξεκινώντας από το δημοτικό έως και τις πανελλήνιες εξετάσεις. Έχω εμπειρία στις μαθησιακές δυσκολίες και δίνω ιδιαίτερη προσοχή στη δυσλεξία και τη δυσαριθμησία.
Παραδίδω μαθήματα σε φοιτητές.
Μαθαίνουμε μαζί να λύνουμε παλιά θέματα, κάνουμε μαζί τις εργασίες και σας βοηθάω να προετοιμαστείτε για τις εξεταστικές σε μαθήματα όπως Γραμμική Άλγεβρα – Λογισμός 1 και 2 – Ολοκληρώματα- Στατιστική και Πιθανότητες , Διακριτά Μαθηματικά, Διαφορικές εξισώσεις και άλλα.
Παραδίδω και online μαθήματα μέσω Skype/ Teamviewer, γλώσσα Ελληνικά ή Αγγλικά.

Σε ποιους απευθύνομαι

Μαθητές Δημοτικού σχολείου, Μαθητές Γυμνασίου, Μαθητές Λυκείου, Φοιτητές, Ξενόγλωσσοι Μαθητές

Μαθήματα που διδάσκω

Μαθηματικά

Περιοχή προβολής

Θεσσαλονίκη

Έτη διδακτικής εμπειρίας

Από 10 μέχρι 20 έτη

Επαγγελματική Εμπειρία

Με πολυετή εμπειρία στο αντικείμενο της εκπαίδευσης σας προτείνω να με προτιμήσετε για την δημιουργία ενός πνεύματος συνεργασίας με το μαθητή σε ένα κλίμα που σκοπό έχει την επιτυχία με τον πιο ευχάριστο τρόπο.

Διαθέτω φροντιστηριακή εμπειρία στη Θεσσαλονίκη και έχω με χαρά βοηθήσει μια πλειάδα φοιτητών να πετύχουν στις εξετάσεις.

Τιμή ανά διδακτική ώρα

Η τιμή ξεκινάει από 10 ευρώ και κυμαίνεται ανάλογα με την περιοχή, το αντικείμενο και την ηλικία.

Πρόσθετα

  • Προσωπικές Σημειώσεις: Ναι
  • Φροντιστηριακές Σημειώσεις: Ναι
  • Χρήση εξωσχολικών βοηθημάτων: Ναι
  • Διδασκαλία μαθητών με Μαθησιακές Δυσκολίες: Ναι
  • Δωρεάν το 1ο Μάθημα: Ναι

Απευθυνόμενοι στους γονείς

Στο idiaitera-mathimata.net δεν θα βρείτε εκατοντάδες εκπαιδευτικούς στην περιοχή σας που δηλώνουν απλά ότι μπορούν να διδάξουν το παιδί σας. Θα βρείτε λίγους οι οποίοι:
  • Έχουν διαθέσιμους τους βασικούς τίτλους σπουδών που επικαλούνται. Εάν το θέλετε, μπορούμε να ζητήσουμε εμείς για σας, την επιβεβαίωση κάθε τίτλου σπουδών που επικαλλούνται οι εκπαιδευτικοί. Από τον Αύγουστο 2014 πριν την ανάρτηση κάθε νέας προβολής επιβεβαιώνουμε τουλάχιστον το βασικό τους πτυχίο, καθώς και τα διδακτορικά τα οποία έχουν κατατεθεί στο Εθνικό Αρχείο Διαδακτορικών Διατριβών.
  • Παίρνουν στα σοβαρά τη δουλειά τους. Δεν διστάζουν να επενδύσουν στην αποτελεσματική προβολή τους, όπως δεν διστάζουν να επενδύσουν σε καλές σημειώσεις που θα αφήσουν στα παιδιά σας.
  • Τους εντοπίζετε εύκολα αναζητώντας στο google: ιδιαίτερα μαθήματα + περιοχή + μάθημα ή ιδιαίτερα μαθήματα +  μάθημα + περιοχή.

100 δημοφιλείς αναζητήσεις για ιδιαίτερα μαθήματα